CHIOFALO, Biagina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.870
EU - Europa 5.456
AS - Asia 872
AF - Africa 20
SA - Sud America 10
OC - Oceania 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 12.233
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.836
IE - Irlanda 1.386
SE - Svezia 1.207
IT - Italia 922
CN - Cina 730
UA - Ucraina 667
DE - Germania 439
GB - Regno Unito 250
FI - Finlandia 238
FR - Francia 148
IN - India 53
BE - Belgio 52
RU - Federazione Russa 42
CA - Canada 29
PK - Pakistan 23
PL - Polonia 19
DZ - Algeria 13
NL - Olanda 11
CZ - Repubblica Ceca 9
ES - Italia 8
RO - Romania 8
VN - Vietnam 8
BR - Brasile 7
CH - Svizzera 7
IR - Iran 7
JP - Giappone 7
TH - Thailandia 7
GR - Grecia 6
DK - Danimarca 5
KR - Corea 5
SG - Singapore 5
HK - Hong Kong 4
IL - Israele 4
MX - Messico 4
NO - Norvegia 4
TR - Turchia 4
ZA - Sudafrica 4
AT - Austria 3
CL - Cile 3
HR - Croazia 3
HU - Ungheria 3
IS - Islanda 3
KH - Cambogia 3
LT - Lituania 3
EU - Europa 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
MK - Macedonia 2
MY - Malesia 2
NG - Nigeria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PH - Filippine 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
IQ - Iraq 1
LI - Liechtenstein 1
MC - Monaco 1
NP - Nepal 1
PR - Porto Rico 1
TN - Tunisia 1
Totale 12.233
Città #
Dublin 1.383
Jacksonville 1.264
Chandler 1.088
Nyköping 794
Beijing 363
Ashburn 276
Messina 268
Dearborn 259
Princeton 247
Cambridge 224
Des Moines 187
Ann Arbor 162
Medford 137
Boardman 136
Lancaster 88
Houston 73
Woodbridge 64
Jinan 54
Wilmington 54
Brussels 51
Bremen 45
San Mateo 43
Hebei 37
Shenyang 36
Nanjing 29
Seattle 27
Hyderabad 26
Rome 26
Ningbo 25
Catania 22
Washington 22
Milan 21
Fuzhou 20
Los Angeles 20
Ottawa 20
Taizhou 20
Napoli 19
Norwalk 19
Pune 18
Helsinki 16
Turin 16
Changsha 15
Haikou 15
New York 15
Falls Church 13
Hangzhou 13
Nanchang 13
Saint Petersburg 13
Auburn Hills 12
Salerno 12
Palermo 11
Taiyuan 11
Tianjin 11
Guangzhou 10
Zhengzhou 10
Warsaw 9
Clearwater 8
Dong Ket 8
Edinburgh 8
Osimo 8
Polska 8
Udine 8
Chenab Nagar 7
Jiaxing 7
Bangkok 6
Faisalabad 6
Lamezia Terme 6
Potenza 6
Villafranca Tirrena 6
Brno 5
Catanzaro 5
Islamabad 5
Lanzhou 5
Las Vegas 5
London 5
Monmouth Junction 5
Moscow 5
Parma 5
San Ferdinando 5
Stockholm 5
Syracuse 5
Bari 4
Bassano del Grappa 4
Chicago 4
Cuneo 4
Dallas 4
Frankfurt am Main 4
Ioannina 4
Madrid 4
Naples 4
Roccalumera 4
Somma Vesuviana 4
Tokyo 4
Zoetermeer 4
Zurich 4
České Budějovice 4
Amsterdam 3
Ancona 3
Ardabil 3
Bologna 3
Totale 8.106
Nome #
Dall'ortofrutta di Sicilia nasce un alimento funzionale per il mercato del petfood; quando lo spreco alimentare diventa risorsa. 132
Grain free diets for utility dogs during training work: Evaluation of the nutrient digestibility and faecal characteristics 112
Thyroid and lipid status in guide dogs during training: Effects of dietary protein and fat content 103
Gestione nutrizionale dell'asina per l'ottimizzazione dell'effetto probiotico del latte quale alimento funzionale 95
Biochemical parameters, oxidative stress and inflammatory status in English Pointers fed a citrus molasses-supplemented diet. 93
Dietary supplementation of free or microcapsulated sodium butyrate on weaned piglet performances 90
L'ASINO GRIGIO SICILIANO: ASPETTI MORFOLOGICI E PRODUTTIVI 90
Sansa di oliva e NIRS: l'innovazione nella mangimistica 85
EFFECT OF PERIPARTAL PROPYLENE GLYCOL SUPPLEMENTATION ON SOME BIOCHEMICAL PARAMETERS IN DAIRY GOATS 84
Characterization and effect of year at harvest on the nutritional properties of three varieties of white lupine (Lupinus albus L.) 83
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP 80
Caratterizzazione demografica e fenotipica dell'asino "Grigio Siciliano" 79
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 79
Qualitative profile of degummed guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) seeds grown in a Mediterranean area for use as animal feed 79
Fonti energetiche alternative nell'alimentazione della vacca da latte: la granella umida di frumento insilata 77
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI 75
