GIUFFRIDA, Alessandro
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.728
EU - Europa 3.576
AS - Asia 725
AF - Africa 38
SA - Sud America 10
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
Totale 8.092
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.715
IE - Irlanda 952
SE - Svezia 782
IT - Italia 592
CN - Cina 576
UA - Ucraina 398
DE - Germania 343
FI - Finlandia 178
PL - Polonia 166
IN - India 96
GB - Regno Unito 56
FR - Francia 39
BE - Belgio 26
MA - Marocco 25
VN - Vietnam 16
TR - Turchia 11
CA - Canada 8
ES - Italia 8
SG - Singapore 8
DZ - Algeria 7
KR - Corea 7
RU - Federazione Russa 7
AU - Australia 5
GR - Grecia 5
PE - Perù 5
TN - Tunisia 5
BR - Brasile 4
CH - Svizzera 4
EU - Europa 4
HU - Ungheria 4
IL - Israele 4
MX - Messico 4
NO - Norvegia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
AT - Austria 3
IR - Iran 3
JP - Giappone 3
NL - Olanda 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
DK - Danimarca 2
BG - Bulgaria 1
BJ - Benin 1
BS - Bahamas 1
CL - Cile 1
HR - Croazia 1
MT - Malta 1
RO - Romania 1
TH - Thailandia 1
Totale 8.092
Città #
Dublin 951
Jacksonville 832
Chandler 672
Nyköping 443
Beijing 261
Princeton 187
Cambridge 174
Messina 171
Warsaw 164
Medford 161
Dearborn 150
Des Moines 137
Ashburn 123
Ann Arbor 105
Boardman 88
Bremen 83
Hyderabad 70
Wilmington 50
Woodbridge 45
Jinan 37
Nanjing 30
Shenyang 28
San Mateo 25
Brussels 24
Zhengzhou 23
Hebei 22
Palermo 22
Nanchang 20
Seattle 18
Tianjin 18
Dong Ket 16
Haikou 16
Pune 16
Taizhou 16
Fuzhou 14
Milan 14
Tangier 13
Catania 12
Norwalk 12
Hangzhou 11
Rome 11
Auburn Hills 10
Houston 10
Casablanca 9
Jiaxing 9
Ningbo 9
Changsha 8
Napoli 8
Guangzhou 7
New York 7
Taiyuan 7
Falls Church 6
Hefei 6
Helsinki 6
Lanzhou 6
Padova 6
Washington 6
Bologna 5
Chimbote 5
Clearwater 5
Istanbul 5
Thrissur 5
Budapest 4
Legnaro 4
Los Angeles 4
Oaxaca City 4
Ottawa 4
Riva 4
San Giovanni La Punta 4
Saronno 4
Serra 4
Villabate 4
Agadir 3
Casarano 3
Chicago 3
Citta 3
Goiânia 3
Incisa 3
Konya 3
Kozhikode 3
La Goulette 3
Lodi Vecchio 3
Marcon 3
Naples 3
Parma 3
Pescocostanzo 3
Treviglio 3
Troina 3
Vitulazio 3
Xiangfen 3
Asti 2
Brescia 2
Cagliari 2
Caserta 2
Chiesina Uzzanese 2
Città Di Castello 2
Civitanova Marche 2
Cremona 2
Faenza 2
Fairfield 2
Totale 5.544
Nome #
Shelf-life and microbiological properties of refrigerated sea urchin (Paracentrotus lividus) roe 114
Effects of allyl isothiocyanate on the shelf-life of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets 96
Preliminary investigation on the use of allyl isothiocyanate to increase the shelf-life of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets 94
Antimicrobial activity of macroalgal extracts against several Listeria monocytogenes strains for the application in food production 90
Auswirkung ätherischer Öle auf die Haltbarkeit italienischer Brühwurst Auswirkung ätherischer Thymian- und Rosmarinöle auf die mikrobiologische Beschaffenheit und Haltbarkeit von italienischer Mortadella 89
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 89
Antimicrobial activity of thyme and rosemary essential oils against Listeria monocytogens in Italian mortadella packaged in modified atmosphere 85
Gymnorhynchus gigas in Lepidopus caudatus (Actinopterygii: Perciformes: Trichiuridae): prevalence and related effects on fish quality. 83
Reliability Evaluation of MALDI-TOF MS Associated with SARAMIS Software in Rapid Identification of Thermophilic Campylobacter Isolated from Food 80
Activity of R(+) limonene against anisakis larvae 79
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 75
Study on microbial communities in domestic kitchen sponges: Evidence of Cronobacter sakazakii and Extended Spectrum Beta Lactamase (ESBL) producing bacteria 75
Activity of Thymus vulgaris essential oil against Anisakis larvae 75
Evaluation of the antibacterial activity of bergamot essential oils on different Listeria monocytogenes strains 73
Effects of thyme and rosemary essential oil on the microbiology and shelf life of Italian Mortadella 73
Valutazioni igieniche e comportamento di Listeria monocytogenes nel corso della produzione della 'Nduja di Spilinga 71
Behaviour of Listeria monocytogenes during the seasoning of a typical Sicilian dried salami. 70
Indagine sulle batteriemie in trote d'allevamento. 65
