CONDURSO, Concetta
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.970
EU - Europa 2.620
AS - Asia 508
AF - Africa 8
SA - Sud America 5
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.117
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.933
IE - Irlanda 791
SE - Svezia 750
IT - Italia 424
CN - Cina 340
UA - Ucraina 207
DE - Germania 142
FI - Finlandia 100
IN - India 71
GB - Regno Unito 70
SG - Singapore 55
CA - Canada 37
FR - Francia 35
BE - Belgio 34
PL - Polonia 18
RU - Federazione Russa 11
ID - Indonesia 8
IR - Iran 8
CZ - Repubblica Ceca 7
AT - Austria 6
ES - Italia 5
GR - Grecia 5
JP - Giappone 5
HK - Hong Kong 4
HR - Croazia 4
KR - Corea 4
VN - Vietnam 4
AU - Australia 3
MA - Marocco 3
BN - Brunei Darussalam 2
CL - Cile 2
DZ - Algeria 2
EU - Europa 2
MY - Malesia 2
NL - Olanda 2
PE - Perù 2
PK - Pakistan 2
RO - Romania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ZW - Zimbabwe 2
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
LV - Lettonia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
TR - Turchia 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 6.117
Città #
Dublin 788
Chandler 672
Nyköping 492
Jacksonville 434
Beijing 186
Ashburn 146
Ann Arbor 131
Princeton 128
Messina 125
Des Moines 102
Cambridge 93
Medford 91
Boardman 85
Dearborn 71
Hyderabad 48
Woodbridge 33
Brussels 32
Ottawa 32
Singapore 28
Wilmington 27
Los Angeles 18
Nanjing 18
San Mateo 18
Houston 17
Seattle 17
Falls Church 16
Pizzo 15
Warsaw 14
Jinan 13
Milan 13
Palermo 13
Rome 13
Pune 12
Auburn Hills 11
Shenyang 11
Haikou 10
Nanchang 10
Fuzhou 9
Hangzhou 9
Zhengzhou 9
Hebei 7
Norwalk 7
Washington 7
Bari 6
Helsinki 6
Jiaxing 6
Ningbo 6
Turin 6
Acireale 5
Catania 5
Duncan 5
Lamia 5
Napoli 5
New York 5
Padova 5
Taiyuan 5
Tianjin 5
Brno 4
Dong Ket 4
Lappeenranta 4
London 4
Ravenna 4
Scoglitti 4
Seoul 4
Taizhou 4
Tangerang 4
Troina 4
Vienna 4
Adelfia 3
Bitonto 3
Cesena 3
Floridia 3
Guangzhou 3
Isfahan 3
Kunming 3
Maletto 3
Manchester 3
Pavia 3
Redwood City 3
Riva 3
Saint Petersburg 3
Siena 3
Stefania 3
Tehran 3
Verona 3
Vigo 3
Algiers 2
Atlanta 2
Bahawalpur 2
Bhubaneswar 2
Bondowoso 2
Bremen 2
Calgary 2
Caltanissetta 2
Carini 2
Changsha 2
Clearwater 2
Council Bluffs 2
Erice 2
Fes 2
Totale 4.232
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 181
Chemical migration in mineral water packaged in pet bottles and sensory changes during the shelf-life. 105
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 102
Sampling Techniques for the Determination of Volatile Fraction of Honey 99
Leaf Removal and Wine Composition of Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola. The volatile aroma constituents. 94
Quality assessment of Mediterranean shrimps during frozen storage. 93
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 84
Phytochemical composition and biological properties of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R. Br. (Brassicaceae) growing in Sicily 83
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 76
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. 73
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 72
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 72
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 72
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani; le ammine biogene della Provola dei Nebrodi 70
Chemical composition and nutritional value of some marine species from the Egadi Islands 70
Analytical and sensory characterization of ‘Pesca di Leonforte’ (Prunus persica Batsch) 68
Characterization and ageing monitoring of Marsala dessert wines by a rapid FTIR-ATR method coupled with multivariate analysis 67
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 66
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 65
Determination of Furan and Furan derivatives in Baby Food 63
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia 62
Caratterizzazione della frazione volatile della Vastedda della Valle del Belice tramite SPME-GCMS. 61
Bioactive volatiles in Sicilian (South Italy) saffron: safranal and its related compounds 61
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. Gli acidi grassi liberi della Provola dei Nebrodi 60
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS 60
A survey of the microbial and chemical composition of seven semi-ripened Provola dei Nebrodi Sicilian cheeses 60
Effects of cluster thinning on wine quality of Syrah cultivar (Vitis vinifera L.) 60
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 59
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 58
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 57
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 57
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 56
Caratterizzazione della specie Engraulis enchrasicholus (Linneo, 1758) pescata con due diverse tipologie di pesca nell’area del Golfo di Catania 55
CARATTERIZZAZIONE DELLA PROVOLA DEI NEBRODI 55
Non-intentionally added substances in PET bottled mineral water during the shelf-life 55
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 54
Volatile compound and sensory analysis for the characterization of an Italian white wine from “Inzolia” grapes 52
VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI LATTIERO CASEARI DELLA PROVINCIA DI MESSINA 51
