PANEBIANCO, Antonio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 11.151
EU - Europa 7.707
AS - Asia 4.739
SA - Sud America 2.618
AF - Africa 229
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 14
OC - Oceania 7
Totale 26.465
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.991
IT - Italia 2.690
BR - Brasile 2.281
SG - Singapore 1.793
IE - Irlanda 1.413
CN - Cina 1.337
SE - Svezia 1.127
DE - Germania 672
HK - Hong Kong 617
UA - Ucraina 493
VN - Vietnam 407
FI - Finlandia 365
RU - Federazione Russa 250
PL - Polonia 172
GB - Regno Unito 150
IN - India 149
AR - Argentina 127
FR - Francia 113
MA - Marocco 66
ES - Italia 64
MX - Messico 64
EC - Ecuador 63
ZA - Sudafrica 60
TR - Turchia 59
BD - Bangladesh 51
CA - Canada 48
IQ - Iraq 48
NL - Olanda 40
VE - Venezuela 37
CO - Colombia 36
ID - Indonesia 36
BE - Belgio 35
KR - Corea 33
UZ - Uzbekistan 29
JP - Giappone 28
TN - Tunisia 26
PY - Paraguay 22
CZ - Repubblica Ceca 19
CL - Cile 17
KE - Kenya 17
UY - Uruguay 16
PK - Pakistan 15
EG - Egitto 14
EU - Europa 13
IR - Iran 13
AE - Emirati Arabi Uniti 12
AT - Austria 12
RO - Romania 12
AZ - Azerbaigian 11
DO - Repubblica Dominicana 11
GR - Grecia 11
PE - Perù 11
BJ - Benin 10
JO - Giordania 10
NP - Nepal 10
CH - Svizzera 9
CI - Costa d'Avorio 9
DZ - Algeria 9
KZ - Kazakistan 8
AL - Albania 7
GE - Georgia 7
HN - Honduras 7
IL - Israele 7
KG - Kirghizistan 7
LB - Libano 7
BO - Bolivia 6
CR - Costa Rica 6
JM - Giamaica 6
LT - Lituania 6
NI - Nicaragua 6
OM - Oman 6
PH - Filippine 6
DK - Danimarca 5
MT - Malta 5
PT - Portogallo 5
SA - Arabia Saudita 5
BG - Bulgaria 4
BN - Brunei Darussalam 4
GA - Gabon 4
NO - Norvegia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PA - Panama 4
RS - Serbia 4
AU - Australia 3
BH - Bahrain 3
BY - Bielorussia 3
CG - Congo 3
IM - Isola di Man 3
KH - Cambogia 3
KW - Kuwait 3
LV - Lettonia 3
QA - Qatar 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
SN - Senegal 3
TZ - Tanzania 3
GT - Guatemala 2
GY - Guiana 2
HU - Ungheria 2
MK - Macedonia 2
PS - Palestinian Territory 2
Totale 26.439
Città #
Dallas 4.025
Dublin 1.411
Jacksonville 1.116
Chandler 828
Singapore 799
Nyköping 673
Ashburn 636
Hong Kong 598
Beijing 553
Princeton 288
Cambridge 278
Messina 276
Medford 267
Dearborn 263
Des Moines 221
Los Angeles 207
São Paulo 189
Munich 186
Ann Arbor 162
Warsaw 162
Milan 150
Ho Chi Minh City 148
Buffalo 128
Boardman 121
Rome 119
The Dalles 118
Moscow 88
Bremen 81
Hanoi 76
Rio de Janeiro 76
Hyderabad 74
Jinan 72
Wilmington 70
Tianjin 65
Helsinki 64
Redondo Beach 60
San Mateo 58
Belo Horizonte 56
New York 51
Curitiba 47
Shenyang 47
Nanjing 46
Brasília 45
Palermo 45
Woodbridge 43
Catania 37
Naples 35
Bologna 32
Zhengzhou 32
Brussels 30
Hebei 30
Salvador 30
Johannesburg 29
Porto Alegre 29
Turin 28
Council Bluffs 27
Santo André 27
Tashkent 27
Pune 26
Taizhou 26
Tokyo 26
Campinas 25
Hangzhou 25
London 24
Napoli 24
Seattle 24
Casablanca 23
Florence 23
Nanchang 23
Bari 22
Denver 22
Changsha 21
Haikou 21
Santa Clara 21
Brooklyn 20
Guayaquil 20
Houston 20
Parma 20
Baghdad 19
Brno 19
Padova 19
Quito 19
Recife 19
Stockholm 19
Turku 19
Fortaleza 18
Montreal 18
Ribeirão Preto 18
San Francisco 18
Istanbul 17
Phoenix 17
Da Nang 16
Dong Ket 16
Haiphong 16
Joinville 16
Ningbo 16
Norwalk 16
Sorocaba 16
Torino 16
Fuzhou 15
Totale 16.317
Nome #
Use of matrix-assisted and laser desorption/ionization time-of-flight technology in the identification of Aeromonas strains isolated from retail sushi and sashimi 1.626
