CHIOFALO, Vincenzo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 9.186
NA - Nord America 5.717
AS - Asia 1.141
AF - Africa 9
SA - Sud America 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 1
Totale 16.069
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.693
IT - Italia 4.065
IE - Irlanda 1.519
SE - Svezia 1.210
CN - Cina 809
UA - Ucraina 553
DE - Germania 506
FR - Francia 501
FI - Finlandia 267
GB - Regno Unito 223
SG - Singapore 151
PL - Polonia 109
IN - India 82
CZ - Repubblica Ceca 54
BE - Belgio 42
RU - Federazione Russa 38
JO - Giordania 24
CH - Svizzera 22
CA - Canada 20
VN - Vietnam 18
AT - Austria 13
IR - Iran 13
RO - Romania 10
PK - Pakistan 9
TH - Thailandia 9
NL - Olanda 8
EU - Europa 7
GR - Grecia 7
TR - Turchia 7
ES - Italia 6
JP - Giappone 5
CL - Cile 4
HR - Croazia 4
KR - Corea 4
AR - Argentina 3
BG - Bulgaria 3
DK - Danimarca 3
KE - Kenya 3
LV - Lettonia 3
MT - Malta 3
NO - Norvegia 3
SI - Slovenia 3
AL - Albania 2
DZ - Algeria 2
KZ - Kazakistan 2
MX - Messico 2
RS - Serbia 2
TW - Taiwan 2
ZA - Sudafrica 2
AZ - Azerbaigian 1
BH - Bahrain 1
BR - Brasile 1
GL - Groenlandia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
MA - Marocco 1
MC - Monaco 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NP - Nepal 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PR - Porto Rico 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
Totale 16.069
Città #
Dublin 1.512
Jacksonville 1.093
Chandler 1.002
Nyköping 837
Beijing 394
Princeton 255
Dearborn 254
Messina 250
Ashburn 247
Cambridge 243
Des Moines 202
Milan 178
Ann Arbor 165
Medford 165
Boardman 148
Rome 114
Bremen 97
Warsaw 96
Singapore 77
Lancaster 69
Woodbridge 65
Dallas 61
Wilmington 59
Catania 56
Brno 54
Jinan 52
San Mateo 52
Shenyang 52
Los Angeles 36
Turin 36
Brussels 35
Florence 32
Hyderabad 32
Nanjing 32
Munich 30
Zhengzhou 29
Ningbo 28
Hebei 26
Seattle 26
Amman 24
Houston 24
Padova 24
Pune 24
Haikou 23
Cagliari 22
Helsinki 22
Tianjin 22
Norwalk 21
Nanchang 19
Napoli 19
Washington 19
Dong Ket 18
Bari 17
Fuzhou 17
Genoa 17
Taizhou 17
Trieste 17
Genova 16
Palermo 16
Perugia 16
Brescia 15
Hangzhou 13
Ottawa 13
Vienna 13
Naples 12
Guangzhou 11
Redwood City 11
Saint Petersburg 11
Jiaxing 10
Trento 10
Asti 9
Auburn Hills 9
Como 9
Latina 9
New York 9
Parma 9
Verona 9
Bologna 8
Giugliano in Campania 8
Massa 8
Sassari 8
Siena 8
Torino 8
Amsterdam 7
Ardabil 7
Bangkok 7
Catanzaro 7
Dalmine 7
Francofonte 7
Monmouth Junction 7
Monza 7
Oristano 7
Paris 7
Porlezza 7
Serramanna 7
Cinisello Balsamo 6
Edinburgh 6
Lappeenranta 6
Las Vegas 6
Nola 6
Totale 8.949
Nome #
Effetto del bicarbonato di sodio sull'attività ruminale delle capre. 3.812
Razze zootecniche in pericolo di estinzione:pecora Barbaresca Siciliana 112
COMPOSIZIONE CHIMICA, CELLULE SOMATICHE, LATTODINAMOGRAFIA E CASEINE NEL LATTE DI CAPRINI DELLE AREE INTERNE DELLA SICILIA SEGUIITI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 110
A Next Generation Semiconductor Based Sequencing Approach for the Identification of Meat Species in DNA Mixtures 105
Effect of Molasses and Dried Orange Pulp as Sheep Dietary Supplementation on Physico-Chemical, Microbiological and Fatty Acid Profile of Comisana Ewe’s Milk and Cheese 103
Effect of propylene glycol on pre- and postpartum performance by dairy goats and suckling kids 95
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 93
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 92
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 90
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 89
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 85
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 83
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 82
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 78
Impiego di Vitamina E (DL-a Tocoferil acetato) in agnelli alimentati con sansa d'oliva: effetti sul profilo metabolico 77
IMPIEGO DELLA SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE NELLA PECORA DA LATTE:PERFORMANCES PRODUTTIVE E QUALITÀ DEL LATTE OVINO. 76
The influence of two different breeding systems on quality and clotting properties of milk from dairy buffaloes reared in Sicily (Italy) 76
