CHIOFALO, Vincenzo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 10.801
NA - Nord America 9.637
AS - Asia 4.948
SA - Sud America 2.290
AF - Africa 147
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 10
OC - Oceania 4
AN - Antartide 1
Totale 27.838
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 9.476
IT - Italia 4.913
SG - Singapore 2.124
BR - Brasile 1.996
IE - Irlanda 1.524
CN - Cina 1.298
SE - Svezia 1.232
DE - Germania 625
HK - Hong Kong 605
UA - Ucraina 576
FR - Francia 539
VN - Vietnam 311
FI - Finlandia 306
GB - Regno Unito 299
RU - Federazione Russa 260
PL - Polonia 146
IN - India 134
AR - Argentina 110
NL - Olanda 91
CA - Canada 63
EC - Ecuador 62
IQ - Iraq 62
TR - Turchia 61
MX - Messico 56
CZ - Repubblica Ceca 55
BD - Bangladesh 48
ID - Indonesia 43
ZA - Sudafrica 43
BE - Belgio 42
JO - Giordania 35
ES - Italia 32
UZ - Uzbekistan 30
AT - Austria 28
JP - Giappone 27
PY - Paraguay 25
CH - Svizzera 24
CO - Colombia 24
MA - Marocco 23
PK - Pakistan 21
VE - Venezuela 19
AZ - Azerbaigian 18
AL - Albania 17
IR - Iran 17
CL - Cile 16
UY - Uruguay 16
TN - Tunisia 15
NP - Nepal 14
CI - Costa d'Avorio 13
KE - Kenya 13
PE - Perù 13
RO - Romania 12
DZ - Algeria 11
AE - Emirati Arabi Uniti 10
DO - Repubblica Dominicana 10
MY - Malesia 10
KZ - Kazakistan 9
LV - Lettonia 9
PA - Panama 9
TH - Thailandia 9
BO - Bolivia 8
GR - Grecia 8
KR - Corea 8
LT - Lituania 8
SN - Senegal 8
EG - Egitto 7
EU - Europa 7
IL - Israele 7
JM - Giamaica 6
KG - Kirghizistan 6
RS - Serbia 6
SA - Arabia Saudita 6
BG - Bulgaria 5
NO - Norvegia 5
PT - Portogallo 5
TW - Taiwan 5
DK - Danimarca 4
HR - Croazia 4
LK - Sri Lanka 4
LU - Lussemburgo 4
MT - Malta 4
OM - Oman 4
PH - Filippine 4
PS - Palestinian Territory 4
SI - Slovenia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
AM - Armenia 3
AO - Angola 3
BH - Bahrain 3
CR - Costa Rica 3
GA - Gabon 3
HN - Honduras 3
HU - Ungheria 3
LB - Libano 3
SV - El Salvador 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
AU - Australia 2
BW - Botswana 2
BY - Bielorussia 2
MK - Macedonia 2
NI - Nicaragua 2
Totale 27.814
Città #
Dallas 1.827
Dublin 1.516
Jacksonville 1.093
Chandler 1.002
Singapore 968
Ashburn 882
Nyköping 837
Beijing 633
Hong Kong 597
Milan 276
Messina 264
Princeton 255
Dearborn 254
Cambridge 243
Los Angeles 226
Des Moines 202
Rome 186
The Dalles 179
Ann Arbor 165
Medford 165
Buffalo 155
Boardman 150
São Paulo 148
Warsaw 130
Munich 112
Ho Chi Minh City 104
Bremen 97
Moscow 82
Rio de Janeiro 70
Lancaster 69
Catania 67
New York 67
Hanoi 65
Woodbridge 65
Redondo Beach 64
Wilmington 59
Brno 54
Jinan 52
San Mateo 52
Shenyang 52
Turin 49
Tianjin 47
Belo Horizonte 44
Florence 39
Brooklyn 35
Brussels 35
Seattle 35
Amman 34
Houston 34
Palermo 34
Turku 34
North Bergen 33
Curitiba 32
Hyderabad 32
Nanjing 32
Zhengzhou 30
Council Bluffs 29
Santa Clara 29
Brasília 28
Naples 28
Ningbo 28
Hebei 26
Johannesburg 26
Pune 26
Tashkent 26
Baghdad 25
Helsinki 25
Padova 25
Stockholm 25
Tokyo 24
Haikou 23
London 23
Brescia 22
Cagliari 22
Guarulhos 22
Phoenix 22
Porto Alegre 22
Goiânia 21
Norwalk 21
Genoa 20
Jakarta 20
Washington 20
Ankara 19
Boston 19
Nanchang 19
Napoli 19
Perugia 19
Poplar 19
Atlanta 18
Dong Ket 18
Guayaquil 18
Mexico City 18
Montreal 18
Quito 18
Salvador 18
Taizhou 18
Vienna 18
Amsterdam 17
Bari 17
Fuzhou 17
Totale 15.018
Nome #
Effetto del bicarbonato di sodio sull'attività ruminale delle capre. 4.639
Local chiken breeds valorization by image analysis application on eggs produced in organic system 849
A Next Generation Semiconductor Based Sequencing Approach for the Identification of Meat Species in DNA Mixtures 176
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 173
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 172
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 171
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 168
Adaptive Responses of Thyroid Hormones, Insulin, and Glucose during Pregnancy and Lactation in Dairy Cows 161
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 160
COMPOSIZIONE CHIMICA, CELLULE SOMATICHE, LATTODINAMOGRAFIA E CASEINE NEL LATTE DI CAPRINI DELLE AREE INTERNE DELLA SICILIA SEGUIITI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 158
Effect of propylene glycol on pre- and postpartum performance by dairy goats and suckling kids 148
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet. 145
Razze zootecniche in pericolo di estinzione:pecora Barbaresca Siciliana 142
"Nero Siciliano" pigs reared in plein air and lived in extensive condition : data on tissue separation of fresh ham and shoulder 138
