VERZERA, Antonella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 10.166
EU - Europa 7.307
AS - Asia 5.334
SA - Sud America 2.481
AF - Africa 151
OC - Oceania 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 25.464
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 9.958
SG - Singapore 2.251
BR - Brasile 2.191
IE - Irlanda 1.625
SE - Svezia 1.551
IT - Italia 1.488
CN - Cina 1.430
UA - Ucraina 719
HK - Hong Kong 714
DE - Germania 613
VN - Vietnam 328
FI - Finlandia 307
RU - Federazione Russa 269
GB - Regno Unito 267
IN - India 163
FR - Francia 130
CA - Canada 120
AR - Argentina 116
PL - Polonia 54
TR - Turchia 53
MX - Messico 51
BD - Bangladesh 50
BE - Belgio 50
ZA - Sudafrica 46
IQ - Iraq 45
EC - Ecuador 43
JP - Giappone 43
ES - Italia 39
NL - Olanda 39
ID - Indonesia 38
UZ - Uzbekistan 36
VE - Venezuela 31
AT - Austria 27
MA - Marocco 27
CZ - Repubblica Ceca 25
PK - Pakistan 25
CO - Colombia 24
TN - Tunisia 21
DZ - Algeria 20
PE - Perù 19
PY - Paraguay 19
AE - Emirati Arabi Uniti 17
AZ - Azerbaigian 16
CL - Cile 14
KE - Kenya 14
DO - Repubblica Dominicana 12
CH - Svizzera 11
GR - Grecia 11
BO - Bolivia 10
IL - Israele 10
IR - Iran 10
KR - Corea 10
KZ - Kazakistan 10
PT - Portogallo 10
AU - Australia 9
JO - Giordania 9
NP - Nepal 9
RO - Romania 9
AL - Albania 8
JM - Giamaica 8
LV - Lettonia 8
OM - Oman 8
UY - Uruguay 8
BY - Bielorussia 7
DK - Danimarca 7
EU - Europa 7
MY - Malesia 6
NZ - Nuova Zelanda 6
RS - Serbia 6
SA - Arabia Saudita 6
AM - Armenia 5
EG - Egitto 5
HR - Croazia 5
KG - Kirghizistan 5
BN - Brunei Darussalam 4
LB - Libano 4
LT - Lituania 4
PH - Filippine 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
TH - Thailandia 4
TW - Taiwan 4
AO - Angola 3
CG - Congo 3
CI - Costa d'Avorio 3
CR - Costa Rica 3
EE - Estonia 3
GF - Guiana Francese 3
GY - Guiana 3
PS - Palestinian Territory 3
SN - Senegal 3
SV - El Salvador 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BG - Bulgaria 2
BT - Bhutan 2
GT - Guatemala 2
HN - Honduras 2
HU - Ungheria 2
LU - Lussemburgo 2
MM - Myanmar 2
NI - Nicaragua 2
Totale 25.437
Città #
Dublin 1.617
Dallas 1.394
Jacksonville 1.392
Chandler 1.267
Singapore 1.096
Nyköping 941
Ashburn 829
Beijing 751
Hong Kong 712
Los Angeles 304
Princeton 297
Cambridge 261
Ann Arbor 234
Medford 231
Des Moines 230
The Dalles 224
Messina 189
Boardman 182
Buffalo 156
Dearborn 143
São Paulo 140
Ho Chi Minh City 91
Munich 88
Wilmington 88
Woodbridge 80
New York 79
Dong Ket 76
Hyderabad 67
Milan 66
Rio de Janeiro 65
San Mateo 65
Belo Horizonte 62
Moscow 55
Tianjin 54
Ottawa 53
Hanoi 50
Brussels 48
Redondo Beach 46
Porto Alegre 44
Brasília 42
Nanjing 42
Rome 40
Warsaw 40
Jinan 39
Santa Clara 38
Houston 37
Curitiba 36
Shenyang 35
Catania 34
Tashkent 33
Brooklyn 32
Campinas 32
Tokyo 31
Seattle 30
Chennai 28
Florence 28
Haikou 27
Boston 26
Frankfurt am Main 26
Fuzhou 26
Helsinki 25
Johannesburg 25
London 24
Montreal 24
Pune 23
Stockholm 23
Guarulhos 22
Turin 22
Hangzhou 21
Ningbo 21
São José dos Campos 21
Denver 20
Fortaleza 20
Guangzhou 20
Manchester 20
Palermo 20
Phoenix 20
Zhengzhou 20
Chicago 19
Council Bluffs 19
Hebei 19
Poplar 19
Salvador 19
San Francisco 19
Vienna 19
Washington 19
Atlanta 18
Auburn Hills 18
Baghdad 18
Santo André 18
Recife 17
Toronto 17
Baku 16
Changsha 16
Falls Church 16
Goiânia 16
Norwalk 16
Osasco 16
Pizzo 16
Quito 16
Totale 15.246
Nome #
Alimentazione della capra da latte: effetto del bicarbonato di sodio, a due livelli di impiego, sul pH ruminale e sugli AGV. 491
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 211
"I composti a nucleo eterociclico contenente ossigeno dell'olio essenziale di arancia amara". 183
Valutazioni qualitative di kefir da latte d'asina. 178
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 172
1. Migration of processing additives and their degradation products into mineral water packaged in polyethylene terephthalate bottles 167
"Determinazione della Distribuzione Enantiomerica di Alcoli Monoterpenici negli Olii Essenziali Agrumari mediante Accoppiamento Automatico 'On-line' HPLC-HRGC". 165
Chemical migration in mineral water packaged in pet bottles and sensory changes during the shelf-life. 159
Determinazione dell'HMF nel miele: metodiche a confronto 158
