CONDURSO, Concetta
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.923
EU - Europa 2.752
AS - Asia 392
AF - Africa 6
SA - Sud America 5
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.084
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.888
IE - Irlanda 930
SE - Svezia 750
IT - Italia 378
CN - Cina 338
UA - Ucraina 207
DE - Germania 140
FI - Finlandia 96
BE - Belgio 76
GB - Regno Unito 68
CA - Canada 35
FR - Francia 35
IN - India 21
PL - Polonia 18
AT - Austria 16
RU - Federazione Russa 11
IR - Iran 8
ES - Italia 5
GR - Grecia 5
JP - Giappone 5
CZ - Repubblica Ceca 4
HK - Hong Kong 4
KR - Corea 4
VN - Vietnam 4
AU - Australia 3
BN - Brunei Darussalam 2
CL - Cile 2
DZ - Algeria 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
ID - Indonesia 2
NL - Olanda 2
PE - Perù 2
RO - Romania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ZW - Zimbabwe 2
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
SG - Singapore 1
TR - Turchia 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 6.084
Città #
Dublin 927
Chandler 672
Nyköping 492
Jacksonville 434
Beijing 186
Ashburn 146
Ann Arbor 131
Princeton 128
Messina 120
Des Moines 102
Cambridge 93
Medford 91
Brussels 74
Dearborn 71
Boardman 54
Woodbridge 33
Ottawa 32
Wilmington 27
Nanjing 18
San Mateo 18
Seattle 17
Falls Church 16
Houston 15
Pizzo 15
Warsaw 14
Jinan 13
Palermo 13
Pune 12
Vienna 12
Auburn Hills 11
Shenyang 11
Haikou 10
Nanchang 10
Fuzhou 9
Hangzhou 9
Zhengzhou 9
Hebei 7
Norwalk 7
Washington 7
Helsinki 6
Jiaxing 6
Milan 6
Ningbo 6
Rome 6
Turin 6
Acireale 5
Catania 5
Duncan 5
Lamia 5
Napoli 5
New York 5
Padova 5
Taiyuan 5
Tianjin 5
Dong Ket 4
Ravenna 4
Scoglitti 4
Seoul 4
Taizhou 4
Troina 4
Adelfia 3
Cesena 3
Floridia 3
Guangzhou 3
Isfahan 3
Maletto 3
Manchester 3
Redwood City 3
Riva 3
Saint Petersburg 3
Siena 3
Stefania 3
Tehran 3
Verona 3
Vigo 3
Algiers 2
Atlanta 2
Bhubaneswar 2
Bremen 2
Brno 2
Caltanissetta 2
Carini 2
Changsha 2
Clearwater 2
Erice 2
Florence 2
Gdansk 2
Hanover 2
Harare 2
Hong Kong 2
Kemerovo 2
Krakow 2
Levice 2
Lima 2
London 2
Los Angeles 2
Meppel 2
Mount Torrens 2
Ozieri 2
Petronà 2
Totale 4.266
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 186
Chemical migration in mineral water packaged in pet bottles and sensory changes during the shelf-life. 110
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 99
Quality assessment of Mediterranean shrimps during frozen storage. 97
Leaf Removal and Wine Composition of Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola. The volatile aroma constituents. 95
Sampling Techniques for the Determination of Volatile Fraction of Honey 85
Phytochemical composition and biological properties of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R. Br. (Brassicaceae) growing in Sicily 84
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 83
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 79
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 76
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 74
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. 73
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani; le ammine biogene della Provola dei Nebrodi 71
Chemical composition and nutritional value of some marine species from the Egadi Islands 71
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 70
Analytical and sensory characterization of ‘Pesca di Leonforte’ (Prunus persica Batsch) 66
Characterization and ageing monitoring of Marsala dessert wines by a rapid FTIR-ATR method coupled with multivariate analysis 65
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 64
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. Gli acidi grassi liberi della Provola dei Nebrodi 63
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 63
Determination of Furan and Furan derivatives in Baby Food 63
Effects of cluster thinning on wine quality of Syrah cultivar (Vitis vinifera L.) 62
Bioactive volatiles in Sicilian (South Italy) saffron: safranal and its related compounds 61
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS 60
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia 60
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 60
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 59
Caratterizzazione della frazione volatile della Vastedda della Valle del Belice tramite SPME-GCMS. 59
CARATTERIZZAZIONE DELLA PROVOLA DEI NEBRODI 58
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 58
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 58
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 56
A survey of the microbial and chemical composition of seven semi-ripened Provola dei Nebrodi Sicilian cheeses 56
Caratterizzazione della specie Engraulis enchrasicholus (Linneo, 1758) pescata con due diverse tipologie di pesca nell’area del Golfo di Catania 55
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 54
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 54
Phytochemical characterization and biological activities of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R.Br. subsp. incana (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 53
Characterisation of Sicilian Cheese by Flavour Analysis Using SPME-GC/MS 52
Volatile compound and sensory analysis for the characterization of an Italian white wine from “Inzolia” grapes 52
