LO TURCO, Vincenzo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.348
EU - Europa 5.812
AS - Asia 4.909
SA - Sud America 1.935
AF - Africa 177
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
OC - Oceania 7
Totale 21.200
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.084
SG - Singapore 2.128
BR - Brasile 1.709
CN - Cina 1.351
IE - Irlanda 1.341
IT - Italia 1.095
SE - Svezia 1.087
HK - Hong Kong 659
DE - Germania 578
UA - Ucraina 428
FI - Finlandia 295
GB - Regno Unito 291
VN - Vietnam 238
RU - Federazione Russa 223
CA - Canada 160
FR - Francia 142
IN - India 122
AR - Argentina 84
PL - Polonia 75
MX - Messico 69
BE - Belgio 63
TR - Turchia 62
ZA - Sudafrica 57
BD - Bangladesh 52
ES - Italia 46
EC - Ecuador 39
ID - Indonesia 39
AT - Austria 38
JP - Giappone 37
IQ - Iraq 35
NL - Olanda 33
PK - Pakistan 31
UZ - Uzbekistan 24
KE - Kenya 22
PY - Paraguay 22
CI - Costa d'Avorio 20
EG - Egitto 20
CL - Cile 19
AE - Emirati Arabi Uniti 17
CO - Colombia 17
MA - Marocco 17
PE - Perù 16
AZ - Azerbaigian 13
CZ - Repubblica Ceca 13
DZ - Algeria 13
VE - Venezuela 13
RO - Romania 12
TN - Tunisia 12
KR - Corea 11
JO - Giordania 10
IR - Iran 9
KG - Kirghizistan 9
LT - Lituania 9
UY - Uruguay 9
PA - Panama 8
BO - Bolivia 7
KZ - Kazakistan 7
NP - Nepal 7
AL - Albania 6
CH - Svizzera 6
EU - Europa 6
OM - Oman 6
SA - Arabia Saudita 6
TT - Trinidad e Tobago 6
AU - Australia 5
BG - Bulgaria 5
CR - Costa Rica 5
IL - Israele 5
SC - Seychelles 5
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 5
AM - Armenia 4
BH - Bahrain 4
DO - Repubblica Dominicana 4
GR - Grecia 4
HN - Honduras 4
LB - Libano 4
NG - Nigeria 4
EE - Estonia 3
HU - Ungheria 3
JM - Giamaica 3
LK - Sri Lanka 3
RS - Serbia 3
TW - Taiwan 3
BY - Bielorussia 2
ET - Etiopia 2
KW - Kuwait 2
LV - Lettonia 2
MN - Mongolia 2
NI - Nicaragua 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PS - Palestinian Territory 2
SN - Senegal 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BW - Botswana 1
CG - Congo 1
CY - Cipro 1
DK - Danimarca 1
Totale 21.185
Città #
Dublin 1.341
Chandler 1.004
Singapore 970
Dallas 917
Ashburn 889
Jacksonville 831
Hong Kong 655
Beijing 574
Nyköping 562
Messina 445
Munich 234
Princeton 232
Los Angeles 228
Ann Arbor 220
Cambridge 194
Dearborn 183
Des Moines 177
Medford 173
The Dalles 158
Boardman 138
São Paulo 134
Buffalo 117
New York 105
Montréal 92
Ho Chi Minh City 84
Woodbridge 74
Redondo Beach 69
Catania 67
Jinan 66
Tianjin 65
Warsaw 65
Rio de Janeiro 64
Mcallen 63
San Mateo 63
Brussels 59
Santa Clara 56
Turku 55
Wilmington 55
Hanoi 52
Moscow 51
Shenyang 44
Seattle 39
Belo Horizonte 38
Johannesburg 38
Nanjing 36
Helsinki 35
Lancaster 35
Brooklyn 34
Montreal 34
Houston 33
Hyderabad 33
Tokyo 33
Rome 32
Chicago 29
Curitiba 28
London 28
Stockholm 28
Vienna 27
Haikou 26
Porto Alegre 26
Guarulhos 25
Hebei 25
Milan 25
Pune 25
San Francisco 25
Atlanta 24
Brasília 24
Taizhou 22
Tashkent 22
Guangzhou 21
Hangzhou 21
Jakarta 21
Osasco 21
Poplar 21
Washington 21
Abidjan 20
Bremen 20
Ningbo 20
Zhengzhou 20
Frankfurt am Main 19
Orem 19
Ankara 18
Mexico City 18
Phoenix 17
Auburn Hills 16
Boston 16
Düsseldorf 16
Leawood 16
Nairobi 16
Campinas 15
Chennai 15
Denver 15
Pelotas 15
São Bernardo do Campo 15
Asunción 14
Augusta 14
Baghdad 14
Fuzhou 14
Amsterdam 13
Changsha 13
Totale 12.988
Nome #
Plasticizers residues by HRGC-MS in espresso coffee from capsules pods and moka pots 386
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder 191
ANALISI POTENZIOMETRICA IN STRIPPING CATODICO APPLICATA ALLA DETERMINAZIONE DEL SELENIO NELLA FRUTTA SECCA 187
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS 155
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey 155
Analisi Statistica di Oli Siciliani. 148
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES 148
Ammine biogene in mosti e vini 140
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali . 137
Authochtonous clams monitoring of Ganzirri lake (Sicily) 137
CARATTERIZZAZIONE DI OLI DI OLIVA VERGINI SICILIANI DA CV CERASUOLA E CV NOCELLARA DEL BELICE 136
Profiling selected phytochemicals and nutrients in the different tissues of the multipurpose tree Moringa oleifera L., grown in Ghana. 133