Analisi dei componenti volatili del miele mediante SPME-GC/MS per la caratterizzazione della differente origine floreale 153
Sampling Techniques for the Determination of Volatile Fraction of Honey 150
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 144
"I composti a nucleo eterociclico contenente ossigeno dell'olio essenziale di arancia amara". 144
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 143
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 2. Volatile fraction : LC-HRGC and MDGC. 142
Analisi HPLC di caroteni e xantofille in diverse matrici alimentari 140
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 1. Volatile fraction: HRGC/MS Analysis. 139
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 138
Quality assessment of Mediterranean shrimps during frozen storage. 133
Leaf Removal and Wine Composition of Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola. The volatile aroma constituents. 132
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 130
Analytical and sensory characterization of ‘Pesca di Leonforte’ (Prunus persica Batsch) 130
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 128
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. 128
Citrus essential oils of Uruguay. Part I. Composition of oils of some varieties of mandarin 127
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 3. Oxygen heterocyclic compounds: HPLC, HPLC/MS, OPLC, SFC, Fast HPLC analisys. 126
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia 123
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 122
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 120
null 119
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 119
A classification of Uruguajan essential oils according to lemon cultivar using linear discriminant analysis. 118
Caratterizzazione della frazione volatile della Vastedda della Valle del Belice tramite SPME-GCMS. 118
Caprino fresh cheese:composition, hygiene and flavor 117
Bioactive volatiles in Sicilian (South Italy) saffron: safranal and its related compounds 117
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 117
Characterization and ageing monitoring of Marsala dessert wines by a rapid FTIR-ATR method coupled with multivariate analysis 117
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 117
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone 116
Biological lemon and sweet orange essential oil composition 116
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese 116
Phenolic and volatile composition and antioxidant properties of the leaf extract of Brassica fruticulosa subsp. fruticulosa (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 115
Analisi HPLC di carotenoidi negli olii essenziali agrumari 115
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS 115
Determination of Furan and Furan derivatives in Baby Food 115
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota XXXVIII. La composizione della frazione volatile dell'olio essenziale di chinotto 110
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 110
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 107
L'olio essenziale delle foglie di piante tipiche della flora mediterranea. Nota I. Bupleurum fruticosum L. 106
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 106
Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic 106
Analisi HPLC di caroteni e xantofille negli alimenti 105
Automated HPLC-HRGC: A powerful method for essential oils analysis. Part I. Investigation on enantiomeric distribution of monoterpene alcohols of lemon and mandarin essential oils 105
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 105
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 104
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 104
AROMA QUALITY OF FORTIFIED WINES FROM DIFFERENT MOSCATO CV. CULTIVATED IN SICILY. 104
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 102
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 102
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 102
Migration of mineral oil from party plates of recycled paperboard into foods: 1. Is recycled paperboard fit for the purpose? 2. Adequate testing procedure 101
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 100
