TRIPODI, Gianluca
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.683
EU - Europa 1.481
AS - Asia 229
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
OC - Oceania 2
Totale 3.400
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.634
IE - Irlanda 436
SE - Svezia 419
IT - Italia 262
CN - Cina 150
DE - Germania 93
UA - Ucraina 93
FI - Finlandia 58
CA - Canada 49
GB - Regno Unito 43
IN - India 36
SG - Singapore 27
BE - Belgio 22
PL - Polonia 17
FR - Francia 11
ID - Indonesia 6
CZ - Repubblica Ceca 5
AT - Austria 4
KR - Corea 4
NL - Olanda 4
RU - Federazione Russa 4
ES - Italia 3
AU - Australia 2
DZ - Algeria 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
IR - Iran 2
RO - Romania 2
VN - Vietnam 2
BD - Bangladesh 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
OM - Oman 1
RS - Serbia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 3.400
Città #
Dublin 433
Chandler 380
Nyköping 258
Jacksonville 221
Beijing 89
Ashburn 86
Ann Arbor 75
Princeton 73
Medford 63
Des Moines 59
Cambridge 57
Boardman 53
Ottawa 45
Messina 42
Dearborn 28
Woodbridge 28
Hyderabad 26
Brussels 20
Los Angeles 19
Wilmington 19
San Mateo 16
Houston 15
Warsaw 14
Pizzo 13
Singapore 13
Palermo 11
Milan 10
Seattle 10
Auburn Hills 9
Catania 9
Pune 9
Haikou 8
Nanjing 8
Norwalk 7
Rome 7
Washington 7
Nanchang 5
Ravenna 4
Seoul 4
Tangerang 4
Turin 4
Cesena 3
Cinisi 3
Council Bluffs 3
Hebei 3
Jinan 3
Luco Dei Marsi 3
Neoneli 3
Prague 3
Shenyang 3
Siena 3
Torino 3
Acireale 2
Algiers 2
Atlanta 2
Bondowoso 2
Brno 2
Changsha 2
Clifton 2
Dong Ket 2
Erice 2
Florence 2
Genoa 2
Guangzhou 2
Hangzhou 2
Hanover 2
Jiaxing 2
Kunming 2
London 2
Mapello 2
Meppel 2
Mount Torrens 2
Naples 2
Napoli 2
Ningbo 2
Nola 2
Ozieri 2
Petronà 2
Phoenix 2
San Francisco 2
Santa Clara 2
Split 2
Stefania 2
Taiyuan 2
Taizhou 2
Taranto 2
Toronto 2
Triggiano 2
Viagrande 2
Vienna 2
Zhengzhou 2
Aci Catena 1
Aci Sant'antonio 1
Agira 1
Alexandria 1
Angri 1
Aversa 1
Avola 1
Barcelona 1
Belgrade 1
Totale 2.381
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 181
null 119
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 102
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 84
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 78
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 76
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 74
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 72
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 72
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone 69
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 65
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 62
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 58
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 57
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 57
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 56
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 56
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 54
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 53
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 50
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 50
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 50
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 49
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 47
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 47
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 46
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 46
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 45
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 45
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 44
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 44
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella sicilia sud-orientale. 43
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 42
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 41
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 41
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 41
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 40
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 40
Indigenous Saccharomyces cerevisiae strains and their influence on the quality of Cataratto, Inzolia and Grillo white wines 40
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 40
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 40
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 40
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 38
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 38
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines. 37
Impedance spectroscopy for rapid determination of honey floral origin. 37
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 37
Effect of climatic changes on the quality of Sicilian wines: chemical and sensory characterization of Nero d’Avola in relation to the soil salinity. 36
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 36
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale. 35
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 34
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 32
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 32
Volatile emerging contaminants in melon fruits, analysed by HS-SPME-GC-MS 32
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 32
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 31
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 31
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits 31
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 29
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines. 27
Effects of different rootstocks on aroma volatile compounds and carotenoid content of melon fruits. 27
null 26
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 26
null 25
Volatile constituents of mini-watermelon fruits. 24
null 23
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food. 23
null 23
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in frutti di Cucumis melo L. 23
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae). 22
Aroma compounds in mini-watermelon fruits from different grafting combinations 22
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. 20
null 20
null 20
Solid phase microextraction coupled to fast gas chromatography for the determination of migrants from polystyrene packaging materials into yoghurt. 20
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks. 19
null 19
null 18
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION 16
null 15
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves. 12
Totale 3.504
Categoria #
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Totale 13.780


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020464 57 22 5 20 3 34 55 59 24 106 72 7
2020/2021357 41 6 50 24 52 53 9 29 23 31 20 19
2021/2022505 4 43 18 19 7 5 32 12 7 30 152 176
2022/20231.345 119 95 68 115 99 140 9 89 553 9 39 10
2023/2024378 26 48 21 39 36 65 8 11 9 59 5 51
2024/202518 18 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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