DUGO, Giacomo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 18.463
EU - Europa 16.360
AS - Asia 3.200
SA - Sud America 61
AF - Africa 46
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 35
OC - Oceania 21
Totale 38.186
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 18.285
IE - Irlanda 4.325
SE - Svezia 3.686
IT - Italia 3.115
CN - Cina 2.694
UA - Ucraina 1.627
DE - Germania 1.249
FI - Finlandia 783
GB - Regno Unito 588
IN - India 283
FR - Francia 261
PL - Polonia 205
CA - Canada 154
BE - Belgio 148
AT - Austria 87
RU - Federazione Russa 71
IR - Iran 53
ES - Italia 42
CZ - Repubblica Ceca 33
PH - Filippine 32
EU - Europa 28
NL - Olanda 28
VN - Vietnam 23
AR - Argentina 19
CL - Cile 19
TR - Turchia 18
RO - Romania 17
AU - Australia 16
GR - Grecia 16
CH - Svizzera 15
MX - Messico 15
JP - Giappone 14
SG - Singapore 14
HK - Hong Kong 13
BR - Brasile 12
PK - Pakistan 11
TN - Tunisia 11
PT - Portogallo 10
IL - Israele 9
KR - Corea 9
MA - Marocco 9
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 7
BG - Bulgaria 7
ID - Indonesia 7
LV - Lettonia 7
NG - Nigeria 7
PE - Perù 7
MT - Malta 6
RS - Serbia 6
AL - Albania 5
DZ - Algeria 5
NZ - Nuova Zelanda 5
TW - Taiwan 4
CY - Cipro 3
DM - Dominica 3
EG - Egitto 3
ET - Etiopia 3
HU - Ungheria 3
KE - Kenya 3
MD - Moldavia 3
MK - Macedonia 3
ZA - Sudafrica 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BZ - Belize 2
CO - Colombia 2
CR - Costa Rica 2
EE - Estonia 2
HR - Croazia 2
LI - Liechtenstein 2
MM - Myanmar 2
SA - Arabia Saudita 2
SC - Seychelles 2
TH - Thailandia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BY - Bielorussia 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
GL - Groenlandia 1
IM - Isola di Man 1
IQ - Iraq 1
LU - Lussemburgo 1
MC - Monaco 1
MN - Mongolia 1
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 1
MY - Malesia 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
UY - Uruguay 1
Totale 38.186
Città #
Dublin 4.321
Chandler 3.537
Jacksonville 3.291
Nyköping 2.048
Beijing 1.129
Messina 983
Ashburn 933
Princeton 853
Cambridge 762
Dearborn 705
Des Moines 641
Medford 609
Ann Arbor 605
Boardman 447
San Mateo 248
Jinan 233
New York 219
Woodbridge 219
Warsaw 195
Wilmington 186
Shenyang 173
Lancaster 145
Brussels 142
Nanjing 122
Pune 121
Rome 111
Haikou 102
Munich 99
Montréal 97
Tianjin 95
Catania 94
Hebei 94
Milan 91
Hyderabad 89
Ningbo 87
Vienna 83
Taizhou 77
Los Angeles 70
Zhengzhou 67
Hangzhou 64
Mcallen 64
Washington 64
Bremen 60
Seattle 58
Fuzhou 55
Houston 54
Leawood 53
Helsinki 47
Guangzhou 45
Palermo 42
Changsha 41
Jiaxing 41
Ardabil 37
Norwalk 37
Augusta 36
Nanchang 36
Naples 36
Toronto 31
Bari 30
Clearwater 30
Florence 30
Auburn Hills 29
Lanzhou 27
Taiyuan 27
Monmouth Junction 23
Torino 23
Napoli 21
Padova 21
Dong Ket 20
Olomouc 20
Bologna 18
Kemerovo 16
London 15
Ottawa 15
Chicago 14
Edinburgh 14
Hefei 14
Mountain View 14
Redwood City 13
New Delhi 12
Parma 12
Piazza Armerina 12
Reggio Calabria 12
Dallas 11
Mumbai 11
Riva 10
Athens 9
Kunming 9
Neuquén 9
Scicli 9
Cagliari 8
Chongqing 8
Genoa 8
Hanover 8
Marrakesh 8
Rende 8
Santa Clara 8
Sassari 8
Venezia 8
Aci Castello 7
Totale 25.653
Nome #
Plasticizers residues by HRGC-MS in espresso coffee from capsules pods and moka pots 359
Chemical and Physico-Chemical Parameters and Composition of the Aromatic Fraction of Limoncello 266
Nutritional benefits of peanut by-products 163
Determinazione di vitamine liposolubili mediante HPLC a fase inversa.Nota I: dosaggio di vitamina A in prodotti carnei e di vitamine A e D2 in prodotti farmaceutici. 162
Fast UPLC/PDA determination of squalene in Sicilian P.D.O. pistachio from Bronte: Optimization of oil extraction method and analytical characterization 130
Gli alcoli triterpenici 127
Composizione chimica dell'olio essenziale di origano spontaneo di provenienza siciliana 115
Interdonato lemon from Nizza di Sicilia (Italy): chemical composition of hexane extract of lemon peel and histochemical investigation 115
Analisi di zuccheri nel vino mediante HPLC-ELSD 110
Food to Life - IV International Conference on Foodomics - 8-9-October-2015 - Cesena - Italy 108
HR-MAS and NMR towards Foodomics 105
The role of water in protein's behavior: The two dynamical crossovers studied by NMR and FTIR techniques. 104
Determination and quantification of PCBs, POCs and PAHs in Thunnus thynnus from the Straits of Messina (Italy) 98
Accumulation of PCBs, PAHs, plasticizers and inorganic elements in Hexanchus griseus from the strait of Messina (Central Mediterranean sea) 96
