CHIOFALO, Biagina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.011
EU - Europa 5.764
AS - Asia 1.635
AF - Africa 29
SA - Sud America 24
OC - Oceania 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 13.471
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.970
IE - Irlanda 1.387
SE - Svezia 1.206
IT - Italia 1.106
CN - Cina 772
SG - Singapore 675
UA - Ucraina 667
DE - Germania 473
GB - Regno Unito 259
FI - Finlandia 250
FR - Francia 151
CZ - Repubblica Ceca 61
IN - India 60
BE - Belgio 52
RU - Federazione Russa 43
CA - Canada 31
PK - Pakistan 30
PL - Polonia 21
BR - Brasile 19
NL - Olanda 16
ID - Indonesia 15
DZ - Algeria 14
TR - Turchia 10
JP - Giappone 9
MX - Messico 9
TH - Thailandia 9
ES - Italia 8
RO - Romania 8
VN - Vietnam 8
CH - Svizzera 7
GR - Grecia 7
IR - Iran 7
AT - Austria 6
ZA - Sudafrica 6
DK - Danimarca 5
HK - Hong Kong 5
KR - Corea 5
PH - Filippine 5
AU - Australia 4
CL - Cile 4
IL - Israele 4
LT - Lituania 4
MY - Malesia 4
NO - Norvegia 4
HR - Croazia 3
HU - Ungheria 3
IS - Islanda 3
KH - Cambogia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EG - Egitto 2
EU - Europa 2
IQ - Iraq 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
MA - Marocco 2
MK - Macedonia 2
NG - Nigeria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TN - Tunisia 2
TW - Taiwan 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
EC - Ecuador 1
KG - Kirghizistan 1
LB - Libano 1
LI - Liechtenstein 1
MC - Monaco 1
NP - Nepal 1
PR - Porto Rico 1
SN - Senegal 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 13.471
Città #
Dublin 1.382
Jacksonville 1.264
Chandler 1.088
Nyköping 791
Singapore 533
Beijing 364
Messina 291
Ashburn 276
Dearborn 259
Princeton 247
Cambridge 224
Des Moines 187
Boardman 176
Ann Arbor 162
Medford 137
Lancaster 88
Houston 73
Woodbridge 64
Brno 58
Jinan 54
Wilmington 54
Brussels 51
Bremen 45
San Mateo 43
Los Angeles 42
Hebei 37
Shenyang 36
Rome 30
Nanjing 29
Catania 28
Milan 28
Seattle 28
Helsinki 27
Hyderabad 26
Ningbo 25
Munich 23
Washington 22
Ottawa 21
Fuzhou 20
Taizhou 20
Napoli 19
Norwalk 19
Palermo 19
Turin 19
Pune 18
New York 16
Changsha 15
Haikou 15
Jakarta 15
Faisalabad 13
Falls Church 13
Hangzhou 13
Nanchang 13
Saint Petersburg 13
Taiyuan 13
Auburn Hills 12
Guangzhou 12
Salerno 12
Frankfurt am Main 11
London 11
Tianjin 11
Zhengzhou 10
Warsaw 9
Clearwater 8
Dong Ket 8
Edinburgh 8
Osimo 8
Polska 8
Udine 8
Chenab Nagar 7
Jiaxing 7
The Dalles 7
Bangkok 6
Bari 6
Lamezia Terme 6
Naples 6
Potenza 6
Vienna 6
Villafranca Tirrena 6
Xi'an 6
Amsterdam 5
Castelnovo di Sotto 5
Catanzaro 5
Islamabad 5
Lanzhou 5
Las Vegas 5
Monmouth Junction 5
Moscow 5
Parma 5
Puebla City 5
San Ferdinando 5
Stockholm 5
Syracuse 5
Tokyo 5
Asansol 4
Avellino 4
Bassano del Grappa 4
Capaccio 4
Chicago 4
Cuneo 4
Totale 8.885
Nome #
Dall'ortofrutta di Sicilia nasce un alimento funzionale per il mercato del petfood; quando lo spreco alimentare diventa risorsa. 168
Biochemical parameters, oxidative stress and inflammatory status in English Pointers fed a citrus molasses-supplemented diet 117
Grain free diets for utility dogs during training work: Evaluation of the nutrient digestibility and faecal characteristics 114
Thyroid and lipid status in guide dogs during training: Effects of dietary protein and fat content 106
Gestione nutrizionale dell'asina per l'ottimizzazione dell'effetto probiotico del latte quale alimento funzionale 98
L'ASINO GRIGIO SICILIANO: ASPETTI MORFOLOGICI E PRODUTTIVI 96
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP 95
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 94
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 93
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 91
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 88
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 87
Qualitative profile of degummed guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) seeds grown in a Mediterranean area for use as animal feed 85
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 82
Caratterizzazione demografica e fenotipica dell'asino "Grigio Siciliano" 81
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI 79
Nutritional traits and phenolic content of dried Olive Cake from three different cultivars of Olea Europea grown in Sicily (Italy) for livestock feed 79
I PARAMETRI CHIMICO-FISICI DEL LATTE DI ASINA RAGUSANA NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 77
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 76
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 76
La filiera zootecnica latte di asina: qualità e certificazione. 76
Effect of dietary inclusion of defatted black soldier fly (Hermetia illucens) meal on gut health in gilthead seabream (Sparus aurata) 76
La Sicurezza alimentare per la Salute Pubblica. Il caso “latte di asina”: un novel food nelle diete ipoallergeniche 75
Separation of triacylglycerols in a complex lipidic matrix by using comprehensive two-dimensional liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometric detection 74
Nero Siciliano pig: effect of the diet on meat quality 74
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 74
Evaluation of industrial by-products. 74
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 73
Utilizzo dei sottoprodotti dell'industria agrumaria sulle caratteristiche fisiche e chimiche della carne bovina. 72
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 72
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 72
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 72
Black Soldier Fly Larvae Meal as Alternative to Fish Meal for Aquaculture Feed 72
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 71
Comparison of nutritional and antinutritional traits among different species (Lupinus albus L., luteus L., angustifolius L.) and varieties of lupin seeds 71
