CHIOFALO, Biagina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.946
EU - Europa 5.611
AS - Asia 993
AF - Africa 24
SA - Sud America 10
OC - Oceania 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 12.589
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.907
IE - Irlanda 1.385
SE - Svezia 1.204
IT - Italia 983
CN - Cina 754
UA - Ucraina 667
DE - Germania 470
GB - Regno Unito 250
FI - Finlandia 246
FR - Francia 151
SG - Singapore 96
CZ - Repubblica Ceca 58
IN - India 55
BE - Belgio 52
RU - Federazione Russa 42
CA - Canada 29
PK - Pakistan 27
PL - Polonia 19
NL - Olanda 14
DZ - Algeria 13
MX - Messico 9
ES - Italia 8
RO - Romania 8
VN - Vietnam 8
BR - Brasile 7
CH - Svizzera 7
GR - Grecia 7
IR - Iran 7
JP - Giappone 7
TH - Thailandia 7
AT - Austria 6
ZA - Sudafrica 6
DK - Danimarca 5
HK - Hong Kong 4
IL - Israele 4
NO - Norvegia 4
PH - Filippine 4
TR - Turchia 4
CL - Cile 3
HR - Croazia 3
HU - Ungheria 3
IS - Islanda 3
KH - Cambogia 3
KR - Corea 3
LT - Lituania 3
EU - Europa 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
MA - Marocco 2
MK - Macedonia 2
MY - Malesia 2
NG - Nigeria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
IQ - Iraq 1
LI - Liechtenstein 1
MC - Monaco 1
NP - Nepal 1
PR - Porto Rico 1
TN - Tunisia 1
Totale 12.589
Città #
Dublin 1.382
Jacksonville 1.264
Chandler 1.088
Nyköping 791
Beijing 363
Ashburn 276
Messina 275
Dearborn 259
Princeton 247
Cambridge 224
Des Moines 187
Boardman 176
Ann Arbor 162
Medford 137
Lancaster 88
Houston 73
Woodbridge 64
Brno 58
Jinan 54
Singapore 54
Wilmington 54
Brussels 51
Bremen 45
San Mateo 43
Hebei 37
Shenyang 36
Nanjing 29
Seattle 27
Hyderabad 26
Rome 26
Ningbo 25
Catania 24
Helsinki 24
Los Angeles 24
Washington 22
Milan 21
Munich 21
Fuzhou 20
Ottawa 20
Taizhou 20
Napoli 19
Norwalk 19
Turin 19
Pune 18
Changsha 15
Haikou 15
New York 15
Palermo 14
Falls Church 13
Hangzhou 13
Nanchang 13
Saint Petersburg 13
Auburn Hills 12
Guangzhou 12
Salerno 12
Frankfurt am Main 11
Taiyuan 11
Tianjin 11
Faisalabad 10
Zhengzhou 10
Warsaw 9
Clearwater 8
Dong Ket 8
Edinburgh 8
Osimo 8
Polska 8
Udine 8
Chenab Nagar 7
Jiaxing 7
Bangkok 6
Lamezia Terme 6
Potenza 6
Vienna 6
Villafranca Tirrena 6
Xi'an 6
Amsterdam 5
Castelnovo di Sotto 5
Catanzaro 5
Islamabad 5
Lanzhou 5
Las Vegas 5
London 5
Monmouth Junction 5
Moscow 5
Naples 5
Parma 5
Puebla City 5
San Ferdinando 5
Stockholm 5
Syracuse 5
Bari 4
Bassano del Grappa 4
Chicago 4
Cuneo 4
Dallas 4
Ioannina 4
Madrid 4
Roccalumera 4
Somma Vesuviana 4
Tokyo 4
Totale 8.314
Nome #
Dall'ortofrutta di Sicilia nasce un alimento funzionale per il mercato del petfood; quando lo spreco alimentare diventa risorsa. 152
Grain free diets for utility dogs during training work: Evaluation of the nutrient digestibility and faecal characteristics 113
Biochemical parameters, oxidative stress and inflammatory status in English Pointers fed a citrus molasses-supplemented diet. 105
Thyroid and lipid status in guide dogs during training: Effects of dietary protein and fat content 104
Gestione nutrizionale dell'asina per l'ottimizzazione dell'effetto probiotico del latte quale alimento funzionale 96
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 92
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 90
L'ASINO GRIGIO SICILIANO: ASPETTI MORFOLOGICI E PRODUTTIVI 90
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP 87
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 85
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 83
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 82
Qualitative profile of degummed guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) seeds grown in a Mediterranean area for use as animal feed 80
Caratterizzazione demografica e fenotipica dell'asino "Grigio Siciliano" 79
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 79
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI 76
I PARAMETRI CHIMICO-FISICI DEL LATTE DI ASINA RAGUSANA NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 75
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 74
Nutritional traits and phenolic content of dried Olive Cake from three different cultivars of Olea Europea grown in Sicily (Italy) for livestock feed 74
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 73
La Sicurezza alimentare per la Salute Pubblica. Il caso “latte di asina”: un novel food nelle diete ipoallergeniche 73
Separation of triacylglycerols in a complex lipidic matrix by using comprehensive two-dimensional liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometric detection 72
La filiera zootecnica latte di asina: qualità e certificazione. 72
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 71
Nero Siciliano pig: effect of the diet on meat quality 70
Utilizzo dei sottoprodotti dell'industria agrumaria sulle caratteristiche fisiche e chimiche della carne bovina. 70
Comparison of nutritional and antinutritional traits among different species (Lupinus albus L., luteus L., angustifolius L.) and varieties of lupin seeds 70
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 69
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 69
Effect of dietary inclusion of defatted black soldier fly (Hermetia illucens) meal on gut health in gilthead seabream (Sparus aurata) 69
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 68
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 67
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 67
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 67
Evaluation of industrial by-products. 67
Ehrlichiosi canina in Sicilia:indagine sieroepidemiologica retrospettiva. 66
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 66