Caratterizzazione di prodotti tipici siciliani. Gli acidi grassi liberi della Provola dei Nebrodi 99
CARATTERIZZAZIONE DELLA PROVOLA DEI NEBRODI 99
Automated HPLC-HRGC: A powerful method for essential oils analysis. Part II. Determination of the enantiomeric distribution of linalol in sweet orange, bitter orange and mandarin essential oils. 99
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 99
Trasformazioni dei componenti degli aromi solubili agrumari in ambiente acido acquoso. Nota II. Monoterpeni biciclici 98
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 98
Bioactivity and physico-chemistry of garlic essential oil nanoemulsion in tomato 97
Gli acidi grassi epatici di Diplodus Sargus (Osteichthyes Sparidae) dello Stretto di Messina durante la spermatogenesi 97
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 97
“Determinazione della Distribuzione Enantiomerica dei Composti degli Olii Essenziali Agrumari mediante Gascromatografia Multidimensionale” 96
Trasformazioni dei componenti degli aromi solubili agrumari in ambiente acido acquoso. Nota I. Monoterpeni aciclici e monociclici 96
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota XI. Osservazioni sulla determinazione della quantità totale di composti carbonilici ("citral") negli olii essenziali di limone. 96
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses 96
Fatty acid profiles in pigmented and non-pigmented strains of S-marcescens 96
Extraction technology and lemon oil composition 96
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 96
ATTIVITA' ANTIMICROBICA DELL'OLIO DI BERGAMOTTO 95
Characteristics of a probiotic "caprino" fresh cheese with Lactobacillus acidophilus 95
La componente lipidica del fegato e della muscolatura dei Teleostei. Variazioni della composizione della miscela degli acidi grassi epatici di Diplodus sargus durante la spermatogenesi. Nota II 95
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P. 95
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 95
Carotenoid profile of sweet orange and mandarin essential oils 94
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota XLIV. Aggiornamento sulla composizione della frazione volatile dell'olio essenziale di limone. Essenz. Deriv. Agrum., 63, 375 (1993). 93
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 93
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 93
Characterization of "Provola dei Nebrodi", a typical Sicilian cheese, by volatiles analysis using SPME-GC/MS 92
“La Distribuzione Enantiomerica di Alcoli Monoterpenici come Riferimento di Genuinità e di Qualità degli Oli Essenziali Agrumari” 92
On the genuineness of citrus essential oils. Part XLIII. The composition of the volatile fraction of italian sweet orange oils. (Citrus sinensis L. Osbeck) 92
High resolution gas chromatography for detection of adulterations of citrus cold-pressed essential oils 92
Aroma compounds in mini-watermelon fruits from different grafting combinations 92
I carotenoidi dei succhi di arancia dolce pigmentata 91
Biodiversity of indigenous Saccharomyces populations from the old wineries of south-eastern Sicily (Italy): maintenance and economical potential 91
Effects of cluster thinning on wine quality of Syrah cultivar (Vitis vinifera L.) 91
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 91
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. 90
Characterisation of Sicilian Cheese by Flavour Analysis Using SPME-GC/MS 90
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. 89
Contributo alla valorizzazione della Pesca di Leonforte I.G.P.Profilo sensoriale della pesca settembrina di Leonforte 89
Totale 11.807
Categoria #
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selected - selezionate 0
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Totale 95.267


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.134 0 0 0 0 0 271 38 198 86 245 141 155
2021/20221.961 23 211 56 91 83 19 122 73 22 81 556 624
2022/20234.917 411 328 214 414 381 497 88 303 2.037 41 150 53
2023/20241.251 100 190 89 119 116 176 34 90 33 126 49 129
2024/20255.934 106 95 119 348 341 211 122 1.318 1.552 314 488 920
2025/20265.603 748 1.084 1.322 1.174 1.159 116 0 0 0 0 0 0
Totale 25.888