CHIOFALO, Vincenzo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.636
NA - Nord America 5.650
AS - Asia 970
AF - Africa 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
SA - Sud America 7
OC - Oceania 1
Totale 15.280
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.628
IT - Italia 3.607
IE - Irlanda 1.523
SE - Svezia 1.211
CN - Cina 800
UA - Ucraina 553
FR - Francia 497
DE - Germania 479
FI - Finlandia 259
GB - Regno Unito 223
PL - Polonia 109
IN - India 78
BE - Belgio 39
RU - Federazione Russa 38
JO - Giordania 24
CH - Svizzera 22
CA - Canada 18
VN - Vietnam 18
AT - Austria 13
IR - Iran 11
PK - Pakistan 9
TH - Thailandia 9
RO - Romania 8
CZ - Repubblica Ceca 7
EU - Europa 7
ES - Italia 6
GR - Grecia 6
TR - Turchia 6
JP - Giappone 5
NL - Olanda 5
HR - Croazia 4
KR - Corea 4
AR - Argentina 3
BG - Bulgaria 3
CL - Cile 3
DK - Danimarca 3
KE - Kenya 3
LV - Lettonia 3
MT - Malta 3
NO - Norvegia 3
SI - Slovenia 3
DZ - Algeria 2
MX - Messico 2
RS - Serbia 2
TW - Taiwan 2
ZA - Sudafrica 2
AL - Albania 1
BH - Bahrain 1
BR - Brasile 1
GL - Groenlandia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
LU - Lussemburgo 1
MA - Marocco 1
MC - Monaco 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NP - Nepal 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PR - Porto Rico 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
Totale 15.280
Città #
Dublin 1.516
Jacksonville 1.093
Chandler 1.004
Nyköping 838
Beijing 394
Princeton 255
Dearborn 254
Ashburn 246
Messina 245
Cambridge 243
Des Moines 202
Ann Arbor 165
Medford 165
Milan 137
Boardman 113
Bremen 97
Rome 96
Warsaw 96
Lancaster 69
Woodbridge 65
Dallas 61
Wilmington 59
Catania 55
Jinan 52
San Mateo 52
Shenyang 52
Brussels 35
Turin 35
Hyderabad 32
Nanjing 31
Ningbo 28
Zhengzhou 27
Hebei 26
Seattle 26
Amman 24
Houston 24
Pune 24
Haikou 23
Padova 22
Tianjin 22
Norwalk 21
Los Angeles 20
Nanchang 19
Napoli 19
Washington 19
Dong Ket 18
Helsinki 18
Bari 17
Fuzhou 17
Taizhou 17
Trieste 17
Genova 16
Brescia 15
Florence 15
Palermo 15
Cagliari 14
Genoa 13
Hangzhou 13
Ottawa 13
Vienna 13
Guangzhou 11
Perugia 11
Redwood City 11
Saint Petersburg 11
Jiaxing 10
Trento 10
Asti 9
Auburn Hills 9
Como 9
Latina 9
Naples 9
New York 9
Parma 9
Verona 9
Giugliano in Campania 8
Sassari 8
Siena 8
Torino 8
Ardabil 7
Bangkok 7
Brno 7
Catanzaro 7
Dalmine 7
Francofonte 7
Monmouth Junction 7
Monza 7
Oristano 7
Porlezza 7
Serramanna 7
Bologna 6
Edinburgh 6
Las Vegas 6
Paris 6
Ravenna 6
Vicenza 6
Arzignano 5
Augusta 5
Bergamo 5
Caserta 5
Cinisello Balsamo 5
Totale 8.638
Nome #
Effetto del bicarbonato di sodio sull'attività ruminale delle capre. 3.373
Razze zootecniche in pericolo di estinzione:pecora Barbaresca Siciliana 111
COMPOSIZIONE CHIMICA, CELLULE SOMATICHE, LATTODINAMOGRAFIA E CASEINE NEL LATTE DI CAPRINI DELLE AREE INTERNE DELLA SICILIA SEGUIITI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 110
A Next Generation Semiconductor Based Sequencing Approach for the Identification of Meat Species in DNA Mixtures 103
Effect of Molasses and Dried Orange Pulp as Sheep Dietary Supplementation on Physico-Chemical, Microbiological and Fatty Acid Profile of Comisana Ewe’s Milk and Cheese 103
Effect of propylene glycol on pre- and postpartum performance by dairy goats and suckling kids 92
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 90
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 89
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 86
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 85
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 84
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 83
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 79
Impiego di Vitamina E (DL-a Tocoferil acetato) in agnelli alimentati con sansa d'oliva: effetti sul profilo metabolico 76
IMPIEGO DELLA SOMATOTROPINA BOVINA RICOMBINANTE NELLA PECORA DA LATTE:PERFORMANCES PRODUTTIVE E QUALITÀ DEL LATTE OVINO. 75
The influence of two different breeding systems on quality and clotting properties of milk from dairy buffaloes reared in Sicily (Italy) 75
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 75
