CONDURSO, Concetta
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.078
EU - Europa 2.725
AS - Asia 933
SA - Sud America 15
AF - Africa 8
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.769
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.039
IE - Irlanda 787
SE - Svezia 746
IT - Italia 481
SG - Singapore 388
CN - Cina 386
UA - Ucraina 207
DE - Germania 153
FI - Finlandia 113
IN - India 77
GB - Regno Unito 70
CA - Canada 38
FR - Francia 35
BE - Belgio 34
PL - Polonia 21
ID - Indonesia 16
RU - Federazione Russa 15
CZ - Repubblica Ceca 12
PK - Pakistan 11
AT - Austria 9
IR - Iran 8
KR - Corea 8
GR - Grecia 7
JP - Giappone 7
NL - Olanda 7
ES - Italia 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
BR - Brasile 5
AU - Australia 4
HK - Hong Kong 4
HR - Croazia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
VN - Vietnam 4
CL - Cile 3
GF - Guiana Francese 3
MA - Marocco 3
PT - Portogallo 3
BD - Bangladesh 2
BN - Brunei Darussalam 2
BT - Bhutan 2
DK - Danimarca 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
EU - Europa 2
IL - Israele 2
MY - Malesia 2
PE - Perù 2
RO - Romania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ZW - Zimbabwe 2
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
BO - Bolivia 1
CH - Svizzera 1
GE - Georgia 1
IS - Islanda 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
NO - Norvegia 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
TH - Thailandia 1
TR - Turchia 1
TW - Taiwan 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 6.769
Città #
Dublin 784
Chandler 664
Nyköping 487
Jacksonville 434
Singapore 329
Beijing 186
Ashburn 149
Messina 140
Ann Arbor 131
Princeton 128
Des Moines 102
Cambridge 93
Medford 91
Boardman 86
Dearborn 71
Los Angeles 50
Hyderabad 48
Woodbridge 33
Brussels 32
Ottawa 32
Wilmington 27
Helsinki 19
Milan 18
Nanjing 18
San Mateo 18
Seattle 18
Houston 17
Warsaw 17
Falls Church 16
Pizzo 15
Jinan 14
Palermo 14
Rome 13
Shenyang 12
Auburn Hills 11
Haikou 11
Pune 11
Hangzhou 10
Nanchang 10
Fuzhou 9
Santa Clara 9
Zhengzhou 9
Hebei 7
Jakarta 7
Munich 7
Norwalk 7
Vienna 7
Washington 7
Bari 6
Catania 6
Guangzhou 6
Jiaxing 6
Ningbo 6
Prague 6
Turin 6
Acireale 5
Duncan 5
Lamia 5
Napoli 5
New York 5
Padova 5
Shanghai 5
Taiyuan 5
Tianjin 5
Brno 4
Buk-gu 4
Dong Ket 4
Kunming 4
Lappeenranta 4
London 4
New Delhi 4
Ravenna 4
Rende 4
Scoglitti 4
Seoul 4
Taizhou 4
Tangerang 4
Troina 4
Adelfia 3
Bitonto 3
Cayenne 3
Cesena 3
Changsha 3
Council Bluffs 3
Florence 3
Floridia 3
Isfahan 3
Ludhiana 3
Maletto 3
Manchester 3
Pavia 3
Redwood City 3
Riva 3
Saint Petersburg 3
Siena 3
Stefania 3
Stuttgart 3
Tehran 3
Verona 3
Vigo 3
Totale 4.637
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 185
Sampling Techniques for the Determination of Volatile Fraction of Honey 112
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 111
Chemical migration in mineral water packaged in pet bottles and sensory changes during the shelf-life. 111
Leaf Removal and Wine Composition of Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola. The volatile aroma constituents. 101
Phytochemical composition and biological properties of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R. Br. (Brassicaceae) growing in Sicily 100
Quality assessment of Mediterranean shrimps during frozen storage. 97
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 88
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 84
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 80
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. 79
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 78
Chemical composition and nutritional value of some marine species from the Egadi Islands 77
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 77
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani; le ammine biogene della Provola dei Nebrodi 75
Analytical and sensory characterization of ‘Pesca di Leonforte’ (Prunus persica Batsch) 74
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 71
Determination of Furan and Furan derivatives in Baby Food 71
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 71
Characterization and ageing monitoring of Marsala dessert wines by a rapid FTIR-ATR method coupled with multivariate analysis 69
Caratterizzazione della frazione volatile della Vastedda della Valle del Belice tramite SPME-GCMS. 67
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia 66
Bioactive volatiles in Sicilian (South Italy) saffron: safranal and its related compounds 65
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. Gli acidi grassi liberi della Provola dei Nebrodi 64
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 64
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 64
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS 63
A survey of the microbial and chemical composition of seven semi-ripened Provola dei Nebrodi Sicilian cheeses 63
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 62
Effects of cluster thinning on wine quality of Syrah cultivar (Vitis vinifera L.) 62
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 61
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 60
Caratterizzazione della specie Engraulis enchrasicholus (Linneo, 1758) pescata con due diverse tipologie di pesca nell’area del Golfo di Catania 60
CARATTERIZZAZIONE DELLA PROVOLA DEI NEBRODI 60
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 58
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 56
Non-intentionally added substances in PET bottled mineral water during the shelf-life 56
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 56
