DUGO, Giacomo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 18.572
EU - Europa 16.577
AS - Asia 3.804
SA - Sud America 66
AF - Africa 54
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 35
OC - Oceania 21
Totale 39.129
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 18.386
IE - Irlanda 4.321
SE - Svezia 3.678
IT - Italia 3.225
CN - Cina 2.707
UA - Ucraina 1.629
DE - Germania 1.295
FI - Finlandia 800
GB - Regno Unito 591
SG - Singapore 560
IN - India 290
FR - Francia 262
PL - Polonia 205
CA - Canada 157
BE - Belgio 149
AT - Austria 89
RU - Federazione Russa 71
CZ - Repubblica Ceca 70
IR - Iran 62
ES - Italia 46
PH - Filippine 40
NL - Olanda 33
EU - Europa 28
VN - Vietnam 23
CL - Cile 20
AR - Argentina 19
TR - Turchia 18
MX - Messico 17
RO - Romania 17
AU - Australia 16
BR - Brasile 16
GR - Grecia 16
CH - Svizzera 15
KR - Corea 15
HK - Hong Kong 14
JP - Giappone 14
PK - Pakistan 14
PT - Portogallo 11
TN - Tunisia 11
IL - Israele 10
MA - Marocco 9
NG - Nigeria 9
TW - Taiwan 8
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 7
BG - Bulgaria 7
DZ - Algeria 7
ID - Indonesia 7
LV - Lettonia 7
PE - Perù 7
MT - Malta 6
RS - Serbia 6
AL - Albania 5
NZ - Nuova Zelanda 5
MY - Malesia 4
PA - Panama 4
CY - Cipro 3
DM - Dominica 3
EG - Egitto 3
ET - Etiopia 3
HU - Ungheria 3
KE - Kenya 3
MD - Moldavia 3
MK - Macedonia 3
SC - Seychelles 3
ZA - Sudafrica 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BZ - Belize 2
CO - Colombia 2
CR - Costa Rica 2
EE - Estonia 2
GH - Ghana 2
HR - Croazia 2
JO - Giordania 2
LI - Liechtenstein 2
MM - Myanmar 2
SA - Arabia Saudita 2
TH - Thailandia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BY - Bielorussia 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
GL - Groenlandia 1
IM - Isola di Man 1
IQ - Iraq 1
LU - Lussemburgo 1
MC - Monaco 1
MN - Mongolia 1
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 1
NO - Norvegia 1
NP - Nepal 1
PS - Palestinian Territory 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
UG - Uganda 1
UY - Uruguay 1
Totale 39.129
Città #
Dublin 4.317
Chandler 3.530
Jacksonville 3.291
Nyköping 2.043
Beijing 1.129
Messina 991
Ashburn 942
Princeton 853
Cambridge 762
Dearborn 705
Des Moines 641
Medford 610
Ann Arbor 605
Boardman 449
Singapore 309
San Mateo 248
Jinan 233
New York 219
Woodbridge 219
Warsaw 195
Wilmington 186
Shenyang 173
Lancaster 145
Brussels 143
Munich 134
Nanjing 122
Rome 120
Pune 119
Los Angeles 113
Haikou 102
Montréal 97
Catania 96
Milan 96
Tianjin 95
Hebei 94
Hyderabad 93
Ningbo 87
Vienna 85
Taizhou 77
Zhengzhou 67
Washington 65
Hangzhou 64
Helsinki 64
Mcallen 64
Bremen 60
Seattle 58
Fuzhou 55
Houston 54
Leawood 53
Palermo 48
Naples 47
Guangzhou 45
Brno 43
Jiaxing 41
Changsha 40
Florence 38
Ardabil 37
Norwalk 37
Augusta 36
Nanchang 36
Toronto 32
Bari 30
Clearwater 30
Auburn Hills 29
Lanzhou 27
Taiyuan 27
Monmouth Junction 23
Padova 23
Torino 23
Napoli 21
Dong Ket 20
Olomouc 20
Bologna 18
London 17
Kemerovo 16
Ottawa 16
Santa Clara 16
Chicago 14
Edinburgh 14
Hefei 14
Mountain View 14
Redwood City 13
New Delhi 12
Parma 12
Piazza Armerina 12
Reggio Calabria 12
Dallas 11
Mumbai 11
Riva 10
Athens 9
Hinesville 9
Kunming 9
Neuquén 9
Scicli 9
Cagliari 8
Chongqing 8
Frankfurt am Main 8
Genoa 8
Hanover 8
Marrakesh 8
Totale 26.150
Nome #
Plasticizers residues by HRGC-MS in espresso coffee from capsules pods and moka pots 360
Chemical and Physico-Chemical Parameters and Composition of the Aromatic Fraction of Limoncello 306
Nutritional benefits of peanut by-products 195
Determinazione di vitamine liposolubili mediante HPLC a fase inversa.Nota I: dosaggio di vitamina A in prodotti carnei e di vitamine A e D2 in prodotti farmaceutici. 168
Fast UPLC/PDA determination of squalene in Sicilian P.D.O. pistachio from Bronte: Optimization of oil extraction method and analytical characterization 132
Gli alcoli triterpenici 129
Interdonato lemon from Nizza di Sicilia (Italy): chemical composition of hexane extract of lemon peel and histochemical investigation 118
Composizione chimica dell'olio essenziale di origano spontaneo di provenienza siciliana 116
Analisi di zuccheri nel vino mediante HPLC-ELSD 112
Food to Life - IV International Conference on Foodomics - 8-9-October-2015 - Cesena - Italy 110
HR-MAS and NMR towards Foodomics 106
The role of water in protein's behavior: The two dynamical crossovers studied by NMR and FTIR techniques. 105
Determination and quantification of PCBs, POCs and PAHs in Thunnus thynnus from the Straits of Messina (Italy) 98