“Nero Siciliano” pigs reared in plein air and lived in extensive condition: data on tissue separation of fresh ham and shoulder. 74
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 74
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 72
Analisi della variabilità al gene MC1R nel suino Nero Siciliano e possibilità di utilizzo di questo locus per la tracciabilità di razza 71
Influenza del livello nutritivo sulle caratteristiche fisiche e chimiche del muscolo Longissimus lumborum di bufali allevati in Sicilia 71
Characterization of Sicilian Honeys Pollen Profiles Using a Commercial E-Tongue and Melissopalynological Analysis for Rapid Screening: A Pilot Study 70
In vitam and post mortem performances in Limousine x Rossa Siciliana cattle under different rearing systems. 70
Analysis of the MC1R Gene in the Nero Siciliano Pig Breed and Usefulness of this Locus for Breed Traceability 69
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet. 69
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 69
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 69
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 67
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 67
E-nose, e-tongue and e-eye for sensorial evaluation of anchovy fillets marinated in different flavoured olive oil mixture with anisakicidal activity. 67
A survey of farming the Black Sicilian pig in the Nebrodi mountains 66
CoRFilCarni garantisce carne di qualità. 66
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 66
Milk fatty acids of Modicana, I. Friesian and Brown Suiss cows reared in Sicily 65
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 65
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 65
NERO DEI NEBODI PIG: EXPLOITATION OF THE PRODUCTION AND PROTECTION OF THE TERRITORY 64
"Nero Siciliano" pigs reared in plein air and lived in extensive condition : data on tissue separation of fresh ham and shoulder 64
CONTRIBUTO ALLA CONOSCENZA DELLA MELANOSI NEL SUINO NERO SICILIANO. 64
Study of the KIT and MC1R coat color affecting genes in Nero Siciliano pig breed and potential applications of mutations at these two loci for breed traceability 63
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 62
Foraggi nell'alimentazione. Qualità e performance della carne di Nero Siciliano 62
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 61
Il latte di cagna Cirneco dell'Etna: osservazioni sulle caratteristiche nutrizionali nel corso della lattazione 60
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 60
La filiera della carne bovina è certificata e garantita. 60
null 60
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 59
Influence of finishing diet on fatty acid profile in Psoas maior muscle of Nero Siciliano pig. 59
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet 59
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 58
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 58
IN VITAM PERFORMANCES AND CARCASS TRAITS OF "NERO SICILIANO" PIGS REARED OUTDOOR AND PLEIN AIR 58
Effect of the sex on physical characteristics of horse meat produced and marketed in Sicily, Italy. preliminary results 58
Use of Narbonne vetch grain(Vicia narbonensis) in Charolaise bull feeding: effect on in vitam and post mortemperformances and on quality of meat. 58
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 58
La nutrizione dei piccoli ruminanti nel bacino del mediterraneo: attualità e prospettive 57
PERFORMANCE MIGLIORABILI PER LE SCROFE NERO SICILIANO 57
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 57
Use of diets with olive cake and vitamin E in ewes feeding: effects on metabolic profile 57
Rumen-protected methionine and lysine in dairy goat: Effect on metabolic profile tests 56
Rumen-protected methionine and lysine in lactating goats: effects on milk characteristics and body condition in early lactation 56
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 56
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 56
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 56
