DIMA, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.817
EU - Europa 1.329
AS - Asia 832
SA - Sud America 327
AF - Africa 19
OC - Oceania 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 4.332
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.644
SG - Singapore 358
SE - Svezia 312
BR - Brasile 293
IE - Irlanda 281
CN - Cina 246
IT - Italia 193
DE - Germania 186
CA - Canada 157
GB - Regno Unito 121
HK - Hong Kong 121
UA - Ucraina 69
FI - Finlandia 51
RU - Federazione Russa 38
FR - Francia 24
VN - Vietnam 24
IN - India 22
BE - Belgio 15
AR - Argentina 12
BD - Bangladesh 8
ZA - Sudafrica 8
CZ - Repubblica Ceca 7
NL - Olanda 7
UZ - Uzbekistan 7
AZ - Azerbaigian 6
ES - Italia 6
JP - Giappone 6
MX - Messico 6
PT - Portogallo 6
AU - Australia 5
EC - Ecuador 5
PE - Perù 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
DO - Repubblica Dominicana 4
IQ - Iraq 4
PK - Pakistan 4
PL - Polonia 4
TR - Turchia 4
JM - Giamaica 3
JO - Giordania 3
RS - Serbia 3
VE - Venezuela 3
BO - Bolivia 2
CO - Colombia 2
CR - Costa Rica 2
EG - Egitto 2
KE - Kenya 2
MA - Marocco 2
MY - Malesia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
OM - Oman 2
PH - Filippine 2
PY - Paraguay 2
TW - Taiwan 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
CI - Costa d'Avorio 1
CL - Cile 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
EU - Europa 1
GY - Guiana 1
IL - Israele 1
KW - Kuwait 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
NO - Norvegia 1
NP - Nepal 1
QA - Qatar 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
TJ - Tagikistan 1
TN - Tunisia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UY - Uruguay 1
Totale 4.332
Città #
Dublin 280
Chandler 234
Singapore 191
Nyköping 190
Ashburn 173
Dallas 169
Jacksonville 148
Beijing 141
Hong Kong 121
Munich 115
Montréal 104
Mcallen 76
Ann Arbor 58
Los Angeles 50
Princeton 47
Cambridge 46
Ottawa 44
Des Moines 42
The Dalles 37
Boardman 35
Medford 33
Buffalo 28
Dearborn 24
Messina 24
São Paulo 17
Woodbridge 17
Brussels 13
Hyderabad 12
Catania 11
Ho Chi Minh City 10
New York 10
San Mateo 10
Curitiba 9
Redondo Beach 9
Wilmington 9
Florence 7
Moscow 7
Tashkent 7
Washington 7
Baku 6
Frankfurt am Main 6
Prague 6
Rio de Janeiro 6
Tianjin 6
Tokyo 6
Belo Horizonte 5
Brasília 5
Düsseldorf 5
Hanoi 5
Helsinki 5
Houston 5
Jinan 5
Magenta 5
Palermo 5
Phoenix 5
Pune 5
Rome 5
Salvador 5
San Francisco 5
Santa Clara 5
Seattle 5
São José dos Campos 5
Auburn Hills 4
Campinas 4
Changsha 4
Goiânia 4
Haikou 4
Milan 4
Poplar 4
Stockholm 4
Alessandria 3
Basra 3
Belém 3
Boston 3
Brooklyn 3
Cariacica 3
Cesena 3
Chennai 3
Chicago 3
Feira de Santana 3
Guarulhos 3
Guayaquil 3
Kingston 3
Lima region 3
Lisbon 3
Manaus 3
Maracaibo 3
Montreal 3
Nanchang 3
Nanjing 3
Norwalk 3
Piracicaba 3
Porto Alegre 3
Recife 3
Ribeirão Preto 3
Ribeirão das Neves 3
São Bernardo do Campo 3
São José do Rio Preto 3
Toronto 3
Treviso 3
Totale 2.808
Nome #
Migration of mineral oil from printed paperboard into dry foods: Survey of the German market. Part II: Advancement of migration during storage. 426
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 211
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 120
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 117
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 107
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 105
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 102
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 102
Migration of mineral oil from party plates of recycled paperboard into foods: 1. Is recycled paperboard fit for the purpose? 2. Adequate testing procedure 101
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 99
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 98
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 97
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 96
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P. 95
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 93
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 93
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 91
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P.Profilo sensoriale della pesca settembrina di Leonforte 89
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 89
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 87
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 85
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 85
Correlation between volatile compounds and sensory attributes of Cucumis melo L. var. Inodorus grafted on different rootstocks. 84
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 84
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 81
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 77
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 75
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 74
Migration of mineral oil from party plates of recycled paperboard into foods. 74
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 74
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterisation of "Vastedda della valle del Belice" cheese. 74
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 72
Influence of rootstock on carotenoid content and aroma profile of different Cucumis melo L. cultivars. 72
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 71
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 71
Effects of different rootstocks on aroma volatile compounds and carotenoid content of melon fruits. 70
Influence of rootstock on aroma profile and sensory characters of honeydew melon (Cucumis melo L. var. inodorus). 66
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 64
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 63
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks. 57
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food. 53
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae). 53
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. 51
Volatile constituents of mini-watermelon fruits. 43
Volatile constituents in dried roots of Isatis tinctoria L. (Brassicaceae) 41
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves. 39
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION 36
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Totale 4.379
Categoria #
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Totale 16.159


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021124 0 0 0 0 0 28 3 8 18 26 22 19
2021/2022301 3 29 6 13 8 4 18 7 3 12 108 90
2022/2023857 77 66 45 73 59 92 3 53 358 4 19 8
2023/2024233 17 33 10 24 25 42 7 10 7 29 0 29
2024/2025936 12 18 14 45 68 59 7 191 243 48 95 136
2025/2026838 145 145 176 123 223 26 0 0 0 0 0 0
Totale 4.379