Volatile compound and sensory analysis for the characterization of an Italian white wine from “Inzolia” grapes 55
Phytochemical characterization and biological activities of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R.Br. subsp. incana (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 55
Phenolic and volatile composition and antioxidant properties of the leaf extract of Brassica fruticulosa subsp. fruticulosa (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 54
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. 54
Characterisation of Sicilian Cheese by Flavour Analysis Using SPME-GC/MS 54
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. 54
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 54
VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI LATTIERO CASEARI DELLA PROVINCIA DI MESSINA 53
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 53
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 53
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 53
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani: le amine biogene nella Provola dei Nebrodi 52
AROMA QUALITY OF FORTIFIED WINES FROM DIFFERENT MOSCATO CV. CULTIVATED IN SICILY. 52
Odor Emissions from Raw Meat of Freshly Slaughtered Cattle during Inspection 52
Solid phase microextraction and fast high-resolution capillary gas chromatography in volatile analysis of food and beverages 51
Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life 51
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 51
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 51
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 50
ESPERIENZE PRATICHE SULL’IMPIEGO DI SOSTANZE PROTEICHE D? ORIGINE VEGETALE PER LA CHIARIFICA DI MOSTI OTTENUTI DA UVE CATARRATTO . I 50
Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic 50
null 49
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 49
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 49
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese 49
Valorizzazione dei prodotti lattiero-caseari della provincia di Messina 48
The aerial part headspace constituents of Otanthus maritimus L. (Asteraceae). 48
Characterization of "Provola dei Nebrodi", a typical Sicilian cheese, by volatiles analysis using SPME-GC/MS 48
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses 48
Essential oil composition of Citrus meyerii Y. Tan. and Citrus medica L. cv. Diamante and their lemon hybrids 48
Chiral Aroma Compounds for Unifloral Honey Quality Assessment 48
Stability of powdered infant formula during secondary shelf-life and domestic practices 48
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 47
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 47
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. La Provola dei Nebrodi. 45
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 45
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 45
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 45
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 44
CLA (Conjugated Linoleic Acid) nella Provola dei Nebrodi 44
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 44
SPME-GC/MS ed analisi statistica multivariata per lo studio dei composti volatili di latti fermentati. 43
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage 43
Solid-Phase Microextraction and Gas chromatography/Mass Spectrometry for the Rapid Characterisation of Semi-hard Cheeses. 43
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 43
Phytochemical Profile and Antioxidant Activity of the Aerial Part Extracts from Matthiola incana subsp. rupestris and subsp. pulchella (Brassicaceae) Endemic to Sicily 43
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 42
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 42
Tecnologie innovative per il miglioramento della “qualità” delle carni di una nuova specie (Pagrus pagrus) per l'industria acquicolturale 41
Volatile emerging contaminants in melon fruits, analysed by HS-SPME-GC-MS 41
Volatile composition, antidiabetic, and anti-obesity potential of Brassica incana leaf and flowering top extracts. 40
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 40
I carotenoidi degli oli e dei succhi di arancia dolce. Carotenoids in sicilian orange peel and juice. 40
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits 40
Characterization of volatile components and in vitro inhibitory effect on gut microbial TMA production of the leaf hydroalcoholic extract of Brassica incana Ten. (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 40
null 40
Phytochemical constituents, antioxidant activity, and toxicity assessment of the aerial part extracts from the infraspecific taxa of matthiola fruticulosa (Brassicaceae) endemic to sicily 40
null 39
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 38
Varietal aromas of fortified wines from different moscato var. (vitis vinifera l.) under the same pedoclimatic conditions 38
Chiral volatile compounds for the determination of honey authenticity. 37
Olfactory response of the zoophytophagous mirid Nesidiocoris tenuis to tomato and alternative host plants 37
Totale 5.808
Categoria #
all - tutte 31.352
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 31.352


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020534 0 0 0 0 0 0 94 93 32 189 119 7
2020/2021695 78 9 114 38 58 89 21 71 74 86 31 26
2021/2022950 11 99 36 51 40 14 57 24 13 46 279 280
2022/20232.453 191 178 122 198 191 254 31 150 1.017 20 74 27
2023/2024718 59 91 43 58 66 93 24 50 28 80 29 97
2024/2025734 57 58 76 208 151 135 49 0 0 0 0 0
Totale 7.082