Peripartal propylene glycol supplementation on some biochemical parameters in dairy goats 66
NERO DEI NEBODI PIG: EXPLOITATION OF THE PRODUCTION AND PROTECTION OF THE TERRITORY 64
Transfer of fatty acids from blood to milk in dairy asses: effect of different fibre sources 64
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 64
L'allevamento degli struzzi in Sicilia. Aspetti produttivi 63
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 63
Fresh forage in dairy ass's diet . effect on plasma fatty acid profile 63
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle. 62
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 62
Caratterizazione morfologica della popolazione cavallina "Sanfratellana". Osservazioni preliminari 61
Determination of triacylglycerols in donkey milk by using high performance liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry 61
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 61
DIETARY ACORNS vs. BARLEY IN "NERO SICILIANO" PIGS: EFFECT ON THE VOLATILE COMPOUNDS OF SALAMI 61
Effect of feeding systems on growth performances and meat traits of suckling Messinese kids 61
Il latte di cagna Cirneco dell'Etna: osservazioni sulle caratteristiche nutrizionali nel corso della lattazione 60
THE BEEF QUALITY PRODUCED IN SICILY FROM DIFFERENT GENETIC TYPES 60
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 60
"Maltese" goats milk during lactation 60
Effect of slaughtering age on meat qualitative traits of Limousine x Rossa Siciliana cattle 60
null 60
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 59
Profilo lipidico di larve del genere Anisakis e di Gymnorhynchus gigas 59
Chemical composition of the meat of "Nero Siciliano" pigs reared outdoor and plein air 59
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 59
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 58
IN VITAM PERFORMANCES AND CARCASS TRAITS OF "NERO SICILIANO" PIGS REARED OUTDOOR AND PLEIN AIR 58
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 58
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 58
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 58
L'asino "Grigio Siciliano": risultati preliminari sulle caratteristiche composizionali del latte 57
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 57
Seed yield, galactomannan content and quality traits of different guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) genotypes 57
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 56
Characterization of the triacylglycerol fraction of "Salame S.Angelo" PGI by means of HPLC-APCI/MS 56
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 56
EFFECTS OF UNTREATED GASTROINTESTINAL NEMATODE INFECTIONS ON PERFORMANCES AND DEVELOPMENT OF EFFECTIVE IMMUNE RESPONSE IN LAMBS OF VALLE DEL BELICE BREED 56
Use of Vitamin E in lambs fed olive cake: effect on intramuscular fat fatty acids 55
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 55
Effet du transport routier de longue durèe sur la qualitè de la viande de taurillons Limousins 55
Comparison of major lipid components in Human and Donkey Milk. New perspectives for a hypoallergenic diet in humans 55
Il suino Nero Siciliano nel parco dei Nebrodi: performances zootecniche e salvaguardia del territorio 54
SEASONING EFFECT ON THE CHEMICAL AND ACIDIC COMPOSITION OF THE "S. ANGELO" SALAME PROCESSING WITH PORK MEAT BELONGING TO THE NERO SICILIANO PIGS 54
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata. 54
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 54
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 54
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 54
Nutritional status of dairy asses managed with different machine milking strategies 53
IL LATTE DI ASINA AL TRAGUARDO DELLA RICERCA. GLI ACIDI GRASSI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 53
Study of some haematic parameters as indicators of the metabolic nutritional status in Nero Siciliano growing pigs 53
Il latte di asina: un alimento nutraceutico non solo per l'infanzia. 53
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 53
Amaranthus hypochondriacus L. as a sustainable source of nutrients and bioactive compounds for animal feeding 53
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 53
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 52
Gli acidi grassi nel latte di asina: molecole bioattive di grande interesse 52
Use of Vitamin E in lambs fed with olive cake: effects on metabolic profile 52
Characterisation of the cheese flavour of the Maltese goats using SPME-GC/MS 52
Composizione lipidica di Thunnus thynnus 52
Rosemary extract (Rosmarinus officinalis L.) supplementation into the diet of Nero Siciliano pigs: effects on lipid oxidation 52
Le polpe depectinizzate di agrumi: Risorsa alimentare o sottoprodotto da eliminare? 52
Effects of different nutritional levels on Nero Siciliano pig performance 51
EFFECT OF VITAMIN E ADMINISTRATION ON THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIG 51
Use of rumen-protected lysine and methionine in lactating goats: effect on the chemical and amino acid composition in the meat of kids 51
Totale 6.551
Categoria #
all - tutte 45.880
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 45.880


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.229 397 165 19 175 21 260 272 277 71 213 345 14
2020/20211.541 210 14 289 60 66 193 14 178 64 211 156 86
2021/20221.585 11 303 41 54 57 7 87 63 23 49 433 457
2022/20234.498 312 305 199 320 412 454 69 338 1.789 34 206 60
2023/20241.472 106 222 114 128 127 128 73 121 10 107 111 225
2024/202580 80 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 13.036