Accumulation of PCBs, PAHs, plasticizers and inorganic elements in Hexanchus griseus from the strait of Messina (Central Mediterranean sea) 97
Initial investigation on some chemical constituents of capers (Capparis spinosa L.) from the island of Salina 96
Determinazione di tococromanoli in semi di Pistacchio di Bronte 95
Effetti di polifenoli glicosilati da Olea Europea su Sarago Maggiore (Diplodus Sargus) 94
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet 94
Dynamics of water clusters in solution with LiCl 94
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS 93
Ammine biogene, come prevenire la contaminazione del vino 91
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS 89
Toxic inorganic pollutants in foods from agricultural producing areas of Southern Italy: Level and risk assessment 89
Analisi di Carotenoidi in Matrici Naturali attraverso l'uso di Colonne HPLC in Fase Inversa Accoppiate in serie 88
Composizione chimica del frutto della Feijoa Sellowiana. 88
6. Lipidi 88
Caratterizzazione degli oli di oliva vergini siciliani. Variazione qualitativa di oli da cv Biancolilla, Nocellara del Belice, Cerasuola, Tonda Iblea e Crastu in funzione delle tecniche e del periodo di raccolta delle olive 85
Residui di composti bifenilici policlorurati (PCB) e pesticidi organoclorurati (POC) in campioni di uccelli predatori (Buteo buteo) della Sicilia 85
The local order of supercooled water in solution with LiCl studied by NMR proton chemical shift 85
Combination of separation and spectroscopic analytical techniques: application to compositional analysis of a minor citrus species 85
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali . 83
Traceability of Protected Geographical Indication (PGI) Interdonato lemon pulps by chemometric analysis of the mineral composition 83
CARATTERIZZAZIONE DI OLI DI OLIVA VERGINI SICILIANI DA CV CERASUOLA E CV NOCELLARA DEL BELICE 82
Characterization of Sicilian virgin olive oils. Note X. A comparison between Cerasuola and Nocellara del Belice varieties 82
Determination of Alkyl Esters Content in PDO Extra Virgin Olive Oils from Sicily 82
An in-depth study of the volatile variability of chinotto (Citrus myrtifolia Raf.) induced by the extraction procedure 82
Impiego di esche proteiche avvelenate per la difesa dell'olivo dalla D. oleae (GMEL) e analisi sui residui di pesticidi su olive, acque di vegetazione e olio 81
Trace element content in swordfish of Mediterranean areas 81
Assessment and Monitoring of Fish Quality from a Coastal Ecosystem under High Anthropic Pressure: A Case Study in Southern Italy 81
Statistical Analysis of Mineral Concentration for the Geographic Identification of Garlic Samples from Sicily (Italy), Tunisia and Spain 81
Almond milk: A potential therapeutic weapon against cow's milk protein allergy 80
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota III. L'olio da cultivar “Santagatese" 79
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 79
Multiple analytical approaches for the organic and inorganic characterization of Origanum vulgare L. samples 79
Ammine biogene e metalli pesanti in vini della provincia di Messina 78
High-Throughput ICP-MS and Chemometrics for Exploring the Major and Trace Element Profile of the Mediterranean Sepia Ink 78
Antioxidants in sicilian wines: Analytic and compositive aspects 77
Classification of Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars according to anthocyanin pattern. 77
Trace Elements In Thunnus Thynnus From Mediterranean Sea and Benefit-Risk Assessment For Consumers 77
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota IV. Approccio chemiometrico alla valutazione della resistenza all'autoossidazione 76
Caratterizzazione dei vini siciliani. Nota I. Determinazione di composti fenolici in vini rossi siciliani mediante un sistema HRGC-MS/MS 76
Ottimizzazione e validazione di un sensibile metodo cromatografico HPLC/DAD- APCI/MS per la determinazione di ammine bioattive in campioni di latte d'asina 76
Quantificazione dello squalene negli EVOO tramite varie tecniche analitiche 76
Analisi potenziometrica in stripping derivativa usata per la detrminazione di metalli pesanti in diverse matrici alimentari 75
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio nella frutta secca . 75
Analisi Statistica di Oli Siciliani. 75
Residui di ftalati, adipati e sebacati in oli di oliva extravergini siciliani 75
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration 75
