DIMA, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.262
EU - Europa 1.149
AS - Asia 145
AF - Africa 2
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 2.561
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.112
SE - Svezia 308
IE - Irlanda 279
DE - Germania 160
CA - Canada 150
IT - Italia 149
CN - Cina 115
GB - Regno Unito 108
UA - Ucraina 63
FI - Finlandia 46
IN - India 15
BE - Belgio 14
SG - Singapore 14
FR - Francia 13
CZ - Repubblica Ceca 4
AU - Australia 2
ES - Italia 2
BD - Bangladesh 1
EU - Europa 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
RS - Serbia 1
RU - Federazione Russa 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 2.561
Città #
Dublin 278
Chandler 234
Nyköping 190
Jacksonville 148
Montréal 104
Munich 103
Mcallen 76
Beijing 71
Ann Arbor 58
Ashburn 56
Princeton 47
Cambridge 46
Ottawa 44
Des Moines 42
Boardman 35
Medford 33
Dearborn 24
Messina 24
Woodbridge 17
Los Angeles 13
Brussels 12
Hyderabad 10
San Mateo 10
Catania 9
Wilmington 9
Singapore 8
Washington 7
Pune 5
Rome 5
Auburn Hills 4
Haikou 4
Jinan 4
Palermo 4
Cesena 3
Houston 3
Nanchang 3
Nanjing 3
Norwalk 3
Prague 3
Seattle 3
Verona 3
Acireale 2
Changsha 2
Erice 2
Florence 2
Fuzhou 2
Genoa 2
Guangzhou 2
Hebei 2
Jiaxing 2
Kunming 2
Maletto 2
Mascali 2
Milan 2
Napoli 2
Ozieri 2
Petronà 2
Pizzo 2
Ravenna 2
Shenyang 2
Taiyuan 2
Taranto 2
Triggiano 2
Adelaide 1
Agira 1
Angri 1
Aprilia 1
Aversa 1
Avola 1
Barcelona 1
Belgrade 1
Brno 1
Butera 1
Canberra 1
Cape Town 1
Chieti 1
Concordia Sulla Secchia 1
Croydon 1
Ennis 1
Hefei 1
L'Assomption 1
Madrid 1
Mascalucia 1
Mineo 1
Ningbo 1
Padova 1
Paternò 1
Pordenone 1
Pozzo Di Gotto 1
Rockford 1
Roseto Degli Abruzzi 1
Saint Louis 1
Salisbury 1
San Francisco 1
Shanghai 1
Siena 1
Stezzano 1
Tampa 1
Tianjin 1
Torino 1
Totale 1.839
Nome #
Migration of mineral oil from printed paperboard into dry foods: Survey of the German market. Part II: Advancement of migration during storage. 387
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 181
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 84
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 78
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 72
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 61
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 59
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 58
Migration of mineral oil from party plates of recycled paperboard into foods: 1. Is recycled paperboard fit for the purpose? 2. Adequate testing procedure 58
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 57
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 56
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 53
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P. 52
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 50
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 50
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 50
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P.Profilo sensoriale della pesca settembrina di Leonforte 48
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 47
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 46
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 46
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 45
Migration of mineral oil from party plates of recycled paperboard into foods. 44
Influence of rootstock on aroma profile and sensory characters of honeydew melon (Cucumis melo L. var. inodorus). 42
Correlation between volatile compounds and sensory attributes of Cucumis melo L. var. Inodorus grafted on different rootstocks. 41
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 41
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 40
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 40
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 40
Influence of rootstock on carotenoid content and aroma profile of different Cucumis melo L. cultivars. 38
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 38
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 38
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 36
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 32
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 32
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 32
null 29
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 29
null 28
Effects of different rootstocks on aroma volatile compounds and carotenoid content of melon fruits. 26
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 26
Volatile constituents in dried roots of Isatis tinctoria L. (Brassicaceae) 25
Volatile constituents of mini-watermelon fruits. 24
null 23
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food. 23
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae). 22
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterisation of "Vastedda della valle del Belice" cheese. 22
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. 20
null 20
null 20
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks. 19
null 19
null 18
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION 16
null 15
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves. 12
Totale 2.608
Categoria #
all - tutte 9.035
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 9.035


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020679 42 10 2 9 39 125 155 150 35 54 57 1
2020/2021231 31 2 32 21 21 28 3 8 18 26 22 19
2021/2022301 3 29 6 13 8 4 18 7 3 12 108 90
2022/2023857 77 66 45 73 59 92 3 53 358 4 19 8
2023/2024233 17 33 10 24 25 42 7 10 7 29 0 29
2024/20253 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 2.608