Caratterizzazione degli oli di oliva vergini siciliani. Variazione qualitativa di oli da cv Biancolilla, Nocellara del Belice, Cerasuola, Tonda Iblea e Crastu in funzione delle tecniche e del periodo di raccolta delle olive 132
Geographical discrimination of Italian honey by multi-element analysis with a chemometric approach 132
Chemometric analysis of minerals and trace elements in Sicilian wines from two different grape cultivars 131
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali 129
Determinazione di anioni in campioni di latte ovi-caprino della Calabria mediante cromatografia ionica 126
Sicilian virgin olive oils and red wines: a potentially rich source of antioxidant compounds in the Mediterranean diet. 125
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio nella frutta secca . 125
Functional properties and fatty acids profile of different beans varieties 125
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio nella frutta secca 123
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota V. La cv. Nocellara del Belice 123
Trace element content in swordfish of Mediterranean areas 123
DETERMINAZIONE DI ANIONI IN CAMPIONI DI LATTE OVI-CAPRINO DELLA CALABRIA MEDIANTE CROMATOGRAFIA IONICA 122
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VI. Analisi statistica su oli di cv. autoctone 121
Pesticidi organoclorurati e PCBs in Poiane (Buteo Buteo) della Sicilia 121
Chemical Characterization of Different Products from the Tunisian Opuntia ficus-indica (L.) Mill 121
AROMI DEL VINO 120
Traceability of Protected Geographical Indication (PGI) Interdonato lemon pulps by chemometric analysis of the mineral composition 120
Aquafeed production from fermented fish waste and lemon peel 120
Effect of boiling and peeling on manganese content of some vegetables determined by derivative anodic stripping chronopotentiometry (dASCP) 118
Mineral content and physico-chemical parameters of honey from north regions of Algeria 118
Caratterizzazione degli oli di oliva vergini siciliani. Nota XII. Livelli di contaminazione da pesticidi organofosforici 117
Analysis of carbohydrates in Sicilian DOC wines by high performance liquid chromatography with evaporative light scattering detection 117
Trace Elements In Thunnus Thynnus From Mediterranean Sea and Benefit-Risk Assessment For Consumers 117
Qualità e sicurezza di vongole autoctone dell’area lagunare di Capo Peloro (Messina) 116
Study on the composition and quality of several sicilian EVOOs (harvesting year 2015) 116
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata al dosaggio di selenio nella frutta secca 114
Speciation of inorganic arsenic in coastal seawater from Ionian and Tyrrhenian seas washing Sicily (Italy) using derivative anodic stripping chronopotentiometry 113
Adulterazioni e frodi negli oli di oliva 113
COMPOSITION AND QUALITY OF SICILIAN EVOOs OF DIFFERENT VARIETIES (HARVESTING YEAR 2015) 110
ANALYSIS OF CARBOHYDRATES IN SICILIAN DOC WINES BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY WITH EVAPORATIVE LIGHT SCATTERING DETECTION. 109
Analisi statistica applicata ad oli siciliani da cultivar peloritane e maghrebine 109
Pesticide and plasticizer residues in citrus essential oils from different countries. 108
Determinazione di contaminanti organici in mieli siciliani (Italia) 108
Determination of plasticisers and BPA in Sicilian and Calabrian nectar honeys by selected ion monitoring GC/MS 108
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata al dosaggio di selenio nella frutta secca 107
Honey authenticity by mineral analysis 106
Indagini preliminari su campioni di Pistacia vera dell'areale etneo 105
Mineral composition of some varieties of beans from mediterranean and tropical areas 105
Multielement and chemometric analysis for the traceability of the Pachino Protected Geographical Indication (PGI) cherry tomatoes 105
QUALITÀ DEGLI OLI DI OLIVA E DEI REFLUI OLEARI IN FUNZIONE DEI PARAMETRI DI PROCESSO 104
Virgine Olive oil from de-stoned paste: Introduction of a new decanter with short and variable dynamic Pressure cone to increase oil yield 104
Botanical discrimination of Sicilian red wines by multi-elements analysis 104
Potentially toxic elements in Xiphias gladius from Mediterranean Sea and risks related to human consumption 104
Differenziazione tra specie diverse di vongole autoctone mediante analisi dei componenti principali applicata alla composizione in acidi grassi 103