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 70
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 70
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 69
Ehrlichiosi canina in Sicilia:indagine sieroepidemiologica retrospettiva. 69
Transfer of fatty acids from blood to milk in dairy asses: effect of different fibre sources 68
Peripartal propylene glycol supplementation on some biochemical parameters in dairy goats 68
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 67
NERO DEI NEBODI PIG: EXPLOITATION OF THE PRODUCTION AND PROTECTION OF THE TERRITORY 66
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 66
L'allevamento degli struzzi in Sicilia. Aspetti produttivi 65
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 65
Fresh forage in dairy ass's diet . effect on plasma fatty acid profile 65
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle. 65
Black soldier fly larvae meal in the diet of gilthead sea bream: Effect on chemical and microbiological quality of filets. 65
DIETARY ACORNS vs. BARLEY IN "NERO SICILIANO" PIGS: EFFECT ON THE VOLATILE COMPOUNDS OF SALAMI 64
Il latte di cagna Cirneco dell'Etna: osservazioni sulle caratteristiche nutrizionali nel corso della lattazione 63
THE BEEF QUALITY PRODUCED IN SICILY FROM DIFFERENT GENETIC TYPES 63
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 63
Effect of feeding systems on growth performances and meat traits of suckling Messinese kids 63
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 63
SEASONING EFFECT ON THE CHEMICAL AND ACIDIC COMPOSITION OF THE "S. ANGELO" SALAME PROCESSING WITH PORK MEAT BELONGING TO THE NERO SICILIANO PIGS 62
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 62
Caratterizazione morfologica della popolazione cavallina "Sanfratellana". Osservazioni preliminari 62
"Maltese" goats milk during lactation 62
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 62
Determination of triacylglycerols in donkey milk by using high performance liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry 62
Sampling techniques for the determination of volatile components in food of animal origin 62
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 61
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 61
Profilo lipidico di larve del genere Anisakis e di Gymnorhynchus gigas 61
Chemical composition of the meat of "Nero Siciliano" pigs reared outdoor and plein air 61
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 61
Effect of slaughtering age on meat qualitative traits of Limousine x Rossa Siciliana cattle 61
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 61
IN VITAM PERFORMANCES AND CARCASS TRAITS OF "NERO SICILIANO" PIGS REARED OUTDOOR AND PLEIN AIR 60
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 60
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 60
null 60
Seed yield, galactomannan content and quality traits of different guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) genotypes 60
Amaranthus hypochondriacus L. as a sustainable source of nutrients and bioactive compounds for animal feeding 60
L'asino "Grigio Siciliano": risultati preliminari sulle caratteristiche composizionali del latte 59
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 59
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 59
Le polpe depectinizzate di agrumi: Risorsa alimentare o sottoprodotto da eliminare? 59
Comparison of major lipid components in Human and Donkey Milk. New perspectives for a hypoallergenic diet in humans 58
EFFECTS OF UNTREATED GASTROINTESTINAL NEMATODE INFECTIONS ON PERFORMANCES AND DEVELOPMENT OF EFFECTIVE IMMUNE RESPONSE IN LAMBS OF VALLE DEL BELICE BREED 58
Nutritional status of dairy asses managed with different machine milking strategies 57
Use of Vitamin E in lambs fed olive cake: effect on intramuscular fat fatty acids 57
Il suino Nero Siciliano nel parco dei Nebrodi: performances zootecniche e salvaguardia del territorio 57
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 57
Effet du transport routier de longue durèe sur la qualitè de la viande de taurillons Limousins 57
Characterization of the triacylglycerol fraction of "Salame S.Angelo" PGI by means of HPLC-APCI/MS 57
Study of some haematic parameters as indicators of the metabolic nutritional status in Nero Siciliano growing pigs 56
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata. 56
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 56
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 56
IL LATTE DI ASINA AL TRAGUARDO DELLA RICERCA. GLI ACIDI GRASSI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 55
Effet du transport routier sur les paramètres hématologiques de taurillons Limousins 55
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 55
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 54
Effects of different nutritional levels on Nero Siciliano pig performance 54
EFFECT OF VITAMIN E ADMINISTRATION ON THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIG 54
Gli acidi grassi nel latte di asina: molecole bioattive di grande interesse 54
Use of Vitamin E in lambs fed with olive cake: effects on metabolic profile 54
COMPUTERIZED MORPHOLOGICAL DESCRIPTION OF THE RAGUSANA DONKEY 54
Totale 6.925
Categoria #
all - tutte 54.385
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 54.385


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.473 0 0 0 0 21 260 272 277 71 213 345 14
2020/20211.541 210 14 289 60 66 193 14 178 64 211 156 86
2021/20221.585 11 303 41 54 57 7 87 63 23 49 433 457
2022/20234.498 312 305 199 320 412 454 69 338 1.789 34 206 60
2023/20241.472 106 222 114 128 127 128 73 121 10 107 111 225
2024/2025966 106 63 117 377 303 0 0 0 0 0 0 0
Totale 13.922