Occurrence of microplastics in store-bought fresh and processed clams in Italy 1.583
Prevenzione del "puzzo d'osso" delle carni fresche 710
Leishmaniosi e neoplasie nel cane 384
Infezione da Gymnorhynchus gigas in bramidi (Brama raji). Reperti anatomo-istopatologici e considerazioni patogenetiche. 377
Auswirkung ätherischer Öle auf die Haltbarkeit italienischer Brühwurst Auswirkung ätherischer Thymian- und Rosmarinöle auf die mikrobiologische Beschaffenheit und Haltbarkeit von italienischer Mortadella 288
Indagine sulla presenza di Staphylococcus aureus (S. aureus) e di termonucleasi (TNasi) nella ricotta del commercio 216
Antimicrobial activity of thyme and rosemary essential oils against Listeria monocytogens in Italian mortadella packaged in modified atmosphere 211
LARVE PLEROCERCOIDI DI GYMNORHYNCHUS (CESTODA: TRYPANORHYNCHA) IN LEPIDOPUS CAUDATUS: INTERFERENZA NELLA DETERMINAZIONE DI TMA-N E AVBT 208
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 173
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 171
Activity of Thymus vulgaris essential oil against Anisakis larvae 170
Andamento della flora mesofila totale (FMT) e della flora psicrofila totale (FPT) di formaggi freschi a pasta filata in involucri forati e non 165
Anisakiasi: nuova zoonosi parassitaria 159
Shelf-life and microbiological properties of refrigerated sea urchin (Paracentrotus lividus) roe 155
ESBL-producing bacteria and MRSA isolated from poultry and turkey products imported from Italy 154
Effects of allyl isothiocyanate on the shelf-life of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets 151
Accertamenti ispettivi approfonditi sul pesce castagna (Brama raji) 146
A new approach to predict the fish fillet shelf-life in presence of natural preservative agents 145
A case of schwannoma in farmed seabrem Sparus aurata 141
Preliminary investigation on the use of allyl isothiocyanate to increase the shelf-life of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets 141
Infestione da Gonapodasmius epinepheli in cernie del Mar Tirreno. Descrizione e considerazioni ispettive 140
"Bombaggio" da lactobacilli in acciughe marinate confezionate in contenitore plastico 138
Application of an interspecific competition model to predict the growth of Aeromonas hydrophila on fish surfaces during refrigerated storage 136
Activity of R(+) limonene on the maximum growth rate of fish spoilage organisms and related effects on shelf-life prolongation of fresh gilthead sea bream fillets 135
Gastrite ulcerativa e arteriolopatia da Copepodi in Pesce Spada (Xiphias gladius) 131
Gymnorhynchus gigas in Lepidopus caudatus (Actinopterygii: Perciformes: Trichiuridae): prevalence and related effects on fish quality. 131
Study on microbial communities in domestic kitchen sponges: Evidence of Cronobacter sakazakii and Extended Spectrum Beta Lactamase (ESBL) producing bacteria 131
Il Maiorchino: origini, collocazione "geografico-casearia",tecnologia e note igienico-sanitarie 130
Larve plerocercoidi di Gymnorhynchus (Cestoda: Trypanorhyncha) in Lepidopus caudatus: interferenza nella determinazione di TMA-N e AVBT 130
Melanosis uberis in suino nero siciliano e in pancetta di cinghiale preconfezionata 125
Aeromonosi in anguille vive normalmente commercializzate. Considerazioni ispettive. 124
Characterisation of yeasts isolated from 'Nduja of spilinga 120
