TRIPODI, Gianluca
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.595
EU - Europa 1.770
AS - Asia 1.229
SA - Sud America 504
AF - Africa 26
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.134
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.495
SG - Singapore 539
BR - Brasile 447
IE - Irlanda 429
SE - Svezia 425
IT - Italia 349
CN - Cina 328
HK - Hong Kong 173
DE - Germania 127
UA - Ucraina 99
GB - Regno Unito 72
CA - Canada 70
FI - Finlandia 68
RU - Federazione Russa 50
IN - India 48
VN - Vietnam 32
PL - Polonia 31
FR - Francia 30
AR - Argentina 23
BE - Belgio 23
MX - Messico 15
NL - Olanda 15
BD - Bangladesh 14
CZ - Repubblica Ceca 11
UZ - Uzbekistan 11
ID - Indonesia 10
TR - Turchia 10
ZA - Sudafrica 10
EC - Ecuador 8
VE - Venezuela 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
AZ - Azerbaigian 7
IQ - Iraq 7
PE - Perù 7
AU - Australia 6
DO - Repubblica Dominicana 6
ES - Italia 6
PT - Portogallo 6
AT - Austria 5
JM - Giamaica 5
JP - Giappone 5
MA - Marocco 5
PK - Pakistan 5
PY - Paraguay 5
IL - Israele 4
JO - Giordania 4
KR - Corea 4
TH - Thailandia 4
AL - Albania 3
BY - Bielorussia 3
DZ - Algeria 3
EE - Estonia 3
IR - Iran 3
OM - Oman 3
RS - Serbia 3
TN - Tunisia 3
BO - Bolivia 2
CO - Colombia 2
CR - Costa Rica 2
DK - Danimarca 2
EU - Europa 2
GR - Grecia 2
HR - Croazia 2
LU - Lussemburgo 2
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
CI - Costa d'Avorio 1
EG - Egitto 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
NP - Nepal 1
PH - Filippine 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UY - Uruguay 1
Totale 6.134
Città #
Dublin 428
Chandler 371
Singapore 288
Dallas 275
Ashburn 262
Nyköping 256
Jacksonville 220
Hong Kong 173
Beijing 170
Los Angeles 81
Ann Arbor 75
Princeton 73
The Dalles 67
Medford 63
Des Moines 59
Cambridge 57
Boardman 54
Messina 46
Ottawa 45
Buffalo 41
São Paulo 33
Dearborn 28
Woodbridge 28
Hyderabad 26
Warsaw 26
Brussels 21
Wilmington 19
Houston 18
Milan 18
New York 16
San Mateo 16
Moscow 13
Pizzo 13
Seattle 13
Munich 12
Palermo 12
Redondo Beach 12
Catania 11
Brasília 10
Brooklyn 10
Ho Chi Minh City 10
Rio de Janeiro 10
Rome 10
Santa Clara 10
Auburn Hills 9
Belo Horizonte 9
Frankfurt am Main 9
Haikou 9
Helsinki 9
Phoenix 9
Prague 9
San Francisco 9
Tashkent 9
Chennai 8
Curitiba 8
Düsseldorf 8
London 8
Montreal 8
Nanjing 8
Naples 8
Pune 8
Stockholm 8
Tianjin 8
Baku 7
Campinas 7
Norwalk 7
Poplar 7
Toronto 7
Washington 7
Chicago 6
Council Bluffs 6
Denver 6
Hanoi 6
Manchester 6
Porto Alegre 6
Salvador 6
São José dos Campos 6
Atlanta 5
Changsha 5
Guangzhou 5
Guarulhos 5
Guayaquil 5
Johannesburg 5
Magenta 5
Nanchang 5
Piracicaba 5
Recife 5
Sorocaba 5
Tokyo 5
Amman 4
Amsterdam 4
Boston 4
Fortaleza 4
Goiânia 4
Hangzhou 4
Jinan 4
Kingston 4
Lima region 4
Maracaibo 4
Ravenna 4
Totale 3.854
Nome #
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino. 211
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS 144
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 143
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 138
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 130
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 122
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 120
null 119
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 117
Sensory analysis and head-space aroma volatiles for the characterization of capers from different geographic origin. 117
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone 116
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 110
Determinazione della componente aromatixca e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 107
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 105
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 104
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 104
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 102
Fast quantitative determination of aroma volatile costituents in melon fruits by headspace-solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 102
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 102
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 100
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 99
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 98
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”. 97
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. 96
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 95
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 93
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily 93
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 91
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 89
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola. 86
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea 85
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data 85
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 84
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 84
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 84
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 83
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 82
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. 81
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 79
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. 78
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. 77
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks. 75
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert. 74
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. 74
Indigenous Saccharomyces cerevisiae strains and their influence on the quality of Cataratto, Inzolia and Grillo white wines 72
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto. 71
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 71
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits 71
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 71
Effects of different rootstocks on aroma volatile compounds and carotenoid content of melon fruits. 70
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 68
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. 68
Volatile emerging contaminants in melon fruits, analysed by HS-SPME-GC-MS 67
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert 64
Valutazioni qualitative in triglie (Mullus surmuletus, L. 1758) sottoposte a salagione. 62
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 60
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines. 59
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella sicilia sud-orientale. 58
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks. 57
Impedance spectroscopy for rapid determination of honey floral origin. 56
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in frutti di Cucumis melo L. 55
Effect of climatic changes on the quality of Sicilian wines: chemical and sensory characterization of Nero d’Avola in relation to the soil salinity. 54
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food. 53
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae). 53
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. 51
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale. 50
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines. 48
Solid phase microextraction coupled to fast gas chromatography for the determination of migrants from polystyrene packaging materials into yoghurt. 47
Volatile constituents of mini-watermelon fruits. 43
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves. 39
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION 36
null 26
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null 23
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Totale 6.238
Categoria #
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2020/2021188 0 0 0 0 0 53 13 29 23 31 20 19
2021/2022509 6 44 17 19 7 5 32 12 7 30 155 175
2022/20231.318 115 92 67 113 97 139 9 86 543 9 38 10
2023/2024368 26 48 21 39 36 63 4 11 9 56 5 50
2024/20251.529 28 31 24 82 105 102 30 303 367 93 153 211
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