Non-intentionally added substances in PET bottled mineral water during the shelf-life 52
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. 51
Solid phase microextraction and fast high-resolution capillary gas chromatography in volatile analysis of food and beverages 51
VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI LATTIERO CASEARI DELLA PROVINCIA DI MESSINA 51
Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life 51
The aerial part headspace constituents of Otanthus maritimus L. (Asteraceae). 49
null 49
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 49
ESPERIENZE PRATICHE SULL’IMPIEGO DI SOSTANZE PROTEICHE D? ORIGINE VEGETALE PER LA CHIARIFICA DI MOSTI OTTENUTI DA UVE CATARRATTO . I 49
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani: le amine biogene nella Provola dei Nebrodi 49
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. 48
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 48
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 48
Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic 48
Stability of powdered infant formula during secondary shelf-life and domestic practices 48
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 47
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 47
Valorizzazione dei prodotti lattiero-caseari della provincia di Messina 46
Chiral Aroma Compounds for Unifloral Honey Quality Assessment 46
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 46
Characterization of "Provola dei Nebrodi", a typical Sicilian cheese, by volatiles analysis using SPME-GC/MS 45
Essential oil composition of Citrus meyerii Y. Tan. and Citrus medica L. cv. Diamante and their lemon hybrids 45
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. La Provola dei Nebrodi. 44
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses 44
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 44
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 43
Odor Emissions from Raw Meat of Freshly Slaughtered Cattle during Inspection 43
CLA (Conjugated Linoleic Acid) nella Provola dei Nebrodi 42
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 42
SPME-GC/MS ed analisi statistica multivariata per lo studio dei composti volatili di latti fermentati. 41
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 41
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 41
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 41
Phytochemical Profile and Antioxidant Activity of the Aerial Part Extracts from Matthiola incana subsp. rupestris and subsp. pulchella (Brassicaceae) Endemic to Sicily 41
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 40
Solid-Phase Microextraction and Gas chromatography/Mass Spectrometry for the Rapid Characterisation of Semi-hard Cheeses. 40
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 40
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 40
null 40
Phytochemical constituents, antioxidant activity, and toxicity assessment of the aerial part extracts from the infraspecific taxa of matthiola fruticulosa (Brassicaceae) endemic to sicily 40
Phenolic and volatile composition and antioxidant properties of the leaf extract of Brassica fruticulosa subsp. fruticulosa (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 39
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage 39
null 39
Tecnologie innovative per il miglioramento della “qualità” delle carni di una nuova specie (Pagrus pagrus) per l'industria acquicolturale 39
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 39
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 38
I carotenoidi degli oli e dei succhi di arancia dolce. Carotenoids in sicilian orange peel and juice. 38
null 36
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 36
Characterization of volatile components and in vitro inhibitory effect on gut microbial TMA production of the leaf hydroalcoholic extract of Brassica incana Ten. (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 36
Phytochemical findings evidencing botanical origin of new propolis type from north‐west Argentina 36
Olfactory response of the zoophytophagous mirid Nesidiocoris tenuis to tomato and alternative host plants 35
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 35
Volatile emerging contaminants in melon fruits, analysed by HS-SPME-GC-MS 34
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 34
Varietal aromas of fortified wines from different moscato var. (vitis vinifera l.) under the same pedoclimatic conditions 34
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage. 33
AROMA QUALITY OF FORTIFIED WINES FROM DIFFERENT MOSCATO CV. CULTIVATED IN SICILY. 33
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 32
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 31
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese 31
Totale 5.321
Categoria #
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Totale 20.949


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201935 0 0 0 0 0 0 0 0 8 10 9 8
2019/2020844 122 54 4 47 9 74 94 93 32 189 119 7
2020/2021695 78 9 114 38 58 89 21 71 74 86 31 26
2021/2022950 11 99 36 51 40 14 57 24 13 46 279 280
2022/20232.643 195 181 123 200 193 255 32 158 1.168 24 84 30
2023/2024554 63 95 50 69 80 95 24 50 28 0 0 0
Totale 6.374