Phytochemical characterization and biological activities of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R.Br. subsp. incana (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 51
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. 50
Characterisation of Sicilian Cheese by Flavour Analysis Using SPME-GC/MS 50
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 50
null 49
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. 49
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 49
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 49
Solid phase microextraction and fast high-resolution capillary gas chromatography in volatile analysis of food and beverages 48
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani: le amine biogene nella Provola dei Nebrodi 48
Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life 48
Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic 48
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 47
ESPERIENZE PRATICHE SULL’IMPIEGO DI SOSTANZE PROTEICHE D? ORIGINE VEGETALE PER LA CHIARIFICA DI MOSTI OTTENUTI DA UVE CATARRATTO . I 47
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 47
Valorizzazione dei prodotti lattiero-caseari della provincia di Messina 46
The aerial part headspace constituents of Otanthus maritimus L. (Asteraceae). 46
Essential oil composition of Citrus meyerii Y. Tan. and Citrus medica L. cv. Diamante and their lemon hybrids 46
Chiral Aroma Compounds for Unifloral Honey Quality Assessment 46
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 46
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 45
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 45
Stability of powdered infant formula during secondary shelf-life and domestic practices 45
Characterization of "Provola dei Nebrodi", a typical Sicilian cheese, by volatiles analysis using SPME-GC/MS 44
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses 44
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 44
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 44
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. La Provola dei Nebrodi. 42
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 42
CLA (Conjugated Linoleic Acid) nella Provola dei Nebrodi 42
Phytochemical Profile and Antioxidant Activity of the Aerial Part Extracts from Matthiola incana subsp. rupestris and subsp. pulchella (Brassicaceae) Endemic to Sicily 42
Odor Emissions from Raw Meat of Freshly Slaughtered Cattle during Inspection 42
SPME-GC/MS ed analisi statistica multivariata per lo studio dei composti volatili di latti fermentati. 41
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 41
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 41
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese 41
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 40
Solid-Phase Microextraction and Gas chromatography/Mass Spectrometry for the Rapid Characterisation of Semi-hard Cheeses. 40
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 40
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 40
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 40
null 40
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage 39
null 39
Tecnologie innovative per il miglioramento della “qualità” delle carni di una nuova specie (Pagrus pagrus) per l'industria acquicolturale 39
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 39
AROMA QUALITY OF FORTIFIED WINES FROM DIFFERENT MOSCATO CV. CULTIVATED IN SICILY. 39
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 38
I carotenoidi degli oli e dei succhi di arancia dolce. Carotenoids in sicilian orange peel and juice. 38
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 38
Characterization of volatile components and in vitro inhibitory effect on gut microbial TMA production of the leaf hydroalcoholic extract of Brassica incana Ten. (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 38
Phenolic and volatile composition and antioxidant properties of the leaf extract of Brassica fruticulosa subsp. fruticulosa (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 37
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 37
null 36
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 36
Phytochemical constituents, antioxidant activity, and toxicity assessment of the aerial part extracts from the infraspecific taxa of matthiola fruticulosa (Brassicaceae) endemic to sicily 36
Olfactory response of the zoophytophagous mirid Nesidiocoris tenuis to tomato and alternative host plants 35
Phytochemical findings evidencing botanical origin of new propolis type from north‐west Argentina 35
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage. 34
Varietal aromas of fortified wines from different moscato var. (vitis vinifera l.) under the same pedoclimatic conditions 34
Volatile composition, antidiabetic, and anti-obesity potential of Brassica incana leaf and flowering top extracts. 32
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 32
Totale 5.324
Categoria #
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Totale 24.819


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020844 122 54 4 47 9 74 94 93 32 189 119 7
2020/2021695 78 9 114 38 58 89 21 71 74 86 31 26
2021/2022950 11 99 36 51 40 14 57 24 13 46 279 280
2022/20232.480 195 181 123 200 193 255 31 153 1.027 20 75 27
2023/2024722 59 91 43 58 66 95 24 50 28 82 29 97
2024/202532 32 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.411