Aeromonosi in anguille vive normalmente commercializzate. Considerazioni ispettive. 65
Quality assessment of Zeus faber (Peter’s fish) ovaries regularly commercialized for human consumption 64
Difettosità da Kudoa sp in pesce spada affumicato. 63
Characterisation of yeasts isolated from 'Nduja of spilinga 63
Effect of some gases on Anisakis larvae uncoiling in Lepidopus caudatus 62
Valutazioni istologiche su alcuni gravi difetti del tonno destinato all'inscatolamento 61
Conservabilità di preparazioni di orata confezionate sottovuoto. 61
Application of Monitoring Score System To Catering Industry. 60
HYGIENIC AND INSPECTIVE CONSIDERATIONS ABOUT DERMOMYONECROSIS CASES IN CYPRINIDAE COMING FROM THE LOWER SIMETO RIVER 60
Valutazione del colore della muscolatura di tonno destinato all'inscatolamento. 59
Application of an interspecific competition model to predict the growth of Aeromonas hydrophila on fish surfaces during refrigerated storage 59
Aeromonas hydrophila. 59
Prevalence and distribution of Sarcocystis spp. cysts in several muscles of cattle slaughtered in Sicily, Southern Italy 59
Accertamenti su Serratia marcescens isolata da carne suina cotta e refrigerata 59
Activity of R(+) limonene on the maximum growth rate of fish spoilage organisms and related effects on shelf-life prolongation of fresh gilthead sea bream fillets 59
Indagine sull'incidenza della pseudotubercolosi ovina in due macelli della provincia di Messina. Problematiche ispettive alla luce del D.L.vo 286/94 58
Carica Batterica Alterante e punteggio QIM (Quality Index Method) in Orate allevate 58
Effect of allyl isothiocyanate against Anisakis larvae during the anchovy marinating process 57
Studio sulla penetrazione batterica trans-cutanea in alcune specie ittiche. 56
Industrial and artisanal fresh filled pasta: Quality evaluation 55
Application of risk management to the production chain of intensively reared fish 54
Comportamento di Aeromonas hydrophila in campioni di pesce spada salato 54
VALUTAZIONI IGIENICHE E COMPORTAMENTO DILISTERIA MONOCYTOGENES NEL CORSO DELLAPRODUZIONE DELLA ‘NDUJA DI SPILINGA 54
Osservazioni in vitro sul potere di penetrazione di larve Anisakis. 53
Hygienic evaluation of marinated sea bass and challenge test for Listeria monocytogenes 52
Studio sulla variabilità della resistenza di larve del genere Anisakis ad alcuni stressori tecnologici 52
Primo riscontro di una larva Anisakis in un esemplare di Sepia officinalis del Mediterraneo 51
Growth and death dynamics of microbial populations in food ecosystems 51
Application of monitoring score system to catering industry 51
Bacteria isolated from 25 hydatid cysts in sheep, cattle and goats 51
Research on bacteraemia in cultured rainbow trout 51
Aspetti igienico sanitari dei prodotti della pesca freschi. 50
Attività proteolitica di diversi distretti muscolari di Epinephelus aeneus. 50
Presenza di Steinhausia mytilovum in esemplari di Mytilus galloprovincialis normalmente commercializzati. 50
A new approach to modelling the shelf life of Gilthead seabream (Sparus aurata) 50
Spoilage bacteria and quality index method score in reared gilthead seabream 50
Prodotti a base di latte siciliani "storicamente conosciuti" e nuovo approccio comunitario alla sicurezza degli alimenti 49
INDAGINE SULLE BATTERIEMIE IN SPIGOLE E ORATE D'ALLEVAMENTO 49
Ulteriori indagini sulle implicazioni d'ordine batteriologico legate alla presenza di anellidi policheti nell'ostrica 49
Monitoraggio sensoriale nell'HACCP al macello: proposta di oggettivizzazione a punteggio 49
Autocontrollo nella filiera delle carni di coniglio. Applicazione di un sistema a punteggio. 49
A stochastic interspecific competition model to predict the behaviour of Listeria monocytogenes in the fermentation process of a traditional Sicilian salami 49
Characterization of the temperature fluctuation effect on shelf life of an octopus semi-preserved product 49
Marinated anchovies (Engraulis encrasicolus) prepared with flavored olive oils (chétoui cv.): Anisakicidal effect, microbiological, and sensory evaluation 49
BACTERIAL CONTAMINATION COMPARATIVE ASSESSMENT IN HIGH- AND LOW-CAPACITY SLAUGHTERHOUSE 48
INFLUENCE OF TROUT SLAUGHTERING METHOD ON SMOKED PRODUCTS QUALITY 48
Study on the application of an interspecific competition model for the prediction of microflora behaviour during the fermentation process of S. Angelo PGI salami 48