Initial investigation on some chemical constituents of capers (Capparis spinosa L.) from the island of Salina 95
Determinazione di tococromanoli in semi di Pistacchio di Bronte 95
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet 93
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS 92
Effetti di polifenoli glicosilati da Olea Europea su Sarago Maggiore (Diplodus Sargus) 92
Dynamics of water clusters in solution with LiCl 91
Ammine biogene, come prevenire la contaminazione del vino 90
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS 89
Toxic inorganic pollutants in foods from agricultural producing areas of Southern Italy: Level and risk assessment 89
Composizione chimica del frutto della Feijoa Sellowiana. 88
Analisi di Carotenoidi in Matrici Naturali attraverso l'uso di Colonne HPLC in Fase Inversa Accoppiate in serie 87
The local order of supercooled water in solution with LiCl studied by NMR proton chemical shift 84
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali . 83
Caratterizzazione degli oli di oliva vergini siciliani. Variazione qualitativa di oli da cv Biancolilla, Nocellara del Belice, Cerasuola, Tonda Iblea e Crastu in funzione delle tecniche e del periodo di raccolta delle olive 82
Residui di composti bifenilici policlorurati (PCB) e pesticidi organoclorurati (POC) in campioni di uccelli predatori (Buteo buteo) della Sicilia 82
Characterization of Sicilian virgin olive oils. Note X. A comparison between Cerasuola and Nocellara del Belice varieties 82
Combination of separation and spectroscopic analytical techniques: application to compositional analysis of a minor citrus species 82
CARATTERIZZAZIONE DI OLI DI OLIVA VERGINI SICILIANI DA CV CERASUOLA E CV NOCELLARA DEL BELICE 81
Determination of Alkyl Esters Content in PDO Extra Virgin Olive Oils from Sicily 81
Traceability of Protected Geographical Indication (PGI) Interdonato lemon pulps by chemometric analysis of the mineral composition 81
An in-depth study of the volatile variability of chinotto (Citrus myrtifolia Raf.) induced by the extraction procedure 81
6. Lipidi 80
Statistical Analysis of Mineral Concentration for the Geographic Identification of Garlic Samples from Sicily (Italy), Tunisia and Spain 80
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 79
Trace element content in swordfish of Mediterranean areas 79
Assessment and Monitoring of Fish Quality from a Coastal Ecosystem under High Anthropic Pressure: A Case Study in Southern Italy 79
Impiego di esche proteiche avvelenate per la difesa dell'olivo dalla D. oleae (GMEL) e analisi sui residui di pesticidi su olive, acque di vegetazione e olio 78
High-Throughput ICP-MS and Chemometrics for Exploring the Major and Trace Element Profile of the Mediterranean Sepia Ink 78
Multiple analytical approaches for the organic and inorganic characterization of Origanum vulgare L. samples 78
Antioxidants in sicilian wines: Analytic and compositive aspects 77
Ottimizzazione e validazione di un sensibile metodo cromatografico HPLC/DAD- APCI/MS per la determinazione di ammine bioattive in campioni di latte d'asina 76
Trace Elements In Thunnus Thynnus From Mediterranean Sea and Benefit-Risk Assessment For Consumers 76
Caratterizzazione dei vini siciliani. Nota I. Determinazione di composti fenolici in vini rossi siciliani mediante un sistema HRGC-MS/MS 75
Ammine biogene e metalli pesanti in vini della provincia di Messina 75
Toxic and essential metals determination in commercial seafood: Paracentrotus lividus by ICP-MS 75
Study on the composition and quality of several sicilian EVOOs (harvesting year 2015) 75
Quantificazione dello squalene negli EVOO tramite varie tecniche analitiche 75
Mineral content and physico-chemical parameters of honey from North regions of Algeria 75
La cartografia della Sicilia per la qualità dell'olio extravergine di oliva 74
Speciation of inorganic arsenic in coastal seawater from Ionian and Tyrrhenian seas washing Sicily (Italy) using derivative anodic stripping chronopotentiometry 74
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota III. L'olio da cultivar “Santagatese" 74
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota IV. Approccio chemiometrico alla valutazione della resistenza all'autoossidazione 74
Analisi potenziometrica in stripping derivativa usata per la detrminazione di metalli pesanti in diverse matrici alimentari 74
Classification of Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars according to anthocyanin pattern. 74