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 138
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 136
AGNELLONI "PINZIRITA", "BERGAMASCA X PINZIRITA" A 200 GIORNI DI ETA'. III° COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI 132
E-nose, e-tongue and e-eye for sensorial evaluation of anchovy fillets marinated in different flavoured olive oil mixture with anisakicidal activity. 130
Analisi della variabilità al gene MC1R nel suino Nero Siciliano e possibilità di utilizzo di questo locus per la tracciabilità di razza 129
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 128
Analysis of the MC1R Gene in the Nero Siciliano Pig Breed and Usefulness of this Locus for Breed Traceability 127
Effect of Molasses and Dried Orange Pulp as Sheep Dietary Supplementation on Physico-Chemical, Microbiological and Fatty Acid Profile of Comisana Ewe’s Milk and Cheese 127
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 127
Adjunct culture of non-starter lactic acid bacteria for the production of provola dei nebrodi PDO cheese: In vitro screening and pilot-scale cheese-making 127
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 125
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora 124
Analysis of genome wide polymorphisms in the Nero Siciliano pig breed 122
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. I -COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLE CARNI IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E AI QUARTI. 122
Genetic variability assessment in different Mediterranean canine breeds using microsatellite markers 122
A survey of farming the Black Sicilian pig in the Nebrodi mountains 121
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 120
Administartion of Lactobacilli to growing kids: effects on bio-morphologic traits 119
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 117
IMPIEGO DELLA SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE NELLA PECORA DA LATTE:PERFORMANCES PRODUTTIVE E QUALITÀ DEL LATTE OVINO. 116
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet 116
In vitam and post mortem performances in Limousine x Rossa Siciliana cattle under different rearing systems. 116
Impiego di Vitamina E (DL-a Tocoferil acetato) in agnelli alimentati con sansa d'oliva: effetti sul profilo metabolico 115
AGNELLONI "PINZIRITI" E METICCI "BERGAMASCA X PINZIRITA" E "BARBARESCA X PINZIRITA" OTTENUTI NELLE ORDINARIE CONDIZIONI DI ALLEVAMENTO DI UN'AREA INTERNA SICILIANA. IV° COMPOSIZIONE ACIDICA DEL GRASSO 114
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 113
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 113
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 112
Characterization of Sicilian Honeys Pollen Profiles Using a Commercial E-Tongue and Melissopalynological Analysis for Rapid Screening: A Pilot Study 112
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle 111
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. II – ANALISI DEGLI ACIDI GRASSI DELLE CARCASSE IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E ALLA ZONA DI PRELIEVO. 110
Analysis of the KIT gene in a Sicilian pig population and identification of the Id allele at the dominant white locus 109
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 109
La filiera della carne bovina è certificata e garantita. 108
Influenza del livello nutritivo sulle caratteristiche fisiche e chimiche del muscolo Longissimus lumborum di bufali allevati in Sicilia 108
COAUGULABILITA' E COMPOSIZIONE CHIMICA DEL LATTE DI PECORA COMISANA E SARDA LUNGO L'ARCO DELLA LATTAZIONE 108
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 108
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 107
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 106
Foraggi nell'alimentazione. Qualità e performance della carne di Nero Siciliano 106
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 106
Le polpe depectinizzate di agrumi: Risorsa alimentare o sottoprodotto da eliminare? 106
Botanical origin identification of Sicilian honeys based on artificial senses and multi-sensor data fusion 106
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 105
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 104
The influence of two different breeding systems on quality and clotting properties of milk from dairy buffaloes reared in Sicily (Italy) 103
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 102
CoRFilCarni garantisce carne di qualità. 102
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 101