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 75
“Nero Siciliano” pigs reared in plein air and lived in extensive condition: data on tissue separation of fresh ham and shoulder. 74
Analisi della variabilità al gene MC1R nel suino Nero Siciliano e possibilità di utilizzo di questo locus per la tracciabilità di razza 73
Analysis of the MC1R Gene in the Nero Siciliano Pig Breed and Usefulness of this Locus for Breed Traceability 73
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 73
Influenza del livello nutritivo sulle caratteristiche fisiche e chimiche del muscolo Longissimus lumborum di bufali allevati in Sicilia 73
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet. 72
Characterization of Sicilian Honeys Pollen Profiles Using a Commercial E-Tongue and Melissopalynological Analysis for Rapid Screening: A Pilot Study 72
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 71
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 70
E-nose, e-tongue and e-eye for sensorial evaluation of anchovy fillets marinated in different flavoured olive oil mixture with anisakicidal activity. 70
In vitam and post mortem performances in Limousine x Rossa Siciliana cattle under different rearing systems. 70
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 69
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 68
CoRFilCarni garantisce carne di qualità. 68
Milk fatty acids of Modicana, I. Friesian and Brown Suiss cows reared in Sicily 67
A survey of farming the Black Sicilian pig in the Nebrodi mountains 67
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 67
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 67
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 67
NERO DEI NEBODI PIG: EXPLOITATION OF THE PRODUCTION AND PROTECTION OF THE TERRITORY 65
"Nero Siciliano" pigs reared in plein air and lived in extensive condition : data on tissue separation of fresh ham and shoulder 65
CONTRIBUTO ALLA CONOSCENZA DELLA MELANOSI NEL SUINO NERO SICILIANO. 64
Study of the KIT and MC1R coat color affecting genes in Nero Siciliano pig breed and potential applications of mutations at these two loci for breed traceability 64
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 64
Foraggi nell'alimentazione. Qualità e performance della carne di Nero Siciliano 64
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 63
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 63
Il latte di cagna Cirneco dell'Etna: osservazioni sulle caratteristiche nutrizionali nel corso della lattazione 62
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet 62
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 61
La filiera della carne bovina è certificata e garantita. 61
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 61
null 60
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 59
IN VITAM PERFORMANCES AND CARCASS TRAITS OF "NERO SICILIANO" PIGS REARED OUTDOOR AND PLEIN AIR 59
Effect of the sex on physical characteristics of horse meat produced and marketed in Sicily, Italy. preliminary results 59
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 59
Use of diets with olive cake and vitamin E in ewes feeding: effects on metabolic profile 59
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 59
Influence of finishing diet on fatty acid profile in Psoas maior muscle of Nero Siciliano pig. 59
Use of Narbonne vetch grain(Vicia narbonensis) in Charolaise bull feeding: effect on in vitam and post mortemperformances and on quality of meat. 59
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 58
PERFORMANCE MIGLIORABILI PER LE SCROFE NERO SICILIANO 58
AGNELLONI "PINZIRITA", "BERGAMASCA X PINZIRITA" A 200 GIORNI DI ETA'. III° COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI 58
La nutrizione dei piccoli ruminanti nel bacino del mediterraneo: attualità e prospettive 57
Rumen-protected methionine and lysine in lactating goats: effects on milk characteristics and body condition in early lactation 57
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 57