Residui di ftalati, adipati e sebacati in oli di oliva extravergini siciliani 74
Contenuto in metalli tossici delle acque di falda della piana di Gela (CL) e i rischi connessi all'uso irriguo 74
Almond milk: A potential therapeutic weapon against cow's milk protein allergy 74
High-resolution magic angle spinning nuclear magnetic resonance (HR-MAS-NMR) as quick and direct insight of almonds 74
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio nella frutta secca . 73
Analisi Statistica di Oli Siciliani. 73
null 73
Analisi di ocratossina A e ammine biogene 73
Chemical characterization of a variety of cold-pressed gourmet oils available on the Brazilian market 73
Investigation on the influence of spray-drying technology on the quality of Sicilian Nero d’Avola wines 72
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci delle coste siciliane. Nota I. Lepidopus caudatus. 71
Determinazione di anioni in campioni di latte ovi-caprino della Calabria mediante cromatografia ionica 71
Fish quality analysis: bioaccumulation of pollutants in the tissues 71
Geographical discrimination of Italian honey by multi-element analysis with a chemometric approach 71
Functional properties and fatty acids profile of different beans varieties 71
Expression and delivery of an endolysin to combat Clostridium perfringens. 70
HEAVY METAL AND POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS CONTENT, POLYPHENOLIC PROFILE AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF GLOBE ARTICHOKES FROM AN AREA NEAR A PETROCHEMICAL PLANT 70
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES 70
MULTIELEMENTS PROFILE OF SICILIAN PRICKLY PEARS (OPUNTIA FICUS INDICA) 70
Analisi potenziometrica in stripping catodico applicata alla determinazione del selenio in oli vegetali 70
Determination of Azoxystrobin, Dinocap, Fenarimol, Penconazole and Quinoxyfen in grapes, must and vinasse and wine. 69
Composizione acidica e sterolica 69
SENSORY ANALYSIS AND FATTY ACIDS IN FISHES OF THE STRAIT OF MESSINA 69
Attività biologica del caffè in condizioni sperimentali (P5) 69
DETERMINAZIONE DI ANIONI IN CAMPIONI DI LATTE OVI-CAPRINO DELLA CALABRIA MEDIANTE CROMATOGRAFIA IONICA 69
Dynamics of water clusters in solution with LiCl (vol 442, pg 261, 2016) 69
Caratterizzazione di un preparato ittico innovativo. 68
Agronomical evaluation of Sicilian biotypes of Lavandula stoechas L. spp. stoechas and analysis of the essential oils 68
Heavy metals and persistent organic pollutants in marine organisms from two Sicilian protected areas: Strait of Messina and Cape Peloro lakes. 68
MICROELEMENTS IN BEANS FROM MEDITERRANEAN AND TROPICAL AREAS 67
Residui di plastificanti in oli vegetali. Nota I 67
Statistical study of the influence of fungicide treatments (mancozeb, zoxamide and copper oxychloride) on heavy metal concentrations in Sicilian red wine 67
Indagini preliminari su campioni di Pistacia vera dell’areale etneo 67
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration 67
Extracts deriving from olive mill waste water and their effects on the liver of the goldfish Carassius auratus fed with hypercholesterolemic diet 67
Nero d'Avola and Perricone cultivars: determination of polyphenols, flavonoids and anthocyanins in grapes and wines 67
Mineral composition of some varieties of beans from mediterranean and tropical areas 67
Traceability of Opuntia ficus-indica L. Miller by ICP-MS multi-element profile and chemometric approach 67
Association of extended-spectrum beta-lactamase genes and biofilm formation in Escherichia coli isolated from poultry in western Algeria 67
Quali-Quantitative Profile of Native Carotenoids in Kumquat from Brazil by HPLC-DAD-APCI/MS 67
Grape water: reclaim and valorization of a by-product from the industrial cryoconcentration of grape (Vitis vinifera) must 67
1H NMR spectrum of Interdonato lemon juice PGI by HR-MAS 66
Totale 8.558
Categoria #
all - tutte 138.715
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 138.715


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201986 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 86
2019/20206.156 885 386 40 393 114 815 848 724 137 704 1.034 76
2020/20215.239 644 83 1.174 268 413 560 78 436 118 701 535 229
2021/20225.187 48 835 108 204 195 17 307 258 74 517 909 1.715
2022/202313.484 1.115 1.147 560 1.082 1.069 1.322 173 817 5.490 137 445 127
2023/20243.385 328 516 232 351 348 720 165 175 64 212 100 174
Totale 39.451