“Nero Siciliano” pigs reared in plein air and lived in extensive condition: data on tissue separation of fresh ham and shoulder. 100
COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLA CARNE DI AGNELLI "PINZIRITI" E METICCI BERGAMASCA X PINZIRITA E BARBARESCA PER PINZIRITA 100
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 100
USE OF ORGANOMETALLIC CHELATES IN BROILER DIET: EFFECT ON THE PERFORMANCE AND BONE STRUCTURE. PRELIMINARY RESULTS 99
Study of the KIT and MC1R coat color affecting genes in Nero Siciliano pig breed and potential applications of mutations at these two loci for breed traceability 99
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 99
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 98
EFFETTO DELLA SOMMINISTRAZIONE DI DUE DOSAGGI DI SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE (RBST) SULLA PRODUZIONE E SULLE CARATTERISTICHE QUANTI-QUALITATIVE DEL LATTE OVINO 98
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 97
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 97
Effect of the sex on physical characteristics of horse meat produced and marketed in Sicily, Italy. preliminary results 97
IMPIEGO DI SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE (RBST) E DI DIETE AD ELEVATO TENORE ENERGETICO IN PECORE IN LATTAZIONE: COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI 97
COMPORTAMENTO ALLA COAGULAZIONE PRESAMICA E CHIMICA DEL LATTE DI BOVINE CINISARE NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 96
Genetic heterogeneity and selection signature at the KIT gene in pigs showing different coat colours and patterns 96
Milk fatty acids of Modicana, I. Friesian and Brown Suiss cows reared in Sicily 95
Influenza del sistema di allevamento sulle performances in vitam e post mortem del suino Nero Siciliano. 95
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 95
Utilization of lemon molasses and dry orange pulp in dairy ewes feeding during the first stage of lactation: effect on milk quality 94
IMPIEGO DI DIFFERENTI FONTI ENERGETICHE NELL'ALIMENTAZIONE DELLA PECORA DA LATTE: EFFETTI SULLE CARATTERISTICHE QUANTI-QUALITATIVE DEL LATTE 94
CONTRIBUTO ALLA CONOSCENZA DELLA MELANOSI NEL SUINO NERO SICILIANO. 93
A study of the daily feed intake pattern in sheep fed orchard grass hay or silage ad libitum 93
Caratteristiche di coaugulazione del latte di bovine di razza Modicana nell'ultima fase di lattazione 93
COMPOSIZIONE ACIDICA DEL GRASSO DI AGNELLI "PINZIRITI" E METICCI "BERGAMASCHI X PINZIRITI" E "BARBARESCHI X PINZIRITI" 93
APPLICAZIONE DI UNA CANNULA IN MATERIALE SINTETICO NELLA FISTOLIZZAZIONE DELRUMINE NELLA CAPRA. 91
Dietary Netutral Detergent Fibre level on performance traits and meat quality in Nero Siciliano pigs 91
Polyphasic approach to study physico-chemical, microbiological and sensorial characteristics of artisanal Nicastrese goat's cheese 91
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 89
Improvement of reproductive performances with a combined strategy (Sementusa®)in sheep farms in Sicily 89
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 88
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 88
Use of Narbonne vetch grain(Vicia narbonensis) in Charolaise bull feeding: effect on in vitam and post mortemperformances and on quality of meat. 88
PROVE DI ALLATTAMENTO ARTIFICIALE IN CAPRETTI METICCI GEMELLI DELLE AREE INTERNE DELLA SICILIA. 88
EFFETTI DELLA SOSTITUZIONE PARZIALE O TOTALE DEI CEREALI CON GRASSI E SOTTOPRODOTTI NELLA RAZIONE PER PICCOLI RUMINANTI. 87
Analysis of the KIT gene in Sicilian pig population and identification of the Id allele at tyhe Dominant white locus 87
Fusion of electronic nose, electronic tongue and computer vision for animal source food authentication and quality assessment - A review 87
Radio Frequency Heating of Milk–Effects on Quality, Safety, and Shelf Life Assessed Using Artificial Senses and Chemometric Tools 87
VITAMIN E ADMINISTRATION IN NERO SICILIANO PIGS: EFFECT ON THE OXIDATIVE STABILITY OF "NEBRODI" CURED SAUSAGE 86
Use of diets with olive cake and vitamin E in ewes feeding: effects on metabolic profile 86
Totale 16.486
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.608 0 0 0 0 0 236 108 237 198 378 278 173
2021/20222.096 82 320 114 103 86 49 155 102 66 70 457 492
2022/20234.988 451 356 226 305 427 437 87 373 1.935 82 229 80
2023/20241.848 97 212 136 157 148 181 77 124 57 201 163 295
2024/20256.111 225 184 157 361 359 207 192 1.213 1.589 329 491 804
2025/20266.201 740 1.532 1.516 1.079 1.208 126 0 0 0 0 0 0
Totale 28.371