Clotting properties of milk from “Derivata di Siria” goat during the lactation 57
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 57
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 57
Analysis of genome wide polymorphisms in the Nero Siciliano pig breed 57
Influenza del sistema di allevamento sulle performances in vitam e post mortem del suino Nero Siciliano. 56
Rumen-protected methionine and lysine in dairy goat: Effect on metabolic profile tests 56
EFFETTI DELL'IMPIEGO DI VITAMINA E SULLE CARATTERISTICHE FISICHE E SENSORIALI DI CARNI DI AGNELLI ALIMENTATI CON UNA DIETA CONTENENTE SANSA DI OLIVE 56
Improvement of reproductive performances with a combined strategy (Sementusa®)in sheep farms in Sicily 56
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 56
Il suino Nero Siciliano nel parco dei Nebrodi: performances zootecniche e salvaguardia del territorio 55
Administartion of Lactobacilli to growing kids: effects on bio-morphologic traits 55
Effet du transport routier de longue durèe sur la qualitè de la viande de taurillons Limousins 55
Analysis of the KIT gene in a Sicilian pig population and identification of the Id allele at the dominant white locus 55
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 55
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 54
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. II – ANALISI DEGLI ACIDI GRASSI DELLE CARCASSE IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E ALLA ZONA DI PRELIEVO. 54
Genetic variability assessment in different Mediterranean canine breeds using microsatellite markers 54
Adjunct culture of non-starter lactic acid bacteria for the production of provola dei nebrodi PDO cheese: In vitro screening and pilot-scale cheese-making 54
PINZIRITA AND CROSS-BRED "BERGAMASCA X PINZIRITA" AND "SUFFOLK X PINZIRITA" HEAVY LAMBS: ACID COMPOSITION OF FAT 53
COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLA CARNE DI AGNELLI "PINZIRITI" E METICCI BERGAMASCA X PINZIRITA E BARBARESCA PER PINZIRITA 53
Polyphasic approach to study physico-chemical, microbiological and sensorial characteristics of artisanal Nicastrese goat's cheese 53
Radio Frequency Heating of Milk–Effects on Quality, Safety, and Shelf Life Assessed Using Artificial Senses and Chemometric Tools 53
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 53
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 52
Effects of different nutritional levels on Nero Siciliano pig performance 52
Use of Vitamin E in lambs fed with olive cake: effects on metabolic profile 52
SUPPLEMENTAZIONE DELLA DIETA DI BOVINI CHAROLAISE CON VITAMINA E: EFFETTI SUL COLORE E SULLA CAPACITÀ DI RITENZIONE IDRICA DELLE CARNI 52
Rosemary extract (Rosmarinus officinalis L.) supplementation into the diet of Nero Siciliano pigs: effects on lipid oxidation 52
Valorizzazione e salvaguardia dei prodotti tradizionali: caratteristiche fisico-chimiche del salame S. Angelo IGP 52
EFFETTO DELLA SOMMINISTRAZIONE DI DUE DOSAGGI DI SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE (RBST) SULLA PRODUZIONE E SULLE CARATTERISTICHE QUANTI-QUALITATIVE DEL LATTE OVINO 52
COAUGULABILITA' E COMPOSIZIONE CHIMICA DEL LATTE DI PECORA COMISANA E SARDA LUNGO L'ARCO DELLA LATTAZIONE 52
Utilization of lemon molasses and dry orange pulp in dairy ewes feeding during the first stage of lactation: effect on milk quality 52
Le polpe depectinizzate di agrumi: Risorsa alimentare o sottoprodotto da eliminare? 52
EFFECT OF VITAMIN E ADMINISTRATION ON THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIG 51
GOAT FEEDING WITH PROTECTED METHIONINEAND LYSINE: EFFECT ON KIDS 51
Totale 10.246
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Totale 54.403


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.063 0 0 35 144 43 277 274 320 144 407 364 55
2020/20212.573 219 74 377 116 179 236 108 237 198 378 278 173
2021/20222.096 82 320 114 103 86 49 155 102 66 70 457 492
2022/20234.988 451 356 226 305 427 437 87 373 1.935 82 229 80
2023/20241.848 97 212 136 157 148 181 77 124 57 201 163 295
2024/2025499 225 184 90 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 16.558