Toxic and essential metals determination in commercial seafood: Paracentrotus lividus by ICP-MS 75
Study on the composition and quality of several sicilian EVOOs (harvesting year 2015) 75
High-resolution magic angle spinning nuclear magnetic resonance (HR-MAS-NMR) as quick and direct insight of almonds 75
Mineral content and physico-chemical parameters of honey from North regions of Algeria 75
La cartografia della Sicilia per la qualità dell'olio extravergine di oliva 74
Speciation of inorganic arsenic in coastal seawater from Ionian and Tyrrhenian seas washing Sicily (Italy) using derivative anodic stripping chronopotentiometry 74
Analisi di ocratossina A e ammine biogene 74
Contenuto in metalli tossici delle acque di falda della piana di Gela (CL) e i rischi connessi all'uso irriguo 74
Functional properties and fatty acids profile of different beans varieties 74
Chemical characterization of a variety of cold-pressed gourmet oils available on the Brazilian market 74
Association of extended-spectrum beta-lactamase genes and biofilm formation in Escherichia coli isolated from poultry in western Algeria 74
null 73
Geographical discrimination of Italian honey by multi-element analysis with a chemometric approach 73
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci delle coste siciliane. Nota I. Lepidopus caudatus. 72
Fish quality analysis: bioaccumulation of pollutants in the tissues 72
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES 72
MULTIELEMENTS PROFILE OF SICILIAN PRICKLY PEARS (OPUNTIA FICUS INDICA) 72
Investigation on the influence of spray-drying technology on the quality of Sicilian Nero d’Avola wines 72
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali 72
Expression and delivery of an endolysin to combat Clostridium perfringens. 71
Residui di plastificanti in oli vegetali. Nota I 71
Determinazione di anioni in campioni di latte ovi-caprino della Calabria mediante cromatografia ionica 71
Heavy metals and persistent organic pollutants in marine organisms from two Sicilian protected areas: Strait of Messina and Cape Peloro lakes. 71
Dynamics of water clusters in solution with LiCl (vol 442, pg 261, 2016) 71
Composizione acidica e sterolica 70
SENSORY ANALYSIS AND FATTY ACIDS IN FISHES OF THE STRAIT OF MESSINA 70
HEAVY METAL AND POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS CONTENT, POLYPHENOLIC PROFILE AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF GLOBE ARTICHOKES FROM AN AREA NEAR A PETROCHEMICAL PLANT 70
Agronomical evaluation of Sicilian biotypes of Lavandula stoechas L. spp. stoechas and analysis of the essential oils 70
Determination of Azoxystrobin, Dinocap, Fenarimol, Penconazole and Quinoxyfen in grapes, must and vinasse and wine. 69
Indagini preliminari su campioni di Pistacia vera dell’areale etneo 69
Attività biologica del caffè in condizioni sperimentali (P5) 69
DETERMINAZIONE DI ANIONI IN CAMPIONI DI LATTE OVI-CAPRINO DELLA CALABRIA MEDIANTE CROMATOGRAFIA IONICA 69
Traceability of Opuntia ficus-indica L. Miller by ICP-MS multi-element profile and chemometric approach 69
Grape water: reclaim and valorization of a by-product from the industrial cryoconcentration of grape (Vitis vinifera) must 69
MICROELEMENTS IN BEANS FROM MEDITERRANEAN AND TROPICAL AREAS 68
Statistical study of the influence of fungicide treatments (mancozeb, zoxamide and copper oxychloride) on heavy metal concentrations in Sicilian red wine 68
Caratterizzazione di un preparato ittico innovativo. 68
Nero d'Avola and Perricone cultivars: determination of polyphenols, flavonoids and anthocyanins in grapes and wines 68
Mineral composition of some varieties of beans from mediterranean and tropical areas 68
Mediterranean diet in a Sicilian student population. Second part: breakfast and its nutritional profile 68
Adherence to the Mediterranean diet in a Sicilian student population 68
Discriminazione e caratterizzazione del profilo metabolico del pomodoro "IGP Pachino" tramite NMR 67
Totale 8.780
Categoria #
all - tutte 156.354
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 156.354


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20204.885 0 0 40 393 114 815 848 724 137 704 1.034 76
2020/20215.236 644 83 1.174 265 413 560 78 436 118 701 535 229
2021/20225.181 48 832 108 204 195 17 307 258 74 517 906 1.715
2022/202313.466 1.114 1.143 559 1.080 1.069 1.321 173 818 5.482 137 443 127
2023/20243.646 329 511 233 350 348 716 165 175 64 212 100 443
2024/2025714 249 201 264 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 40.399