Influenza del sistema di allevamento sulle performances in vitam e post mortem del suino Nero Siciliano. 55
EFFETTI DELL'IMPIEGO DI VITAMINA E SULLE CARATTERISTICHE FISICHE E SENSORIALI DI CARNI DI AGNELLI ALIMENTATI CON UNA DIETA CONTENENTE SANSA DI OLIVE 55
Administartion of Lactobacilli to growing kids: effects on bio-morphologic traits 55
Clotting properties of milk from “Derivata di Siria” goat during the lactation 55
AGNELLONI "PINZIRITA", "BERGAMASCA X PINZIRITA" A 200 GIORNI DI ETA'. III° COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI 55
Improvement of reproductive performances with a combined strategy (Sementusa®)in sheep farms in Sicily 55
Il suino Nero Siciliano nel parco dei Nebrodi: performances zootecniche e salvaguardia del territorio 54
Effet du transport routier de longue durèe sur la qualitè de la viande de taurillons Limousins 54
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 54
Analysis of genome wide polymorphisms in the Nero Siciliano pig breed 54
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 54
PINZIRITA AND CROSS-BRED "BERGAMASCA X PINZIRITA" AND "SUFFOLK X PINZIRITA" HEAVY LAMBS: ACID COMPOSITION OF FAT 53
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 53
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. II – ANALISI DEGLI ACIDI GRASSI DELLE CARCASSE IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E ALLA ZONA DI PRELIEVO. 53
COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLA CARNE DI AGNELLI "PINZIRITI" E METICCI BERGAMASCA X PINZIRITA E BARBARESCA PER PINZIRITA 53
Polyphasic approach to study physico-chemical, microbiological and sensorial characteristics of artisanal Nicastrese goat's cheese 53
Use of Vitamin E in lambs fed with olive cake: effects on metabolic profile 52
Analysis of the KIT gene in a Sicilian pig population and identification of the Id allele at the dominant white locus 52
Radio Frequency Heating of Milk–Effects on Quality, Safety, and Shelf Life Assessed Using Artificial Senses and Chemometric Tools 52
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 51
Effects of different nutritional levels on Nero Siciliano pig performance 51
EFFECT OF VITAMIN E ADMINISTRATION ON THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIG 51
Use of rumen-protected lysine and methionine in lactating goats: effect on the chemical and amino acid composition in the meat of kids 51
Nero dei Nebrodi: Exploitation of the productions and protection of the territory 51
Rosemary extract (Rosmarinus officinalis L.) supplementation into the diet of Nero Siciliano pigs: effects on lipid oxidation 51
Valorizzazione e salvaguardia dei prodotti tradizionali: caratteristiche fisico-chimiche del salame S. Angelo IGP 51
Fusion of electronic nose, electronic tongue and computer vision for animal source food authentication and quality assessment - A review 51
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 51
Genetic variability assessment in different Mediterranean canine breeds using microsatellite markers 51
IMPIEGO DI DIFFERENTI FONTI ENERGETICHE NELL'ALIMENTAZIONE DELLA PECORA DA LATTE: EFFETTI SULLE CARATTERISTICHE QUANTI-QUALITATIVE DEL LATTE 51
GOAT FEEDING WITH PROTECTED METHIONINEAND LYSINE: EFFECT ON KIDS 50
SUPPLEMENTAZIONE DELLA DIETA DI BOVINI CHAROLAISE CON VITAMINA E: EFFETTI SUL COLORE E SULLA CAPACITÀ DI RITENZIONE IDRICA DELLE CARNI 50
Nero siciliano pig for the production of the "S. Angelo" salame: sensorial characterstics 50
Rilievi in vitam e metabolismo energetico in suini neri dei Nebrodi tenuti allo stato brado. Nota preliminare 50
Totale 9.656
Categoria #
all - tutte 47.119
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 47.119


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201991 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 40 51
2019/20202.595 377 155 35 144 43 277 274 320 144 407 364 55
2020/20212.573 219 74 377 116 179 236 108 237 198 378 278 173
2021/20222.096 82 320 114 103 86 49 155 102 66 70 457 492
2022/20234.997 452 356 227 305 427 439 87 373 1.939 82 230 80
2023/20241.540 97 213 136 158 148 181 77 124 57 201 148 0
Totale 15.760