I PARAMETRI CHIMICO-FISICI DEL LATTE DI ASINA RAGUSANA NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 75
La sansa d'oliva nell'alimentazione degli ovini: effetto sulla composizione acidica del latte 74
Separation of triacylglycerols in a complex lipidic matrix by using comprehensive two-dimensional liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometric detection 72
Dietary nucleotides in broilers: effects on productive performances and intestinal morphometry 72
La Sicurezza alimentare per la Salute Pubblica. Il caso “latte di asina”: un novel food nelle diete ipoallergeniche 72
La filiera zootecnica latte di asina: qualità e certificazione. 71
Nutritional traits and phenolic content of dried Olive Cake from three different cultivars of Olea Europea grown in Sicily (Italy) for livestock feed 71
Utilizzo dei sottoprodotti dell'industria agrumaria sulle caratteristiche fisiche e chimiche della carne bovina. 70
Nero Siciliano pig: effect of the diet on meat quality 69
Nucleotides in Brolier chicken diet: Effect on breast muscles quality 69
Nutritional traits of Lupinus luteus (cv Dukat, Mister, Taper) cultivated in different environments 69
Effect of dietary inclusion of defatted black soldier fly (Hermetia illucens) meal on gut health in gilthead seabream (Sparus aurata) 69
Comparison of nutritional and antinutritional traits among different species (Lupinus albus L., luteus L., angustifolius L.) and varieties of lupin seeds 68
Supplementation of rosemary extract in the diet of Nero Siciliano pigs: evaluation of the antioxidant properties on meat quality 67
The Productive Traits, Fatty Acid Profile and Nutritional Indices of Three Lupin (Lupinus spp.) Species Cultivated in a Mediterranean Environment for the Livestock 67
Ehrlichiosi canina in Sicilia:indagine sieroepidemiologica retrospettiva. 66
Peripartal propylene glycol supplementation on some biochemical parameters in dairy goats 66
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 66
Evaluation of industrial by-products. 66
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 65
Mineral content in different lupin species (Lupinus albus, Lupinus angustifolius, Lupinus luteus) cultivated in a Mediterranean environment. 65
NERO DEI NEBODI PIG: EXPLOITATION OF THE PRODUCTION AND PROTECTION OF THE TERRITORY 64
Fresh forage in dairy ass's diet . effect on plasma fatty acid profile 63
Transfer of fatty acids from blood to milk in dairy asses: effect of different fibre sources 62
Integrazione di estratti di rosmarino nella dieta di pecore d'allevamento biologico: effetti sul profilo metabolico 62
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 61
Caratterizazione morfologica della popolazione cavallina "Sanfratellana". Osservazioni preliminari 61
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle. 61
Il latte di cagna Cirneco dell'Etna: osservazioni sulle caratteristiche nutrizionali nel corso della lattazione 60
L'allevamento degli struzzi in Sicilia. Aspetti produttivi 60
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 60
Determination of triacylglycerols in donkey milk by using high performance liquid chromatography coupled with atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry 60
null 60
Effect of feeding systems on growth performances and meat traits of suckling Messinese kids 60
THE BEEF QUALITY PRODUCED IN SICILY FROM DIFFERENT GENETIC TYPES 59
Chemical composition of the meat of "Nero Siciliano" pigs reared outdoor and plein air 59
EFFECT OF ROSEMARY OIL ADMINISTRATION ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIGS. 59
DIETARY ACORNS vs. BARLEY IN "NERO SICILIANO" PIGS: EFFECT ON THE VOLATILE COMPOUNDS OF SALAMI 59
Nero dei Nebrodi pig: exploitation of the productions and protection of the territory 58
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT. 58
IN VITAM PERFORMANCES AND CARCASS TRAITS OF "NERO SICILIANO" PIGS REARED OUTDOOR AND PLEIN AIR 58
"Maltese" goats milk during lactation 58
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 58
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 58