Accertamenti su Serratia marcescens isolata da carne suina cotta e refrigerata 119
Hygienic-sanitary evaluation of sushi and sashimi sold in Messina and Catania, Italy. 118
Evaluation of the antibacterial activity of bergamot essential oils on different Listeria monocytogenes strains 117
Application of Monitoring Score System To Catering Industry. 116
Aeromonosi in anguille vive normalmente commercializzate, considerazioni ispettive 116
Industrial and artisanal fresh filled pasta: Quality evaluation 116
Aeromonas hydrophila. 114
Application of monitoring score system to catering industry 113
A STUDY ON CAMPYLOBACTERIA IN FROZEN MEAT-PRODUCTS 111
Microbiological quality of Sushi and Sashimi 110
Indagine sulle batteriemie in trote d'allevamento. 109
A new approach to modelling the shelf life of Gilthead seabream (Sparus aurata) 108
First discoveries of microplastics in terrestrial snails 107
Effect of some gases on Anisakis larvae uncoiling in Lepidopus caudatus 106
A stochastic interspecific competition model to predict the behaviour of Listeria monocytogenes in the fermentation process of a traditional Sicilian salami 106
Valutazioni igieniche e comportamento di Listeria monocytogenes nel corso della produzione della 'Nduja di Spilinga 106
Riscontro di larve di Gnathostoma spinigerum in rane congelate del commercio. 106
Histology as a valid tool to differentiate fresh from frozen-thawed marinated fish 105
Characterization of yeasts isolated from ‘Nduja di Spilinga 102
Effects of thyme and rosemary essential oil on the microbiology and shelf life of Italian Mortadella 102
Interferenza dei residui inibenti nell'esame batteriologico degli alimenti: valutazioni preliminari in vitro. 101
Quality assessment of Zeus faber (Peter’s fish) ovaries regularly commercialized for human consumption 101
Ricerca di campylobacter jejuni nelle uova 100
Exposure to Anisakis extracts can induce inflammation on in vitro cultured human colonic cells 100
Behaviour of Listeria monocytogenes during the seasoning of a typical Sicilian dried salami. 99
DETERMINATION OF HISTAMINE IN COMMON SEA FISH PARASITES - ANISAKIS-SIMPLEX AND GYMNORHYNCHUS-GIGAS 99
Prevalence of Balantidium coli (Malmsten, 1857) infection in swine reared in South Italy: A widespread neglected zoonosis 99
Carica Batterica Alterante e punteggio QIM (Quality Index Method) in Orate allevate 97
Caratterizzazione di alterazioni scheletriche in Sparus aurata d'allevamento. Considerazioni ispettive 96
Attività proteolitica di diversi distretti muscolari di Epinephelus aeneus. 95
Alterazioni ossee in pesci del commercio: osservazioni d'ordine igienico-sanitario 95
Microbiological evaluation of hot beverages dispensed by vending machines from the Army barracks of Brigata Meccanizzata “Aosta” located in Messina 95
Bacteriological analysis toArca noae (Linnaeus, 1758) in the South of Italy: the first record of halophilic Vibrio 95
Osservazioni sulla localizzazione muscolare di larve del genere Anisakis in alcune specie ittiche 94
Contributo alla conoscenza delle problematiche igienico-sanitarie degli alimenti commercializzati in aree mercatali. 94
Incidence, aetiology and inspective notes of cottony in Mediterranean deep-water rose shrimp Parapenaeus longirostris (Crustacea: Decapoda) 93
Studio su casi di necrosi muscolare in Parapaenus longirostris.Considerazioni igienico-sanitarie ed ispettive 92
Caratterizzazione di alterazioni scheletriche in Sparus aurata d'allevamento. Considerazioni ispettive 92