Shell disease in Nephrops norvegicus from the Mediterranean sea. Morphological and hygienic remarks 48
Comportamento di Aeromonas hydrophila in campioni di pesce spada salato 48
Indagine sulle batteriemie in trote d'allevamento 48
Microbiological evaluation of hot beverages dispensed by vending machines from the Army barracks of Brigata Meccanizzata “Aosta” located in Messina 48
Incidence, aetiology and inspective notes of cottony in Mediterranean deep-water rose shrimp Parapenaeus longirostris (Crustacea: Decapoda) 48
Contributo alla conoscenza delle problematiche igienico-sanitarie degli alimenti commercializzati in aree mercatali. 47
Considerazioni igienico-sanitarie ed ispettive su casi di dermatomiosite in ciprinidi del basso Simeto. 47
Indagine sull'incidenza della pseudotubercolosi ovina in due macelli della provincia di Messina. Problematiche ispettive alla luce del D.L.vo 286/94 47
Valutazioni comparative sugli organi linfoidi di broiler provenienti da diversi allevamenti. Considerazioni ispettive. 46
Studio su casi di necrosi muscolare in Parapaenus longirostris.Considerazioni igienico-sanitarie ed ispettive 46
Aeromonosi in anguille vive normalmente commercializzate, considerazioni ispettive 46
"Bombaggio" da lactobacilli in acciughe marinate confezionate in contenitore plastico 46
Patologia da protozoi del genere Aggregata e biometria in Sepia officinalis 45
A new approach to predict the fish fillet shelf-life in presence of natural preservative agents 45
Incidenza di “mud blisters” in Mytilus galloprovincialis normalmente commercializzati 44
Osservazioni preliminari sulle caratteristiche igienico-sanitarie di esemplari di Cherax quadricarinatus allevati in Sicilia 44
Preliminary study on the shelf-life of shelled refrigerated mussels 44
Prodotti a base di latte siciliani “storicamente riconosciuti” e nuovo approccio comunitario alla sicurezza alimentare. 44
Studio sulla produzione di siderofori in batteri alteranti di origine ittica e loro effetto sul comportamento di Aeromonas hydrophila. 44
Valutazione della qualità microbiologica delle bevande calde erogate da distributori automatici presenti presso i reparti della Brigata Meccanizzata “Aosta” siti in Messina. 44
Characterization of yeasts isolated from ‘Nduja di Spilinga 44
Bacteriological analysis toArca noae (Linnaeus, 1758) in the South of Italy: the first record of halophilic Vibrio 44
Prevalence of Mytilicola intestinalis (Copepoda : Mytilicolidae) and Urastoma cyprinae (Turbellaria : Hypotrichinidae) in marketable mussels Mytilus galloprovincialis in Italy 43
Indagine sulla qualità igienico-sanitaria di pesci catturati nel lago La Vota (CZ). 43
Inspective investigation on swordfish (Xiphias gladius) frozen slices of commerce: Anatomical-histopatological findings 43
Lactic acid bacteria isolated from traditional Italian dairy products: activity against Listeria monocytogenes and modelling of microbial competition in soft cheese 43
Experimental assessment of microbial contamination of mussels (Mytilus galloprovincialis) during storage at 6°C 42
COMPARISON BETWEEN VISUAL AND “OFFICIAL” OVINE MEAT INSPECTION 42
Modificazioni dei parametri di freschezza e batteriologici in mitili dopo la raccolta 42
Indagine sull'attività proteolitica di Gymonorhynchus gigas e della muscolatura infestatati Lepidopus caudatus. 42
RICERCHE SULLA CONTAMINAZIONE DA ORGANOCLORURATI (O.C.) E BIFENILIPOLICLORURATI (PCB) IN TROTE DELL'ALCANTARA: RILIEVI CHIMICO-ANALITICI, ANATOMO-ISTOPATOLOGICI E CONSIDERAZIONI IGIENICO-SANITARIE 42
Comprehensive evaluation on the use of thymus vulgaris essential oil as natural additive against different serotypes of salmonella enterica 42
LIMITI DI CARICA MICROBICA ED ACCETTABILITÀ DELLE CARNI AVICOLE FRESCHE 41
Physico-chemical and biochemical modifications of Mytilus galloprovincialis after harvesting 41
Valutazione in vitro dell'effetto di siderofori su E. coli O157:H7 41
Totale 5.587
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201923 0 0 0 0 0 0 0 0 0 13 6 4
2019/20201.409 224 104 15 111 4 149 183 144 22 177 244 32
2020/20211.208 141 28 243 61 91 147 42 121 81 139 56 58
2021/20221.213 19 195 29 35 35 11 66 60 18 87 258 400
2022/20232.759 218 204 135 221 285 247 38 125 1.159 19 77 31
2023/2024671 92 123 52 47 58 90 52 53 7 97 0 0
Totale 8.239