Milk composition of "Nero Siciliano" sow. Preliminary results 58
L'asino "Grigio Siciliano": risultati preliminari sulle caratteristiche composizionali del latte 57
Profilo lipidico di larve del genere Anisakis e di Gymnorhynchus gigas 57
Effect of dietary supplementation with organic acid on productive performances and meat quality in broilers. 57
Effect of slaughtering age on meat qualitative traits of Limousine x Rossa Siciliana cattle 57
Physical charatteristics of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 56
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 56
Effect of rosemary oil administration on the meat of Nero siciliano pigs 56
Seed yield, galactomannan content and quality traits of different guar (Cyamopsis tetragonoloba L.) genotypes 56
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 55
Comparison of major lipid components in Human and Donkey Milk. New perspectives for a hypoallergenic diet in humans 55
Characterization of the triacylglycerol fraction of "Salame S.Angelo" PGI by means of HPLC-APCI/MS 55
Il suino Nero Siciliano nel parco dei Nebrodi: performances zootecniche e salvaguardia del territorio 54
SEASONING EFFECT ON THE CHEMICAL AND ACIDIC COMPOSITION OF THE "S. ANGELO" SALAME PROCESSING WITH PORK MEAT BELONGING TO THE NERO SICILIANO PIGS 54
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 54
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata. 54
Effet du transport routier de longue durèe sur la qualitè de la viande de taurillons Limousins 54
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 54
Influence of dietary supplementation of Rosmarinus officinalis L. on performances of dairy ewes organically managed 54
Nutritional status of dairy asses managed with different machine milking strategies 53
IL LATTE DI ASINA AL TRAGUARDO DELLA RICERCA. GLI ACIDI GRASSI NEL CORSO DELLA LATTAZIONE 53
Use of Vitamin E in lambs fed olive cake: effect on intramuscular fat fatty acids 53
Nutritional status of the endangered Pantelleria donkey breed 53
Chemical and acidic composition of Longissimus dorsi muscle of Comisana lambs fed with Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum 53
Gli acidi grassi nel latte di asina: molecole bioattive di grande interesse 52
Use of Vitamin E in lambs fed with olive cake: effects on metabolic profile 52
Characterisation of the cheese flavour of the Maltese goats using SPME-GC/MS 52
Composizione lipidica di Thunnus thynnus 52
EFFECTS OF UNTREATED GASTROINTESTINAL NEMATODE INFECTIONS ON PERFORMANCES AND DEVELOPMENT OF EFFECTIVE IMMUNE RESPONSE IN LAMBS OF VALLE DEL BELICE BREED 52
EFFET DE L'ADMINISTRATION D'ENZYMES MICROBIENNES SUR LES PARAMETRES HEMATOLOGIQUES DES CHEVREAUX DE LAIT 51
Effects of different nutritional levels on Nero Siciliano pig performance 51
EFFECT OF VITAMIN E ADMINISTRATION ON THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF THE MEAT OF NERO SICILIANO PIG 51
Use of rumen-protected lysine and methionine in lactating goats: effect on the chemical and amino acid composition in the meat of kids 51
Nero dei Nebrodi: Exploitation of the productions and protection of the territory 51
COMPUTERIZED MORPHOLOGICAL DESCRIPTION OF THE RAGUSANA DONKEY 51
APPLICAZIONE DELL'ULTRAFAST GC PER L'ANALISI DEI LIPIDI 51
Study of some haematic parameters as indicators of the metabolic nutritional status in Nero Siciliano growing pigs 51
Rosemary extract (Rosmarinus officinalis L.) supplementation into the diet of Nero Siciliano pigs: effects on lipid oxidation 51
Amminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano, "il Salame S.Angelo" IGP 51
Il latte di asina: un alimento nutraceutico non solo per l'infanzia. 51
Totale 6.402
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201932 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 17 15
2019/20202.229 397 165 19 175 21 260 272 277 71 213 345 14
2020/20211.541 210 14 289 60 66 193 14 178 64 211 156 86
2021/20221.586 11 303 41 54 57 7 87 63 23 49 434 457
2022/20234.505 313 305 200 320 412 455 70 338 1.792 34 206 60
2023/20241.147 106 222 114 129 127 128 81 121 10 107 2 0
Totale 12.639