TRIPODI, Gianluca
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.620
EU - Europa 2.410
AS - Asia 1.273
SA - Sud America 508
AF - Africa 27
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.848
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.516
RU - Federazione Russa 683
SG - Singapore 573
BR - Brasile 451
IE - Irlanda 429
SE - Svezia 426
IT - Italia 352
CN - Cina 334
HK - Hong Kong 173
DE - Germania 127
UA - Ucraina 100
GB - Regno Unito 73
CA - Canada 72
FI - Finlandia 68
IN - India 48
PL - Polonia 32
VN - Vietnam 32
FR - Francia 30
AR - Argentina 23
BE - Belgio 23
MX - Messico 17
BD - Bangladesh 15
NL - Olanda 15
CZ - Repubblica Ceca 11
UZ - Uzbekistan 11
ID - Indonesia 10
TR - Turchia 10
ZA - Sudafrica 10
EC - Ecuador 8
IQ - Iraq 8
VE - Venezuela 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
AZ - Azerbaigian 7
PE - Perù 7
AU - Australia 6
DO - Repubblica Dominicana 6
ES - Italia 6
PK - Pakistan 6
PT - Portogallo 6
AT - Austria 5
JM - Giamaica 5
JP - Giappone 5
MA - Marocco 5
PY - Paraguay 5
DZ - Algeria 4
IL - Israele 4
JO - Giordania 4
KR - Corea 4
TH - Thailandia 4
AL - Albania 3
BY - Bielorussia 3
EE - Estonia 3
IR - Iran 3
OM - Oman 3
RS - Serbia 3
TN - Tunisia 3
BO - Bolivia 2
CO - Colombia 2
CR - Costa Rica 2
DK - Danimarca 2
EU - Europa 2
GR - Grecia 2
HR - Croazia 2
LU - Lussemburgo 2
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
CI - Costa d'Avorio 1
EG - Egitto 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
NP - Nepal 1
PH - Filippine 1
QA - Qatar 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UY - Uruguay 1
Totale 6.848
Città #
Dublin 428
Chandler 371
Moscow 345
Singapore 322
Dallas 275
Ashburn 273
Nyköping 256
Jacksonville 220
Hong Kong 173
Beijing 171
Los Angeles 83
Ann Arbor 75
Princeton 73
The Dalles 67
Medford 63
Des Moines 59
Cambridge 57
Boardman 54
Messina 46
Ottawa 45
Buffalo 41
São Paulo 35
Dearborn 28
Woodbridge 28
Warsaw 27
Hyderabad 26
Brussels 21
Wilmington 19
Houston 18
Milan 18
New York 18
San Mateo 16
Pizzo 13
Seattle 13
Munich 12
Palermo 12
Redondo Beach 12
Rome 12
Catania 11
Brasília 10
Brooklyn 10
Ho Chi Minh City 10
Rio de Janeiro 10
Santa Clara 10
Auburn Hills 9
Belo Horizonte 9
Frankfurt am Main 9
Haikou 9
Helsinki 9
Montreal 9
Phoenix 9
Prague 9
San Francisco 9
Stockholm 9
Tashkent 9
Chennai 8
Curitiba 8
Düsseldorf 8
London 8
Nanjing 8
Naples 8
Poplar 8
Pune 8
Tianjin 8
Toronto 8
Baku 7
Campinas 7
Denver 7
Norwalk 7
Washington 7
Chicago 6
Council Bluffs 6
Hanoi 6
Manchester 6
Porto Alegre 6
Salvador 6
São José dos Campos 6
Atlanta 5
Changsha 5
Guangzhou 5
Guarulhos 5
Guayaquil 5
Johannesburg 5
Magenta 5
Nanchang 5
Piracicaba 5
Recife 5
Sorocaba 5
Tokyo 5
Amman 4
Amsterdam 4
Boston 4
Fortaleza 4
Goiânia 4
Hangzhou 4
Jinan 4
Kingston 4
Lima region 4
Maracaibo 4
Orem 4
Totale 4.246
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 222
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 156
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 156
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 153
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 145
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 135
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 133
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone 132
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 127
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 125
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 124
null 119
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 118
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 118
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 117
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 117
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 116
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 115
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 113
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 112
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 111
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 110
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 108
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 107
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 107
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 107
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 106
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 104
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 103
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 101
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 97
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 96
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 95
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 95
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 94
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 94
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 91
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 91
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 90
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 88
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 87
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 87
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 85
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 82
Effects of different rootstocks on aroma volatile compounds and carotenoid content of melon fruits. 82
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 80
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 79
Indigenous Saccharomyces cerevisiae strains and their influence on the quality of Cataratto, Inzolia and Grillo white wines 79
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits 78
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 77
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 77
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 76
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 74
Volatile emerging contaminants in melon fruits, analysed by HS-SPME-GC-MS 74
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 72
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella sicilia sud-orientale. 67
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines. 66
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 66
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks. 63
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in frutti di Cucumis melo L. 63
Effect of climatic changes on the quality of Sicilian wines: chemical and sensory characterization of Nero d’Avola in relation to the soil salinity. 62
Impedance spectroscopy for rapid determination of honey floral origin. 62
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae). 59
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food. 58
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale. 57
Solid phase microextraction coupled to fast gas chromatography for the determination of migrants from polystyrene packaging materials into yoghurt. 56
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. 54
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines. 53
Volatile constituents of mini-watermelon fruits. 49
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves. 47
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION 44
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Totale 6.952
Categoria #
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Totale 25.555


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2020/2021188 0 0 0 0 0 53 13 29 23 31 20 19
2021/2022509 6 44 17 19 7 5 32 12 7 30 155 175
2022/20231.318 115 92 67 113 97 139 9 86 543 9 38 10
2023/2024368 26 48 21 39 36 63 4 11 9 56 5 50
2024/20251.529 28 31 24 82 105 102 30 303 367 93 153 211
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