VALUTAZIONI IGIENICHE E COMPORTAMENTO DILISTERIA MONOCYTOGENES NEL CORSO DELLAPRODUZIONE DELLA ‘NDUJA DI SPILINGA 92
Su di uno Schwannoma melanotico repertato in un bovino 92
Arteriopatie uterine in manzette normalmente macellate. Risultati preliminari. 91
Profilo lipidico di larve del genere Anisakis e di Gymnorhynchus gigas 90
Prevalence and distribution of Sarcocystis spp. cysts in several muscles of cattle slaughtered in Sicily, Southern Italy 89
Patologia delle ghiandole surrenali in bovini normalmente macellati. Considerazioni d'ordine patogenetico ed ispettivo. Nota I 89
Microplastics in fresh and processed mussels sampled from fish shops and large retail chains in Italy 89
Le modificazioni anatomo-istopatologiche della vescica natatoria di Mugil cephalus e di Mugil auratus quale indice d'inquinamento delle acque portuali marine. 88
Contributo allo studio delle tesaurosi puriniche dismetaboliche del bovino - Nefropatia gottosa in un vitello 88
Prevalence and quantification of thermophilic Campylobacter spp. in Italian retail poultry meat: Analysis of influencing factors 88
Growth and death dynamics of microbial populations in food ecosystems 87
Valutazione del colore della muscolatura di tonno destinato all'inscatolamento. 86
Profilo lipidico di larve del genere Anisakis e di Gymnorhynchus gigas. 86
Spoilage bacteria and quality index method score in reared gilthead seabream 86
HYGIENIC AND INSPECTIVE CONSIDERATIONS ABOUT DERMOMYONECROSIS CASES IN CYPRINIDAE COMING FROM THE LOWER SIMETO RIVER 85
SEGNALAZIONE DI UN MIXOMA IN UNA CAPRA 85
Multicentric infiltrative lipoma in a farmed Mediterranean seabass Dicentrarchus labrax: a pathological and biochemical case study. 85
BACTERIAL CONTAMINATION COMPARATIVE ASSESSMENT IN HIGH- AND LOW-CAPACITY SLAUGHTERHOUSE 84
Prodotti a base di latte siciliani "storicamente conosciuti" e nuovo approccio comunitario alla sicurezza degli alimenti 84
Hygienic evaluation of marinated sea bass and challenge test for Listeria monocytogenes 84
Helminth infestation in birds of prey (Accipitriformes and Falconiformes) in Southern Italy 84
Studio sulla variabilità della resistenza di larve del genere Anisakis ad alcuni stressori tecnologici 84
Research on bacteraemia in cultured rainbow trout 84
Inspective investigation on swordfish (Xiphias gladius) frozen slices of commerce: Anatomical-histopatological findings 84
Two species of Philometra (Nematoda: Philometridae) from sparid fishes (porgies) off Sicily, Italy, including Philometra obladae sp.n., from the body cavity of Oblada melanura (Sparidae) 82
Riscontri batteriologici in Fasciola hepatica e raschiati duttali di fegati bovini 82
Osservazioni al microscopio elettronico a scansione (SEM) su alcune malformazioni del guscio delle uova 82
Caratterizzazione igienica del salame S. Angelo IGP. 81
Osservazioni in vitro sul potere di penetrazione di larve Anisakis. 81
Totale 15.481
Categoria #
all - tutte 86.263
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 86.263


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021888 0 0 0 0 0 228 51 157 118 192 74 68
2021/20221.995 17 300 41 89 119 31 98 97 34 128 412 629
2022/20233.985 332 248 213 271 367 337 54 199 1.736 44 127 57
2023/20241.300 133 179 126 73 85 143 94 75 19 143 55 175
2024/20255.107 138 110 111 266 291 160 140 1.238 1.312 227 323 791
2025/20268.176 508 1.127 4.216 1.251 950 124 0 0 0 0 0 0
Totale 26.682