Monitoring of environmental Hg occurrence in Tunisian coastal areas 103
SENSORY ANALYSIS AND FATTY ACIDS IN FISHES OF THE STRAIT OF MESSINA 102
Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] 102
Contaminazione da processo degli oli essenziali agrumari 101
Caratterizzazione di oli di oliva denocciolati da cv. Nocellara del Belice 100
Profiling selected phytochemicals and nutrients in different tissues of the multipurpose tree Moringa oleifera L. grown in Ghana 100
Plasticizer residues in bergamot essential oils from Calabria (Italy) 100
Conservabilità 99
Qualità e sicurezza di vongole autoctone dell’area lagunare di Capo Peloro (Messina) 99
Indagini preliminari su campioni di Pistacia vera dell’areale etneo 99
Gas Chromatography-Tandem Mass Spectrometry multi-residual analysis of contaminants in Italian honey samples 99
Valorization of Traditional Alcoholic Beverages: The Study of the Sicilian Amarena Wine during Bottle Aging 98
Classification of Marsala wines according to their polyphenols, carbohydrates and heavy metals levels using Canonical Discriminant Analysis 98
Valutazione del contenuto di Cu (II), Zn (II), Cd (II) and Pb (II) in oli di oliva prodotti nella Valle del Belice 98
Determination of trace elements in goat and ovine milk from Calabria (Italy) by ICP-AES 98
MICROELEMENTS IN BEANS FROM MEDITERRANEAN AND TROPICAL AREAS 97
DETERMINATION OF PLASTICISERS AND BPA IN TUNISIAN CULINARY HERBS AND SPICES BY GC/MS 97
Caratterizzazione di oli di oliva denocciolati da cv. Nocellara del Belice 96
BIOETHANOL PRODUCTION FROM PINEAPPLE WASTE BY SUPPLEMENTING MEDIA 95
Plasticizers and BPA Residues in Tunisian and Italian Culinary Herbs and Spices 95
Donkey's milk safety: POCs and PCBs levels and infant daily intake 95
Determination of fatty acid profile in processed fish and shellfish foods 94
DEVELOPMENT OF A NEW MULTIRESIDE METHOD TO ANALYZE 67 CONTAMINANTS IN FOOD WASTE BY GC-MS/MS 93
Discrimination of Tunisian Honey by Mineral and Trace Element Chemometrics Profiling 93
Determination of plasticizer residues in tea by solid phase extraction–gas chromatography–mass spectrometry 92
Phtalate, adipate and sebacate residues by HRGC-MS in olive oils from Sicily and Molise (Italy) 92
Le ammine biogene nel vino 91
Monitoring Moroccan Honeys: Physicochemical Properties and Contamination Pattern 90
Descrizione e caratteristiche principalai di un nuovo brevetto nel settore dei prodotti ittici trasformati: il prosciutto di pesce 90
Contaminanti in Xiphias gladius e Thunnus thynnus del Mar Mediterraneo 90
BATCH AND FED-BATCH CAROTENOIDS PRODUCTION BY RHODOTORULA 90
Caratterizzazione di oli d'oliva vergini siciliani. Nota IX. L'olio da cv. Biancolilla 89
Organic contamination in clams, Venerupis aurea laeta and Cerastoderma edule glaucum, from Sicily (Italy) 89
Effect of Filtration Process on Oxidative Stability and Minor Compounds of the Cold-Pressed Hempseed Oil during Storage 88
VALUTAZIONE DI POLICLOROFENILI (PCBS) E PESTICIDI ALOGENATI IN CAMPIONI ALLEVATI E SELVATICI DI DICENTRARCHUS LABRAX 88
STUDIO PRELIMINARE SUI COMPONENTI MINERALI IN VONGOLE AUTOCTONE DEL LAGO DI GANZIRRI (MESSINA) 88
Plasticizer in Olive oils 88
Carotenoids characterization of Taleggio cheese surface 88
A green sample preparation method for the determination of bisphenols in honeys 87
Residui di plastificanti in oli vegetali. Nota II. 87
Il "pesce povero" nello Stretto di Messina: fonte di salute 87
Phthalate, adipate and sebacate residues by HRGC-MS in olive oils from Sicily and Molise (Italy) 87
Bisphenol residues in conventional and unconventional provolas cheese 86
La pesca nello stretto attraverso alcune fonti letterarie: un recupero della memoria per l'identità culturale del luogo 86
Totale 11.274
Categoria #
all - tutte 81.823
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 81.823


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021684 0 0 0 0 0 159 21 130 20 151 145 58
2021/20221.595 21 274 29 49 46 14 118 72 18 188 267 499
2022/20234.039 291 332 180 314 283 425 65 256 1.634 82 128 49
2023/20241.153 85 234 101 101 102 183 24 34 22 129 23 115
2024/20255.095 78 85 137 322 249 153 149 990 1.350 291 440 851
2025/20265.147 748 956 1.066 1.072 1.159 146 0 0 0 0 0 0
Totale 21.782